Bla bla bla!

Var ju som sagt uppe i Hultan på möte idag... Så att ja snart kan få en praktikplats.. Informationen tog väl ca en 20 min eller nåt! Sen sk jag på ytterligare ett möte nästa onsdag där vi ska kartlägga det hela. Börjar bli riktigt jobbigt å gå hemma nu! Så tråkigt!! Men förhoppningsvis så får ja snart nåt å göra om dagarana=)

Näe ja kom hem så va de bara å byta kläder för att sedan åka te stallet! Körde en sväng med Sixton=) Elin va med me Smiggan & Socker oxå! Körde upp te MOK-stugan så att pållarna skulle få ta i lite i backarna där.. Kul tyckte Sixton=) Å när vi skulle vända längst upp så var det en viss herre som va riktigt pigg å på G! Sixton så klart:p

Hade tänkt ta en promenad med Dutchess med men började frysa så bestämde mig för att gå hem istället!
Blev sedan att dra upp på spåret med Vicky & Otto för å springa=) Inte alls dumt! Förutom att ja hade förbannat ont i ryggen å Vicky hade träningsvärk;) Haha! Men de va skönt iaf=)

Å nu ligger jag här å kollar tv å lite.. Precis varit å fodrat pållarna! Å snart ska de nog bli å sova=)


Uppdatering!

Varit lite dåligt med uppdateringen här nu! Sorry! Men här kommer alltihop på en å samma gång=)

Lördag
 
Dagen började med att åka å kolla på en häst som inte var så väl omhändertagen! Inge kul å se sånt! Å det är då man börjar fundera på varför folk har djur!? Djuren går faktiskt i första hand! Men tydligen inte alla som tänker så..

Sen bar det iaf av te vårat egna stall! Där väntade Jennie! Elin, ja & Jennie skulle nämligen ta en promenad med pållarna=)
Så vi gav oss ut i regnvädret med Linnéa, Sicton, Dutchess, Socker & Smiggo! Ja många hästar fick vi med oss minsann=D Gick runt Målilla. Å på vägen tog vi upp Vicky å Otto som oxå ville ut å promenera=)

Kvällen blev lugn.. Körde på ett gäng upp te Metropol! Ett nedrans liv va de i bilen på vägen upp! Tänkte de när ja släppt av dem att guuuud va lugnt å skönt de blev. Haha!
Efter det blev det att åka te Erlingsson en sväng=) Martin å han kollade lite film! Så va väl kvar där te strax efter ett eller nåt.. Sen bar det av hem igen för å sova=)

Söndag

Vaknade upp med "Bulan" bredvid mig.. Ja Johan då så klart! Han va ju på metro på lördagkvällen å va tydligen nån snorunge som hade skallat honom bara sådär hastigt å lustigt! De hela va ett missförstånd tydligen... Men iaf så fick han en fin å rejäl bula i pannan! Svullet om bara den! Men skyll dig själv! För hade han stannat hemma å varit social med mig så hade han sluppit bulan! Just de!:p

Fick sedan ett mess av Anna.. Så vi drog te stallet för att tömköra Linnéa & Dutchess=) Dutchess tycker mest att bettet är skitäckligt å att matte inte e riktigt klok som går bakom henne å säger åt henn vad hon ska göra!
Men en dag ska det nog bli körhäst av henne med=) Får ge henne lite tid bara!

Hade precis blivit klara med pållarna när jag får ett samtal om att pållen vi var å kollade på dagen innan e sämre! Anna å ja åker ner för att se hur det står till med stackaren! Å ja.. De va ju inge bra! På lördagn stod han iaf på benen.. De gjorde han inte idag iaf kan ja säga! Usch! Vet å hovslagare kallades dit.. Å sen vet ja inte mer! För vi fick inget veta eftersom vi inte fick va med när de kom.. PINSAMT!! Kan folk inte ta hand om sina djur ska dom fan få skämmas!!

Måndag

SEG måndag=/ Va hemma å styrde lite iaf! Så va tanken att jag å Frida skulle rida ut i skogen.. Men klockan ett ringer min tele. Ja då har Johans lastbil gått sönder så jag blir tvungen å dra te Oskarshamn å hämta honom! Typiskt! Ingen ridning i skogen då inte=( Å väl i hamnen så skulle han ju äta på Donken, springa i affärer å ja de ena efter de andra!
Så väl hemma blev det att ta hand om sina hästar. Gick en rask promenad med Sixton=) Skönt det!

Sen skulle jag in på Konsum å handla en snabbis bara! För ja skulle te Ellen å kolla hennes nya pålle å lite=)
Springer igenom lte snabbt å plötsligt stöter ja på en människa.. Som säger att han vill ta ett snack med mig! Å ja fattar direkt att det gäller mitt utlägg om vanvården dagen innan! Så ja bara visst vi kan ta det nu på en gång! Får en utskällning av personen ifråga! Blir hotad dessutom! För om ja inte passar mig så ska han minsann se till att de händer mig nåt! Ja men tjena! Vanvårdar nån sin häst då håller då fan inte ja käften iaf! Så ja står fast vid precis allt jag har sagt å skrivit! För detta är för jävligt! Jag accepterar inte detta.. Det ska gudarna veta!

Åker iaf efter en stund vidare te Ellen.. Å väl där så kan ja bara inte hålla tebax tårarna!! Så ja bara typ bryter ihop å stortjuter å Ellen fattar ju så klart ingenting! Hon visste ju inte alls vad som hänt! Men efter ett tag lyckas ja få fram ett par ord å förklarar allt! Å hon, precis som massa andra, står helt å klart på min sida! För man gör inte så mot ett försvarslöst djur!!
Kollar iaf på Ellens pålle sen! Sötis=) Å sååå liten! Hihi! Om man jämför med våra små, så e dom stora mot Ellens lilla goding:D En liten kelgris va hon med! Ville bara bli kliad heeela tiden:p

Efter en stund åkte ja iaf hem! Å där va de ensamt! Johan drog å jobbade.. Så kom hem vid halv tre på natten! Då stod ja i duschen:p Kunde inte sova.. Blää!

Tisdag

Idag ringde Johans tele vid typ 10! Hans lastbil var klar! Så det var bara å göra sig iordning å köra honom te hamnen igen! Nedrans farande!
Handlade på vägen hem å bestämde mig för att göra egna köttfärsbiffar! Yammie!
Så väl hemma röjde jag undan i köket å sen satte jag igång med maten=)
Blev lyckta faktiskt! Å Johan påstod att det nog va godaste maten jag någonsin gjort! Var helt chockad över att han sa nåt om de! Han e ju inte precis den som säger när nåt e bra.. 

Sen kom Mia & Claes pp besök=) Trevlans! Mia hade minsann fått en ordentlig kula! Å hon sa att nu börjar magen mest bli ivägen:P Vi pratade även om hur kul vi hade haft det på Strand sommaren 08! Å guuud vad jag började sakna det stället! För där e de verkligen kuuuul!!

Efter att de åkt så bar det av te stallet med Elin! Skulle ta en körtur med Sixton & Smiggan tänkte vi=) Å Socker fick så klart följa med på släp!
Körde runt Hägelåkra.. Ja hade fått tummen ur å lindat Sixtons bett med latex innan vi körde ut! Å de va faktiskt en himla skillnad! Men hade även bytt ut nosgrimman! Innan hade jag en fast å nu har jag en lös. Det gjorde nog endel med! För den fasta har inte suttit så bra, utan skjutit frm bettet på nåt konstigt sätt! Så tur de går framåt iaf=)

Onsdag

Varit i stallet idag å släppt ut pållarna=) Å nu sitter ja å skriver CV å lite! Ska snart fixa iordning mig å åka te Hultan på information om jobbgarantin.. Ska äntligen få en praktikplats!! Ska bli såå skönt å slippa sitta hemma hela dagarna=)
Efter det blir det å dra hem å springa.. Sen kanske åka upp te Hagadal å simma ikväll=) Å nånstans ska ja även klämma in en promenad med pållarna eller nåt! Får se hur det går:p

Nu ska ja iaf göra mig iordning så ja blir klar nån gång=)

Be strong!

Det är dagar som denna som jag måste vara stark! Inte ge med mig! Kämpa kvinna!! Å jadå.. jag gör det. Denna gången ska han inte få vinna. Utan istället få inse vad han verkligen gått miste om. För jag vet att han går miste om nåt. Men det är ju så, man inser inte vad man har förrän man förlorat det.. Å då är det för sent!

Igår kom syster Anna hem=) Skönt de! Så jag var ute å tömkörde Sixton hemma på trädgården.. Sen kom Anna te stallet så då gick vi en promenad med Dutchess och Linnéa! Riktigt skönt! Dutchess ömmar inte riktigt lika mkt nu. Å det känns skönt! Men de e ju inte riktigt bra än heller så när det väl läkt helt så kommer det nog bli bra. Lilla gumman=)

Idag har jag för övrigt haft ont i ryggen i 9 dagar!! Blä! Men idag hade ja asont när ja vaknade.. Brukar vara ganska bra när ja vaknar å bli värre mot eftermiddan. Så idag får jag nog ringa till en kiropraktor å se om ja kan komma... Lite träligt å behöva gå med detta över helgen. Å innan har jag inte brytt mig om å gå dit för man tycker att man mår rätt bra på dagarna.. Å man kan ju inte komma dit å inte veta vart man har ont heller:p

Nu ska jag snart gå te stallet å släppa ut pållarna! Sen blir det å sätta ihop en skänk åt Annelie! För hon e ju inte så händig så hon löser det själv;) Haha! Vi diskuterade det där igår.. Å kom fram till att jag typ satt ihop alla deras möbler som kommit hem omonterade! Inte lätt å va så händig som mig;) Haha!

Å i eftermiddag blir det att fara till Jönköping. Usch tycker inte om å åka te Jönköping sen ja fick dom där jäkla böterna!! Men denna gången ska ja ta det lite lugnare kanske å ha lite bättre koll på farbror blå:O)

När jag väl kommer hem därifrån så vet jag inte alls vad det ska bli! Återstår å se=)






Det blir bra!  Tids nog. Men du! Gräv inte för djupt, för du är ändå tvungen å ösa igen hålet sen!
Ligger helt klart något i det. Men det är så lätt att man gräver ner sig! Det gjorde jag verkligen förra gången. Låste hellre in mig å isolerade mig från allt å alla. Ville inte veta av folk å det kändes som att alla "tjatade". Men så var det ju inte så klart! Alla ville ju bara väl. Så många som ställde upp för mig! Men så få som jag lyssnade på, var tacksam för och uppskattade.
Man vill bara be alla om fårlåtelse för att jag var så otacksam och inte tog till mig det alla sa å gjorde för mig.
Men denna gången känns allt mkt bättre! Denna gången är det JAG som gjort valet. Jag har dessutom tagit till mig vad vänner och bekanta sagt till mig!  Det är faktiskt ganska viktigt att man gör det!
Finns en person i mitt liv som jag speciellt lyssnar på! Du får mig att känna mig lugn och trygg! Tack! DET är guld värt. Jag tror och hoppas att du vet det!

Tråk!

Sedan i söndags har det inte varit alltför roligt!

Jag har tagit ett beslut i mitt liv. Ett ganska så stort beslut! Ett beslut som inte kommer bli alltför lätt att genomföra. Men jag VET att när detta väl vänder, så kommer jag må toppen! Må så bra som jag egentligen vill må nu!
För det är inte meningen att man ska leva med tråkigheter varje dag, med en jäkla massa liv runt sig å inte heller med någon som inte uppskattar än fullt ut! Så näe.. Nu är det slut på det!

Så nu lämnar jag detta bakom mig och börjar ett nytt liv! Ett liv utan massa tjaffs, strul och annat negativt! Som sagt det kommer inte bli lätt... Efter alla dessa år.. Men denna gång ska jag verkligen försöka att stå ut! Det får kosta hur många tårar och sömnlösa nätter de vill! För detta måste tydligen göras=/ Men som sagt det blir bra! Tids nog... Det är bara att försöka se framåt hela tiden så att man inte bara ser tillbaka på det som varit bra!

Jag har ju även alla mina underbara vänner som ställer upp för mig! Och det känns bra! Så att man inte blir ensammen.. Men det vet jag ju att jag inte blir=) Tack för att ni finns!! Å ni vet ju vilka ni är=) 

Men men... Nog om det för ett tag!

Igår skulle Henke å jag ut å gå! Men istället så drog han med mig ut på spåret vid halv tio på kvällen! Å inte skulle vi gå inte.. Utan springa! Ja som inte sprungit sen slutet av november typ:O Å ont i ryggen som fasen har ja! Men aja tänkte ja, ställer väl upp då=)
Så vi sprang en bra bit tills ja fick så jäkla ont så ja inte kunde springa mer! Så ja saktade ner för att gå en liten stund. Men Henke sprang vidare! Så gick ja väl kanske 150 meter sen kom ja på att ja nog skulle springa ikapp för de va så jäkla mörkt i skogen!! Å ja e ju mörkrädd:p Så när jag kommer till den sista nedförsbacken släcks lyset:O Ja va helt säker på att det var Henke som jävlades å släckte lyset!! Men kom ganska snabbt på att nä! Det kan han nog inte:p
Å när ja kom ner för backen så stod han där å stretchade! Så de va ju så klart inte han som varit så elak=) Tur för honom de!!
När ja kom hem så kunde jag knappt röra mig iaf! Hade så jäkla ont i ryggen! Så där låg ja i soffan med en flaska vatten å kollade på tv! Skitkul!

Idag när jag vaknade så trodde jag att ja knappt skulle kunna röra mig! Men faktiskt så kände jag nästan ingenting=) Kanon! Men sen skulle jag bort te stallet. Å då kände jag att de nog inte va så bra med ryggen!
Men de va bara å anstränga sig å se glad ut=)

Sen kom Jennie & Nikita te stallet! För vi skulle ta en promenad tänkte vi=)  Det va trevlans med en hel del prat! Tror egentligen promenaden va för kort för vi hann nästan inte prata klart:p Haha! Får bli nån mer gång helt enkelt=)

Nu ska ja iaf kolla tv=)

Fest!!

Igår blev det fest! Äntligen=D Va ett bra tag sen ja festade till det ordentligt faktiskt.. Så det satt verkligen inte fel!
Började dricka vid klockan 18 typ.. För en gång skull:p Det är riktigt tidigt för å va jag ska ni veta;)
Sedan fortsatte jag och Natta bort till Elin & Micke, som denna kväll stod för förfesten=) Trevlans å va där å festa=)

Efter mkt om å men blev det iaf Oskarshamn! La Scala då så klart! Vi hade ett rätt bra drag på vägen dit i bilen:p Natta å ja höll igång där bak med vinflaskan i högsta hugg! För vin finns ju alltid med på resorna när jag e med;) Yammie!
Å när vi kom te hamnen var den slut! Så det var prima=) Å humöret va på topp! Malin va på G!

Det var fint på Scala efter renoveringen! Så himla fräscht liksom=) Elin å jag gick på partoalett:p Natta å ja med så klart! Äntligen en nattklubb som fattat att tjejer går på toa tillsammans:p Haha! Bra! Slipper man ju sitta i knäet på varandra;) Såå släng er i väggen alla nattklubbar med bara en toastol på varje toalett! För 2 på varje ska de va:p
Dansade iaf typ hela tiden å de va kul för de va en hel del med folk! Å när klockan slog 2 ville vi inte gå hem:p
Men till slut så vart vakterna irriterade så då gick vi snällt ut=)

Blev Shell för å käka korv sen! Å den här gången räckte det till alla:p

Sen bar det av hemmåt å ja tror aldrig det har varit sånt drag på en hemresa som det var inatt!! Vi lyssnade på Limbo Dance nästan hela vägen hem å hade bara allmänt skitkul XD Så Natta å ja va nog värst! Henke fick snällt sitta å lyssna på oss som mest for runt i bilen där bak:p Haha!
Så att så höll vi på till emenäs! Då släppte vi av Henke! Sen fortsatte jag och Natta å rocka loss till Limbo Dance! Tills hon gick av.. Då vart ja lite lugnare å satt för mig själv där bak å diggade låten! Men sen var vi även hemma utanför mig å Johan så då fick ja ge mig å gå in! Men de första ja gjorde va å gå in å leta upp låten på youtube:p Haha! Så lyssnade på den ett par ggr sen gick ja å la mig=)

Fyra timmar senare ringde klockan! Dags å släppa ut hästarna:S Så de va bara å klä på sig å traska bort!

Men näe.. Nu har ja suttit här alldeles för länge:p Nu ska de bli å gå bort te pållarna! Fixa i stallet å kanske ta en promenad=)

Gör lite sköna moves:p

Har av nån anledning fått sköljmedelsreklamen på hjärnan:p Så ja går runt här hemma å överallt å bara "Gör lite sköna moves" Haha! Skulle precis göra lite sköna moves ute i köket förut när Palle kom innanför dörren! Ångrade mig ganska snabbt;) Å han undrade vad ja pysslade med:p Inte så konstigt kanske! Haha!

Idag har jag iaf varit i stallet.. Blev en promenad med Dutchess och Sixton. Dom är så pigga och framåt båda två! Härligt! För pigga pållar vill man ju ha=) Gick inte så jättelångt då jag tyckte det var alldeles för kallt!

Sen bar det av hemåt för att laga mat! Gröön kom även hit å käkade! Å så jävlades han ju så klart som med mig för han tycker det är sååå kul:p Verkar inte bättre iaf=) Men han e rolig han! Har alltid nån kul kommentar å fälla in här å där:p Kollade även hans broders bdb å M3a! Riktigt nice bil kan ja lova! Inte fel å ha en sån i garaget:p

Sen kom Natta & Peppe! Kollade Let´s dance bland annat! Trevlans! Natta å ja satt å skrattade åt mina sköna moves:p Haha! Så vi bestämde oss för att imorn ska vi ta å dricka å festa till det lite! Å kanske göra lite... Just precis! Sköna moves;) Haha!
Vi tog oss även en liten promenad bort te pållarna för att kvällsfodra! Så fick ju Natta äntligen se stallet och Dutchess=) Å träffa Sixton då! För de va ju ett tag sen=)

Fastnade även med The Sims här efter att alla åkt hem:p Farligt farligt det där!

Men nu ska ja lägga mig å sova tror ja iaf=)

Tokigt tokigt!

Ja det är det minsann mkt som är här i världen=)

Iaf så började jag gårdagen med att vakna klockan 14.00 :O Chockad var jag när jag insåg att jag verkligen sovit så länge! Men länge sen jag sov ut eftersom Elin varit sjuk å ja har haft hästarna varje morgon så det kanske inte var helt åt skogen å ta en lååång sovmorgon=) Å dessutom sov ja ju bara 4 timmar från lördagen te söndagen=) Så de va nog helt rätt med lite sömn!

Sedan blev det inte alltför mkt gjort.. Lite plockande å tvättande här hemma. Sen gick jag till stallet för att ta hand om mina pållar! Tog även en promenad med Sixton, Elin, Socker & Lycka=) Trevlans! Sen blev de hem igen! Kom då på att jag visst inte ätit något mer än en sockerkaksbit på HELA dagen:S Så ja frågade Vicky om hon kunde tänka sig å kränga pizza med mig:p Men näe.. Hon skulle ju sluta med sånt där:p Så ja kom på att ja med sagt att ja skulle det:p Så de blev inge med det...
22.30 ca får jag ett mess från Vicky.. Hon undrade om ja käkat nåt.. Å de hade ja ju så klart inte:/ Så 23.15 drog vi te MC DONALDS I VETLANDA :O Haha!! Ja mkt knasigt vi två kan få för oss:p Va iaf där 23.50 å behöver jag säga att vi va ensamna?;) Haha! Ja fick tyvärr ingen shake men de hade jag ju inte heller trott ja skulle få den tiden:p Men jag överlevde:D
Sen blev det en raggarrunda inne i storstan:p Men det var rätt dött en måndagkväll klockan 00.00! Inte så oväntat kanske;)

Sen kom jag ju på att skit oxå! Hade ju inte fyllt på spolarvätska!! Å man såg typ ingenting ut för min framruta va riktigt skitig! Så vi åkte runt en sväng i Vetlanda för att kunna tvätta rutan! Men de va ju inte så lyckat eftersom allt hade stängt vid tolv.. Så det fick bli å torka rutan med bara torrt papper:p Tänkte först ta en skvätt cola å hälla på men insåg ganska snabbt att det nog inte va nån bra idé:p Men på vägen hem började det regna så där kom räddningen=)

Köpte även morötter på vägen hem! Så nu ska nog Sixton & Duttan klara sig ett tag.. 15 kg:p

Kom i säng typ klockan 02.00... Å vaknade strax efter 5.00 å kunde inte somna om! Så jag låg där å vred å vände på mig i 2 timmar utan å somna.. Så nu sitter ja här=) Å ska snart gå te stallet för att släppa ut pållarna!

Har nu ett par nätter i rad haft mardrömmar.. Som inte är särskillt trevliga! Drömmer att min kära Sixton blir ihjälkörd:'(
Kan inte fatta varför jag drömmer så :S Det är verkligen hemskt! Vaknar av att jag har tårar i ögonen och bara skakar! Usch! Jag har drömt att han har lyckats komma lös när jag har varit ute å gått med honom å blivit påkörd av en lastbil! Allt har vrit så detaljerat med! Jag vet precis hur allt ser ut å hur allt låter! Hör hur lastbilen bromsar allt han kan men att det är för sent.. Hur jag sedan sitter på huk med Sixtons huvud i mitt knä och hans kropp är helt förstörd av smällen! Blod som bara rinner från honom. Lastbilen står ungefär utanför 37:an å Sixton och jag ligger i kyrkkröken! Fy! Verkligen det hemskaste som kan hända tror jag! Ja kan bara hoppas att det är en hemsk dröm som verkligen inte inträffar!

Varje dag nu sen jag började drömma detta, så har jag nästan fått tårar i ögonen av lycka när jag kommer till stallet å ser att Sixton står där å tittar på mig med sina fina, snälla ögon! Det är en sån underbar känsla! Inget ont i honom inte! Min fina Sixton:')


Pratade även ut med en person på tele igår.. Mkt man missförstår här i världen! Man läser här å där å hör här å där! Men verkligheten är ju inte alltid så som man tolkar den! Man misstolkar verkligen sånt man bara läser.. Så e de bara, har alltid varit å kommer säkert alltid va! Men nu verkar allt vara utrett och jag hoppas att allt ska bli som det var innan! Att vi kan fortsätta prata med varandra utan missförstånd, tjaffs och tråkigheter! Men det kan vi säkert=) Allt får ta den tid de tar! Tids nog löser sig allt!

Nu ska jag iaf gå te stallet å fodra å släppa ut pållarna! Sen blir de hem å städa=( Blää!

Fyllechaffis!

Blev att vara chffis te hamnen ikväll! Jag körde en bil å Anna en=) Var lite trött innan vi skulle åka men det var ju inte precis stor risk att man somnade i bilen när dom där huliganerna höll igång:p Så jag piggnade till!
Hade planerat att hinna till Donken men eftersom de blev lite sent vi kom iväg så var vi där 00.01! Retfullt! Men jag överlevde ju utan shake med:p

Släppte av allihopa vid La Scala så drog Anna å jag te Shell! Köpte lite dricka=) Yammie! På Shell kom vi även på att vi nog skulle kränga pizza under tiden som vi väntade på fyllehundarna:p Sagt å gjort, Solemio blev det! Gott va de å mätt blev man=)

Sen gick vi ut å satte oss i bilen för att försöka sova nån timme innan vi skulle hem! Ja det gick väl inte så jättebra:p Båda satt å messade å sen pratades det lite emellan! Men ah till slut så somnade jag å Anna med. Men blir då väckta av ett jäkla liv utanför!! Det var helt enkelt en bil som körde runt.. Inge konstigt med det! Men denna här bilen var lite speciell.. För bakom sig hade den en snowracer där det satt en galning på:p Haha! Det lät som fan när dom  körde runt! För som endel vet så har vi ingen snö här.. Å då får man åka snowracer på asfalten! Haha! Ja det finns verkligen människor te allt;)
Sen somnade vi om igen.. Å jag verkligen SOMNADE! Sen höll ja på å dö av skräck när Patrick å Mathias stod å banka på rutan på min sida strax efter 2.00! Haha! Blev skiträdd å dom tyckte det var ganska kul å se en skräckslagen Malin!:p

När väl alla människor va inne i bilen så drog vi te Shell för dom skulle ju så klart ha korv! Men det vara bara två personer som fick sina korvar för sen tog dom slut:p Så efter att ha sprutat champange över halva Shell (utanför) drog vi tebax ner te hamnen å köpte pizzaslice! Sen var dom nöjda och vi kunde åka hem=)

Precis när jag kommer hem nästan så får jag ett mess om att en vill bli hämtad.. Så ja... Snäll som ja e så erbjuder jag mig att hämta personen å köra hem honom! Var ganska sent/tidigt på morgonen.. Men ja tänkte att hade det varit jag som ville hem så hade jag hoppats på att nån skulle ställa upp på mig å hämta mig! Så jag gjorde det=) Man får inget om man inte ger! Så är det här i livet... Man måste ge och ta! Likaså måste man lära sig förstå vissa människor! Man kan inte bara skälla och se till sig själv! För hur mår då den andra personen som får stå rakt upp å ner å ta skiten?? Ja tänk på det nästa gång..

Kom iaf i säng klockan 6 idag på morgonen! Då var jag jävligt trött å när Johan sedan väckte mig kl. 9.00 blev jag vansinnig! Bad honom låta mig va å inte prata med mig... Men folk som inte tar hänsyn te saker å ting e de ingen idé å ens försöka prata med.. Så efter ett antal försök till å få va ifred så flyttade jag in i tvrummet å la mig på soffan!! Å här ligger jag än:p Ska snaaart kliva upp=)


Jag kan fortfarande inte förstå vad det är som sker! Jag vet inte vart jag står, än mindre vart Du står.. Detta är skitsvårt! En riktigt jobbig period är vad det är nu.. Men jag antar att det bara är å ge det hela tid så får tiden utvisa vart det tar vägen?
Allt löser sig säkert ska du se!  Men det kommer inte bli lätt! Men å andra sidan så är ju inte livet lätt, det ska inte vara lätt! Man måste ju ha något att kämpa för! Såå.. Ska vi kämpa för varandra? Eller mot varandra? Ja nu är det ditt val!

Fredag..

En ganska fartfylld dag idag faktiskt! Började med att gå te stallet vid 8 för att släppa ut pållarna.. Så var även Kea där så vi skulle bygga klart det allra sista i sadelkammaren, nämligen taket! Skitkul å skruva plåt i taket.. Not! Men det blir iaf va bra när det blir klart=) Så imorn ska de sista plåtarna på plats sen är det bara att börja måla väggarna! Kul!

Idag kom även hovslagare Nina=) Började med att verka Dutchess hovar lite å gröpa ur där hon fått lite röta! På den ena hoven fick Nina bort allt! Så det var kanon. Men den andra hoven va de lite mera på.. Så där ska jag tvätta med väteperoxid nu var fjärde dag, så ska det bli bra trodde Nina=) Får hoppas på det bästa!
Sixton fick nya skor och skötte sig bra som vanligt! Mattes duktiga pojk=)

Sen bar det av hemåt för att göra sig iordning lite! Å så åkte Anna och jag te Hultan för att sola och handla lite gott te kvällen=) Å när vi kom hem kom vi på att vi skulle dra te Erlingsson för å se om han hade nån bra film å låna oss. Ah prick 20.10 fick vi order om att vi skulle va där.. Å så klart va vi där exakt 20.10 som han sa=) Duktigt Malin! Inte dåligt av mig å hålla tiden;) Vi hittade 2 filmer som verkade bra! Men orkade bara se en:p Blev Zack and Miri make a porno! Riktigt rolig film! Skrattade en hel del=) Å näe.. Den va inte så farlig som den låter ;) Haha!

Å nu har Anna precis åkt hem! Å nere på soffan ligger Johan i den ena änden å Mathias i den andra:p Lika utslagna båda två! Så går det när man jobbar å ligger i hela dagarna:p

Nu ska det iaf bli tv en liten liten stund sen blir de sova!

Hallå vädret!

Vädret går verkligen upp å ner hela tiden nu! Först smäller det till å blir svinkallt för att sedan bli massa plusgrader å snö! Så håller de sig på ett par minus innan det blir massa plus igen å all snö smälter bort! Träligt!

Idag har det verkligen varit en lugn dag! Vill inte påstå att jag har gjort alltför mkt:p
Styrt lite här hemma, fixat i stallet å så blev det även en liten liten tur med Sixton och kälken=) Sixton tyckte det var superkul å komma ut! Har ju vilat ett bra tag nu.. Men nu ska han sättas igång igen=) Ska bli riktigt skönt! Å kul framförallt!
Imorgon kommer hovslagaren! Så då ska Sixton få nya skor=) Sen ska jag även fråga Nina om Dutchess hovar.. Hon hade lite röta på båda bakhovarna så det har blivit som två hål i hovarna som ingen brytt sig om tydligen=/  Men det har säkert Nina lösningen på=)

I helgen vet jag inte alls vad det blir! Kanske nån fest, kanske lugnt=) Får se! Men är faktiskt festsugen! Så en fest skulle ju inte sitta fel:p Nån mer sugen kanske? Well.. Ni vet vart ja finns!

Nu ska jag iaf duscha! Sen blir det sängen=)

Nattinatti!

Fredag!?

Ja det är det idag! Men så mkt helger å festande det varit nu mitt i veckorna så hänger man ju inte med alls. Torsdagar känns som söndagar å fredagar känns som måndag!

För övrigt har dagen varit ganska lugn.. Ja e fortfarande ordentligt förkyld vilket är riktigt surt=( Inte gör det saken bättre att det är svinkallt ute! Eller ska man se det som så att alla sjukdomar fryser bort kanske? ;) Haha! Välj själv=)

Var i Hägelåkra å styrde lite förut.. Hämtade lite saker som vi har kvar där. Men märktes att när man ansträngde sig lite så blev man verkligen så jäkla trött på en gång! Man har liksom inga krafter. Nedrans förkylning!
Jag vill bli frisk! Vill inte ligga inne å va rastlös:/

Ikväll blir iaf en lugn kväll.. Vicky och Crille kommer hit så vi ska kolla lite film å äta gott=) Skönt!

Men men.. Nu ska ja gå å ta fram lite ätbart!

Ha de gott alla pigga å glada=)

Mörkrädd!

Funderat en hel del idag.. Eller rättare sagt en massa! Började funderingarna igår redan..

Slutade med att jag fick panik.. jag är rädd! Mörkrädd! Ordentligt mörkrädd!
Fick en funderare igår.. Det är verkligen inte så här det ska vara. Man ska inte känna så här. Det är så fel! Man kan inte göra så här... Man mår inte bra.. Ïngen av oss mår bra!

Varför finner man sig i det då? Jaa.. Det är frågan! Känslorna är för starka.. Man vet vad man har.. Samtidigt som man vet vad man verkligen inte har. Man kan heller inte köpa en människa.. Tänk på det!

Kom av en slump in på någons blogg... Läste ett par inlägg och fick tårar i ögonen! Precis så som det stod där..Det är ju så det ska va! Det är den känslan jag vill ha! Vill veta om jag har en trygg person bakom mig som ställer upp för mig och det ja gör, och framför allt tycker om mig för den JAG är. Eller om jag bara har en.. ja jag finner inte ord! En som inte bryr sig ett skit om vad som händer.. Näe fy! DET gör mig mörkrädd.. Men det är bara en del av det hela!

Var eviga minut som jag är ensammen tänker jag.. Tänker massa på oss, på Dig och lite på mig.. Man har bara ett liv, och det ska man ta vara på.. Helst innan det är försent.

Ibland skulle jag vilja be om förlåtelse! Nästan säga förlåt för att jag älskar just Dig! Men så ska det väl ändå inte va??
Du är ju den som ska göra mig lycklig, den som ska få fram mitt leende, den som ska få mig att känna mig älskad av dig! Men känns det så? Näe.. Jag vågar knappt le mot dig ibland. Rädd för att få höra varför i h*****e jag ler.. Rädd för att förstöra stämningen med fel mening eller blick.. För det är verkligen så! En blick fel å du kan gå i taket..

Näe detta går inte.. Ja går in på djupet och blir sårad när jag tänker på allt. Tänker på allt vi inte gör.. Ja skulle uppskatta så lite! Bara å sitta tillsammans med bara just Dig och se en film skulle vara guld värt! Men vi gör aldrig det. Vi går aldrig nån promenad. Vi åker ingenstans bara vi två. Jag får vara glad om vi äter tillsammans! Å det spelar ingen roll vad jag säger eller vill.. Det jag försöker få med dig på är inte intressant. Antingen säger du att det är trams! Eller också skriker du bara rakt ut! Varje gång jag ber om att få göra något med dig, och du skriker rakt ut, sjunker jag. Tänk så når jag botten snart? Jag vet inte hur långt ner den finns..

Hälften av mina vänner undrar vad jag gör. Hur jag står ut. Hur jag egentligen mår..
Jag säger att det är lugnt, och att jag mår bra. Allt för att slippa prata om det.. Allt för att hålla tårarna borta. Vill inte visa att jag börjar tappa allt.. Gnistan som en gång fanns där, finns nog inte kvar. Å om den finns kvar, så är den pytteliten och långt ner.

Igår fick jag höra att jag inte utstrålade samma energi som jag brukar göra.. Jag skyllde på att jag var sjuk, inte mådde bra för den skull.. Vet inte om sanningen lyste igenom.. Tror inte det. Hoppas iaf inte det!

Men men.. Vad som sker får tiden utvisa. Du ska få lite tid till. Men sen måste jag nog inse vad som är det bästa för oss båda...


RSS 2.0