Stress stress stress

Dagen började som vanligt med stallet. Släppa ut pållarna och fixa allt i stallet..
¨
Efter det blev det en promenad med hundarna. Vi hade nämligen en inneboende här Chicko, Zack och jag. Nämligen Chickos flickvän som var på övernattning! Dom sov tillsammans under Chickos fleecefilt. SÅ söta:)

Sen var det dags för jobb! Å jodå jag tog mig upp till Hultan trots all snö vi fått. Att det aldrig kan ta slut! Jag är verkligen trött på vintern, snön och all is. Jag vill ha vår. Sen vill jag ha sommar och sol efter det. Annars flyttar jag snart utomlands tills det har blivit behagligare temperatur här hemma.
Eller nej. Det gör jag ju inte förstås! Men jag vill inte ha mer kyla eller snö nu!

Eftersom det var torsdag igår med så var det ju simning med så klart på kvällen. Så jag stressade hem, slängde in mina pållar packade väskan å sen bar det av mot Hultan igen med Natta för att göra av med lite fett;D
Så himla skönt å simma!
Under tiden som vi simmade kom jag på att jag inte hade ätit något på typ hela dagen.. Så det blev en kycklingsallad från Tre Kronor. Himla god var den!

Natten bestod av sådär lite mer än 3 timmars sömn. Det bara är som så att det är ganska överskattat att sova. Det kan man ju göra i graven.

Jag var i alla fall hurtig idag! Var så himla trött när jag vaknade så jag kände att om jag inte gör något drastiskt här och nu, så kommer jag somna innan jag ens fått på mig brallorna! Så på med datorn och musik! Men fick vara lite försiktig med volymen.. Klockan var ju trots allt 3.50!
Å som om inte det vore nog så drog jag på mig kläderna och tog en powerwalk. Såg någon mig när jag swishade förbi i 120 så trodde dom antagligen att jag blivit dum i huvudet. Men vem bryr sig!

Detta hjälpte mig i alla fall hela dagen kan jag tala om. Jag fick sån himla energi! Å allt gick bra på jobbet med trots att jag fick börja en timme tidigare pga massa beställningar. Så nu kan jag bara dra en slutsats. Jag får mer energi av en powerwalk än jag får av en frukost!

Har ätit frukost varje dag i nästan en vecka. Och det enda som har ändrats i mitt liv är att jag har haft huvudvärk dygnet runt sen jag började. Nu slutade jag med det och huvudvärken är borta! För jäkla bra alltså:)

Nej nu måste jag sätta fart! Ska vara på hotellet i Rosenfors om en timme. Tacos står på menyn;)

JAG är FESTSUGEN!!! Men vem festar på en fredag i denna hålan..


Bra dag!

Hunnit med en hel del idag faktiskt.
Först tvättade å städade lite här hemma.
Sen fortsatte jag med matlagning som idag bestod av ris och korvstroganoff. Snabbt och smidigt!

Å när jag ändå var igång så satte jag igång å bakade muffins. Men kom på att det är så tråkigt med vanliga vaniljmuffins. Så jag kom på idén att lägga i mjölkchoklad.



Det blev inte dumt ska jag lova! Så det kommer nog göras om. Nån gång..
Så nu finns det lite gott i frysen om man blir sugen.. Närmre 40 muffins. Undrar när jag ska äta upp dem..




Låg i matkoma ett bra tag efter middag å muffinssmet! Men jag gjorde lite emellan med. Inte går det att ligga still hur som heller.

Sen bar det av till stallet för att ta in mina hästar och fixa i stallet. Blev även en körtur med Cosmos och kälken. Behöver jag säga att vi hade snö överallt när vi kom tillbaka?? Men vad gör de.. Mina hästar får motion iaf å står inte bara i sina boxar å hänger!
Det som var bra idag på körturen med var att jag frös inte. Brukar alltid frysa om både händer och fötter. Men inte idag. Å då kan jag tillägga att jag varken hade tjocka vantarna eller sockar! De ni..

Nu ligger jag här i soffan med ett halvt zoo och tända ljus. 2 hundar och en katt. Dom sover allihopa.. Så att så roliga är dom!




Meet me halfway.. Bra skit!

Hemmafix!

Har styrt hemma mesta delen av dagen. Tvättat, städat efter dom dom satte in dörren o.s.v.

Hann även med en promenad innan snöovädret kom. Har jag förresten sagt att jag hatar snö!? Nu vet ni det i alla fall.. Urk! Ge mig vår..

Nu ska jag bege mig till affären för att handla lite. Så jag kan fixa middag och sen baka lite. Idag är det en sån dag känner jag:) Eller ska man åka till jobbet å inhandla lite kakor istället?;) Haha nej nej! Blir inget med det. Här ska bakas hemma. Kan ju behövas så sågspånsdoften i trappuppgången försvinner! Nybakat luktar mycket godare:)
Vad det blir till middag vet jag inte riktigt än. Får se. Som vanligt är jag sugen på spagetti & köttfärssås! Men man kan ju faktiskt variera sig lite någon gång. Eller också ska jag göra sån där köttfärssås som jag en gång gjorde, men som jag inte minns receptet på. Hm.. Kan bli svårt! Men god var den!!

Tog en bild härom morgonen förresten. Så här ser det ut utanför mitt fönster! Istapparna är säkert 70 cm långa! Stackars jäkel som får en sån i skallen när dom ramlar ner sen!

Trött!

Är skapligt trött efter denna dagen..
Varit dåligt med sömn inatt och sen upp tidigt för att åka till stallet å släppa ut pållarna. Sen hem igen för att fixa iordning sig för jobb.

Har varit lagom mycket att göra idag på jobbet. Inte så mycket att vi har behövt stressa ihjäl oss, men heller inte så lite att det har varit långtråkigt. Lagom helt enkelt!

Efter jobbet blev det stallet så klart.. Tycker bara det är ett himla pass på de där hästarna nu för tiden. Känns inte kul att gå dit eller nånting. Bara tungt och jobbigt. Vintern och kylan gör ju inte saken bättre.
Men men.. Vi får väl se hur det blir. Borde väl försöka låna ut dem eller nåt ett tag känns det som. Den som lever får se! Å helt å hållet mitt val hur jag vill göra med mina hästar..

Nu ska jag inte göra ett skit. Lägga mig och vila skallen lite då den värker ordentligt. Urk!

I helgen blir det Göteborg! GRR på de:D :D




Ibland inser man verkligen att det finns folk till allt.. Fuffel överallt..! Men som Ellen alltid säger: "Men egentligen, vem bryr sig?"

Kinan... IGEN!

Gårdagen bestod av förbannat mycket stress. Jobbade alltså. Ganska idiotiskt att vara ensammen en dag som igår. Det var HUR MYCKET som helst att göra. Å där stod jag ensammen. Herregud! Natta var i alla fall snäll och stannade kvar ett tag efter att hon slutat. Men det var hemskt efter att hon gått. Semlor, baguetter å allt annat tog slut. Kaos var det!
Men vd kunde jag göra åt de. Fick stressa som fasen för att inte kunderna skulle bli sura.
Men dagen gick ihop sig i alla fall. Fick lite beröm av chefen med;) Å så meddelade jag honom om att jag nog skulle behöva ha semester i 2 år efter denna dagen!! Men det tyckte nog inte han!:P

Efter jobbet var det bara att stressa vidare. Till stallet för att fixa allt där. Sen vidare hem å hoppa i duschen och fixa iordning sig.

Kvällen spenderades på Bambugården tillsammans med härliga töserna:) Himla nice! Å gott med så klart!! Men hua vad folk det var där! Var precis att vi fick plats.. Tur hade vi:)

Idag har jag inte gjort alltför mycket. Tagit det lugnt för en gång skull. Behövde jag tror jag. Men har i alla fall varit i stallet, hos mor å dem sen tvättat lite.
Så nu ska kvällen avslutas framför tvn. Johan Falk så klart! Men först en promenad:)


Jag vill ha sommar nu!! Å så vill jag hälsa på min Sixton:(


Fullt ös, medvetslös!

Dagen startade med städning, stall o.s.v.

Sedan var det dags för jobb. Började lugnt och vi hade en lugn lunch. Men sen small det till och folket bara vällde in. Det vart så mycket folk att hela serveringen fylldes! Så mycket folk att hela diskvagnen blev full och tanterna började klaga! Men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt.. Vi gör ju så gott vi kan. Men har en fullt upp med allt folk i kassan och den andra gör semlor så fort det bara går. Ja då får disken vänta ett tag. That´s it! ´

Men allt löste sig till slut och jag kom därifrån sådär en halvtimma för sent efter att ha stressat häcken av mig. Hem och byta kläder sen vidare mot stallet. Julgransplundring nästa!

Stress, stress, stress blev det. Hade ju bara en timme på mig mellan jobbet å Skeppet. Å då skulle ja hinna med att ta in mina hästar, borsta, sela, spänna för vagnen och köra ner till Skeppet. Men det gick! Men fy fasen vad stressad jag var.
Barnen tyckte om Dutchess och Cosmos. Inte så konstigt iofs:) Mina godingar skötte sig dessutom kanonbra! Cosmos är så duktig. Inte ens 5 år gammal men ändå stod han bara där när ca 30-40 barn for runt honom. Det kallar jag bra psyke på häst! Dutchess skötte sig också bra. Hon såg minsann till att inte barnen gömt något godis i fickorna;) Lilla gottegrisen!

Efter stallet hamnade jag på farmen. Å där blev jag kvar ett tag. Chicko fick träffa Doris där med så dom har lekt lite ikväll:) Kuligt tycker dom!

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det att försöka sova. Imorn är det jobb som gäller! OM jag inte är alltför död imorn bitti. Så ska jag försöka gå en promenad runt samhället innan jobbet. Men jag väljer nog att inte säga för mkt där, för jag är ganska slut just nu!:P

På gång!

Nu bara flyger dagarna iväg känns det som. Vet egentligen inte riktigt varför och vart dom tar vägen men fort går det! Men det är bra. Tiden går fort när man har roligt ju;)

Idag har jag hittills hunnit med att städa lite här hemma. Är verkligen sugen på en ny lägenhet! Men är också sugen på en flytt från Målilla.. Fortfarande! Nog inte meningen att jag ska bo här.
Men vi får se. Mycket som ska fixas innan man kan flytta.. Hästar, boende och jobb t.ex. Men NÅGON gång så kanske det blir en flytt.
Hur som helst skulle det vara skönt å ha en något större lägenhet. En etta är ju en etta..

Men men. Nog om det!
Nu har klockan gått sådär fort igen. Så nu ska jag åka och släppa ut pållarna och fixa i stallet. Sen blir det en promenad innan det är dags att jobba 10-18. SKÖNT!

Ikväll blir det å köra tomten vid Skeppet. Cosmos får dra vagnen och Dutt ska nog få följa med och springa bakom:) Och vem tomten är.. Det avslöjar jag inte!;)

Just ja! Natta och jag var ju och simmade igår. Så jäkla skönt! Jag gav upp vid 1200 m. Har ju inte simmat på länge så det fick räcka. Så tar vi 1500 m nästa vecka. Då är vi nog där i tid med! Haha.


Ha de gott allihopa! Tjohej!

Motiverad!

Jag har börjat ett nytt liv!

Nu är det slut på å va tjock! Så från och med härom dagen bestämde jag mig för att jag ska gå minst en promenad varje dag. Och göra situps varje dag med. För det gjorde jag ju faktiskt varje dag för sådär 1 år sen.. Sen hände det något där som gjorde att jag kom av mig.

Men nu har jag verkligen motivation till det här! Torsdagarna ska jag börja simma igen. Samma sak där! Jag har ju för tusan simmat på torsdagarna på vinterhalvåret i flera år!! Men denna säsongen har varit trög. Verkligen inte haft motivation till att. Men nu har jag det! Så då gäller det att ta vara på att. Innan jag tappar den! För det går förbannat fort har jag lärt mig.

Bara snön försvinner med så kan man börja springa också. Försökte härom kvällen. Jag kan säga att det var livsfarligt! Snorhalt ute och det kändes som att jag gled omkring på ett bananskal mesta delen av rundan. Men jag tog mig hem igen. Det är bra!

Ikväll blev det en promenad med Dutchess och Cosmos. Chicko skulle också följt med men han blev trampad:( Så han fick stanna hos Annelie under tiden vi gick. Han verkar i alla fall må bra nu. Inte verkar han ha ont heller nånstans så han hade nog änglavakt.

På söndag blir det Skåne antagligen:D Grrr! Whaaa! Yiippiiiiiieee!!!! Malin glad:)


Nu ska jag hoppa in i duschen sen försöka sova efter det. Vi får väl se hur det går..




Mantorp

Idag ringde klockan 7. Inte illa när man är ledig! Men det var dags för stallet och sen följa med Ingela till Mantorp. Spira opererades för ett tag sen då hon hade bockhov. Så nu skulle hon tillbaka på återbesök för att se så att allt läker bra och så skulle dom även ha ett par röntgenbilder.
Allt såg fint ut, tack och lov! Glad för Ingela och Spiras skull! Det behövde dom nu:)

Blev även ett besök i hästaffären i Mantorp. Jag har faktiskt aldrig varit där innan. Men det var ganska stort! Dessvärre inte så mycket till shettisar. Men man är ju van vid de så. Blev iaf ett par handskar då jag lyckats slarva bort en av mina andra. Så nu slipper jag frysa om händerna i stallet. Det är bra!

När jag kom hem var jag skit slut! Vet inte varför. Bara så grymt trött. Så jag kollade lite bilar sen kunde jag inte hålla mig vaken. Helt sjukt!
Min broder ringde och väckte mig klockan sju för att fråga vad jag gjorde. Jag var helt väck! Otäckt..

Men nu har jag iaf varit i stallet och fixat. Blev en snabbvariant. Lite dåligt samvete för mina hästar men man kan ju inte ha ihjäl sig. Hellre att dom får en vilodag och jag orkar hålla mig på topp på jobbet imorn. Apropå jobbet! Kom precis på att jag börjar 7 imorn. Jag var helt säker på att jag började 10 så jag kunde hinna tvätta lite innan. Men det sket sig. Det får vi ta dagen därpå istället. Allt löser sig!

Nu ska jag ta en dusch. Sen ska jag försöka somna igen. Blir inte lätt med tanke på att jag sovit flera timmar nu:S Men skam den som ger sig!



Fullt upp

Mycket har hänt nu så jag har inte haft tid till att skriva här på bloggen förstår ni. Men här kommer en liten uppdatering.

Torsdagen bestod av jobb. Inget mer behövs säga om det!
Denna dag la jag även ut min kära Golf på Blocket. Det märktes när annonsen hade kommit ut iaf för fy fasen vad telefonen ringde! Den ringde så mycket att mitt batteri tog slut. Detta resulterade i att jag fick vara utan telefon i FEM TIMMAR minst på jobbet! Det var hemskt. Jag klättrade på väggarna! Mja. Nästan iaf! Men hur som helst så överlevde jag dagen, sprang sedan till bilen å slängde i laddaren i telefonen.
Det var ganska dumt gjort. För det började ringa hela tiden.. Men det är väl så när man har annons ute..

Fredagen bestod av ledighet. Skönt! Men inte en lugn stund för det. Jag vet inte rikitgt vad jag gjorde denna dagen. Men iaf så for jag omkring å stressade nånstans som vanligt. Det är fint!
På kvällen kommer jag ihåg att det kikades på Baksmällan. Jäkla go film!

Lördagen blev lugn. Eller ja. Vi kanske ska säga att den bestod av stress och nervositet. Mycket som skulle styras med då. Golfen skulle fixas, städas ur och lite, sen skulle den SÄLJAS!! Sen är det ju som vanligt stallet och hästarna. Men även denna dagen gick ihop sig. Så nu finns det ingen Goffe i mitt liv längre.. Den bor numera i Karlstad! Good Luck med den!

Kvällen tillbringade jag och Anna på Bambugården i Hultan. Jäkla gott var det å mätta? Ja det blev vi! För sådär en vecka framöver. Men det är gött!

Idag har jag inte hunnit med mycket mer än stallet. Hände en liten olycka där idag.. Doris smet och stack ut på vägen. Så helt sonika kommer en kvinna farandes och säger att dom kört på min hund sen krockat. HERREGUD tänkte jag. Men Doris verkar vara hel och så. Bara lite chockad precis efter att det hade hänt.
Bilarna var det sådär med.. Men dom kunde köra vidare med båda två iaf till Virserum. Tur det! Men fy vilken hemsk tanke. Usch..

Nu ska jag fixa iordning mig för att åka till Rosenfors om någon timme. Äta lite kroppkakor som Håkans mamma varit så duktig å gjort!:P

Eftersom partypinglan inte har festat denna helgen, så passar det ju alldeles utmärkt med en partybild från förra helgen!

Högsby

Idag klev jag inte ur sängen förrän 12.10. Det är illa! Så pass illa att jag sitter vaken nu. Vilket är väldigt illa!

Men jag fixade mig iordning och åkte till Högsby med Anna, Chicko & Gammelgrå. Anledningen till att alla dessa djur var med, eller ah två iaf, var för att vi skulle till veterinären med Gammelgrå. Hon har blivit lite gammal å mager på sistonde.
Det gick sådär hos vet. Hon fräste, kloade och var allmänt jävlig! Men i alla fall så lyckades dom få lite blodprover på henne som visade att hon har en överaktiv sköldkörtel. Jag vet egentligen inte vad som menas med det, men jag tror dom sa hög ämnesomsättning! Well.. Hon lever ett par år till iaf! Så än så blir dom inte av med katta!

Precis nyligen var jag med om något.. Lite pinsamt kanske!
Jag hör någon komma in genom porten nere. Tänkte vem fasen är vaken nu mer än jag!? Så jag kilar ut i hallen för att se efter i kikhålet vem det kan va. (Ja jag är ganska nyfiken!) Men när ja står där å ska titta så öppnas mitt brevinkast å ner på mina fötter faller en tidning!! Jag blir livrädd, för att sedan börja gapskratta åt mig själv! Undra om han hörde mig. Å undra om jag vet vem han är. PINSAMT! Jag har nu lärt mig att inte vara så nyfiken.. Tror jag! Tills nästa person kommer genom porten denna tiden på dygnet antagligen;)

Nu är klockan så mkt. Så jag ska inte gå å lägga mig. Utan jag ska kolla lite bilar. Sen ska jag åka och släppa ut pållarna. Dom får nog komma ut lite tidigare än 8 idag. Så kan jag sova nån timme efter det istället. Kanske till och med två. Sen blir det jobb. Å nu ljuger jag! För det blir banken. Sen jobb! Tills ikväll. Känner att min humor kommer vara bättre än någonsin. Men vad gör väl det!

See you later!


Tisdag 12 januari

Egentligen är jag för trött för att skriva här ikväll. Men samtidigt så kan jag inte sova. Så kan lika gärna skriva ett par rader!

Denna dagen började med att klockan ringde vid 4.00! Yes! Jag flög upp ur sängen och åkte till stallet. Eller... Nej det gjorde jag så klart inte! Istället låg jag kvar för att snooza ett par gånger. Helt sonika inser jag att klockan är 4.30!! DÅ flög jag upp ur sängen kan jag lova. Men jag hann ju med allt jag skulle iaf.

Väljer att inte kommentera så mkt om dagen på jobbet. Varit fullt rulle med beställningar på tårtor och frallor sen alla dessa semlor som säljs. Men jag klagar inte! Det är kul när det finns at göra:)
Mindre kul var det när jag fick gå hem klockan 16 å egentligen skulle ha slutat 14.30. Men inte kunde jag lämna Mike med allt ensammen! Nej nej! Så taskig är jag inte.

Ikväll har jag varit i stallet förstås hos mina pållar. Men dom fick en vilodag då min axel inte mår så bra. Inte värt å ge sig ut på körtur då inte.

Men jag tog en kvällspromenad sen iaf! Röra lite på fläsket går ju alltid åt:P

Nu måste jag röja undan lite här innan jag ska försöka sova.
Imorn är jag ledig. Så himla skönt ska det bli.Känner att det behövs en sådan dag nu. Men inte ska jag ligga på latsidan för det. Nej nej! På förmiddagen blir det stallet. Ska försöka ge mig ut på en tur med pållarna. Får se vad min axel säger!
På eftermiddagen blir det en vända till Högsby. Och slutligen ev en vända till Vimmerby. Ska hinna städa lite här hemma nånstans med. Tänkte jag iaf. Får se när jag vaknar:P


Uteliggare, Källare?

Jag och Anna har för stunden en diskussion om vad hon bor i. Bor hon i en källare, uterum, utbygge eller vad är det nu? Eller bor hon bara i "en del av huset"?
Jag tycker inte att det är en källare. För en källare är något som är under jorden liksom:P Men men. Jag tror inte vi ska diskutera det där mer;) Hon bor inte i nån källare, men hon är heller ingen uteliggare i ett uterum!

Idag har jag jobbat typ hela dagen. Efter det vart det stallet å nu sitter jag här sen ca en timme tillbaka. Borde egentligen ligga och sova nu med tanke på att jag ska upp 4 imorn bitti.
Men istället sitter jag och äter ananasringar, lyssnar på Zack som snarkar och diskuterar källare med Anna. Vilken MYSIG måndagkväll vi har!!

Nu ska jag i alla fall ta en dusch. För jag känner mig ungefär som en halv uteliggare! Ruffsig å jävlig i håret å luktar sur grädde efter alla dessa semlor jag tillverkat på jobbet idag! Urk!


Tack för mig hej!



Är jag blond?

Anna och jag sitter å snackar lite på msn..

Jag: Men jag är ju trög!!

Anna: ??

Jag: Här sitter jag och funderar på varför Johan Falk inte börjar! Det är ju för fan slut!!!

Anna: Näe det är paus Malin!

Jag: Öööh är det?

Anna: Åååååh SUCK! Alla filmer som börjar vid nio har väl denna pausen vid tio med nyheter och väder!

Jag: Ehm. Oj då!

Anna: Du är blåst!

Drar vi en slutsats att jag verkligen är blond enda in i själen nu eller?? Ibland blir jag verkligen mörkrädd för mig själv!


Full fart!

Dagen startade med jobb. Det var en intressant resa upp till Hultan kan jag säga! Här i stan hade en lastbil hamnat i rondellen t.ex. Stackars den! Men är det glashalt får man ju ta det lite lugnt:P
Därmed inte sagt att man behöver ligga in 60 km/h!!!!!! Det gick bra å köra tills jag kom ifatt en bil som låg i 60 då som sagt. Jäkla pensionärer som är ute å far på vägarna! Men jag lyckades köra om iaf. Det var intressant i det väglaget! Det var ungefär som att åka virvelvinden utan snurr. Lite hit å dit så att säga.

Jobbade bara halva dagen sen tog jag lite ledigt för att kunna göra ett ganska viktigt ärende. Å efter det har jag städat, tvättat, varit i stallet, slagit mig alldeles blå och lagat mat.

Jag kan inte riktigt förstå hur jag ska kunna sova inatt med en nacke och axel som värker, rygg som värker, svanskota som värker och blåmärken lite här och var. Klagar? Nej nej. Det gör jag inte! Jag bara påpekar att det nog blir svårt.
Det där med hästar och mjölkkälkar.. Det är inte att leka med!

Nu ska jag kila ner i tvättstugan och hämta den allra sista tvätten. Här doftar nytvättat i hela lägenheten. Himla härligt. Efter det ska jag bädda rent i min säng. Allt för att det ska bli så bra som möjligt när hela kroppen värker!Det är jag värd efter denna dagen!:)


Ssccchhhkål!

Ja det blev visst lite fest igår!
Jag och Natta förfestade lite hemma hos mig innan vi blev upphämtade å drog vidare till Lina i Hultan.
Tanken var att vi skulle på hemmafest, men det slutade med Metro! Det var ju inte meningen.. Men så blev det!

Ingen favorit med tanke på att det var 15. Stötte ju till å med på lillsyrran! Då är det illa.

Men en okej kväll iaf! Brudarna gjorde ju att så klart!;)

Lite puckade meningar från kvällen:

Jag och Natta innan vi drar till Tre kronor

Natta: Jag tror verkligen att jag behöver kissa nu!
Jag: Det kan du göra på pizzan!


Jag: En kebabtallrik utan kebab tack!
Han i kassan: Menar du pommes med sås?
Jag: Ehm.. Just precis!

Det får räcka! Vill inte framstå som alltför blond;) Men det är ju tur vi har kul när vi är ute iaf!

Nu blir det snart sängen om jag lyckas somna. Har förbannat ont i min nacke och axel. Konstigt.. Inatt kände jag ingenting.. Var nog all dans som lindrade smärtan!


Grattis Vicky!

Här sitter jag och berättar en sak för Vicky när hon plötsligt börjar jämföra en männsika med en hund?

Jag: Men VICKY! Jag menar människan!! Inte hunden!
Vicky: Jasså! Jag trodde ju du menade hunden!

Ja.. Ibland missuppfattar man varandra helt enkelt..

Så nu ligger jag här dubbel av skratt och funderar på å ta en dejt med kudden!

Fest i Vetlanda!

Lina och jag satt å planerade en hemmafest hos henne igår när vi plötsligt fick veta att det inte var å tänke på! Utan fest i Vetlanda sen ut å skaka rumpa på hotellet var det visst som gällde denna kvällen.
Så det bar av dit på lite förfest sen till Hotellet då som sagt. Var lite trist först för det var inte öppet in på dansgolvet som det brukar va.
Men sen dansade vi loss till stängning;) Kul kväll trots allt!

Idag är det stallet som gäller. Ska nog ta med pållarna på en promenad. Så himla härligt väder! Säkert svinkallt ute men man får ju klä på sig lite..



Tycker bara allt är så jävla överdrivet! Herregud.. Skärpning!



2010

Då var det nya året här, 2010 så klart.
Har fått en bra start med fest och underbara vänner. Trevlans! Får ju inte glömma heller att jag har vaknat upp med bara lite minnesluckor å INTE är bakis! Mycket bra:)
Nu är det bara å hoppas på att detta året fortsätter att rulla på bra. Många nya möjligheter finns!

Idag ska jag hinna med stallet, träffa brorsbarnen, tvätta och någon form av motion. Det ska nog gå!

God fortsättning allihopa!




RSS 2.0