Dör av uttråkning!

Detta kan vara den tråkigaste kvällen på länge!

Det finns inte ett skit på tv, dom flesta sover och honey är inte här. BLÄ! Skitkväll!


Jobbat idag i alla fall. Men var trött som bara den. Kunde inte somna inatt så låg vaken till klockan var nästan 4! Men honey kom förbi en vända på väg hem från jobbet. Trevligt med besök sådär mitt i natten;D
Så att jag var trött idag kanske inte var så konstigt..

Efter jobbet blev det i alla fall en cykeltur med Cosmos. Å sen borstade jag lite på Dutchess med. Hennes hovar är faktiskt lite bättre nu. Känns skönt! Men det har ju torkat till lite i hagen så det förklarar ju saken.

Nej nu ska jag gå å bädda rent i min säng! I brist på annat...

Lyckliga jag:)

Honey var här igår kväll förstås:) Kikade Johan Falk. Eller jag försökte iaf! Mr styrde med något annat! Haha. Men efter 22-pausen började han också kolla faktiskt! Å nej. Han förstod ingenting av filmen! Så för en gång skull var det jag som hängde med. Det är ju faktiskt lite ovanligt;)
Blev även mycket skratt. Alldeles för mycket nästan! Du är go du:)
Driva med Anna är ju ganska kul med. Mindre kul var det när hon inte förstod att vi skämtade! Haha bra där! Men det var ju tur att vi var välkomna till dig båda två;) Höhö!

Idag fylls dagen med å tvätta, laga mat å styra med lite av varje innan det är dags för jobb. Skönt å få komma tillbaka till jobbet nu efter lite långledigt. Men blir ju inte så mycket jobb denna veckan då det är stängt en hel del i påsk. Men man får ta vara på den tiden vi har öppet:)

För övrigt känner jag mig bara så glad! Lycklig! Tycker så gott som allt känns bra nu. Det enda som fattas är en annan lägenhet. Men det blir väl nån ledig nån gång framöver. Annars kanske det blir flytt till grannorten typ.. Vi får väl se:) Tills dess får man göra det bästa av situationen!
Huvudsaken är att man mår bra och gör det man vill. Å det är jag å gör jag verkligen nu! Go!

Nej nu har det blivit dax för mig att göra mig iordning för lite jobb.

See you later!


Helgen!!

Detta kommer antagligen bli ett svinlångt inlägg! Men jag ska försöka göra det så kort som möjligt med bilder och allt annat jävelskap.

Det bar ju av till Skövde i torsdags som sagt. Resan blev ju riktigt bra. Jonna och jag tog oss hela vägen dit utan större katastrofer. Endast fortkörning, nästan krock i träd och svänger höger när man ska vänster.

På kvällen blev det fest. Å jag säger bara fasen vilken kul kväll! Tack allihopa!! Händelserik kanske man ska säga;)
Bilderna får tala för sig själva med monster, vinteroverall och skidåkning! (I trappen)




Fredag morgon- Sovmorgon? Nej!
Vi mer eller mindre flög upp när halva Skövdes försvarsmakt rusade in i lägenheten och skrek och for runt som dampbarn allihopa! Herregud! Är man bakis ska man sova. Fan inte nåt annat!

Sen blev det affären och sedan hem till Jonna och Henkes lägenhet. Frukost sen slapp! Vi sov lite för länge. För solen gick ner när vi vaknade. Ooops!
Men Jonna och jag drog in till stan för att sätta sprätt på lite pengar. Å ja det lyckades vi ju bra med.
Det blev lite av varje. Bland annat:

   
Bra-å-ha-grejor!

Sen drog vi hem till Henke som fixade maten till hungriga oss. Kyckling, ris och currysås. Satt fint efter en hård dag!
Kvällen tillbringades i soffan framför tvn. Jag tror nog vi var lika trötta å sega alla tre!

Lördagen

Igår var det dax för mig att dra hem till Småland igen. Så jag lämnade ett regnigt Skövde på förmiddagen.
Blev ett stopp i Jönköping. Shopping igen. OOPS!
Men var ju tvungen att ta en vända på Ikea. Å när jag ändå var där, så kunde jag ju lika gärna ta en vända på A6. Å Zoopermarket. Å till å med Ekohallen! Ja det blev en hel del.



Bild 1: Tabletter till Chicko och Zack´s matskålar.

Bild 2+3: Lite större tekoppar. Kommer avnjutas jordgubbste i dessa! Mmm!

Bild 4: Läppglans med doft av Vanilj cupcake. Doftar ljuvligt. Me like!


Cosmos fick en ny lädergrimma! Den satt perfa på honom.

Cosmos fick även en cykeltur runt Målilla. Han var full av bus kan jag lova! Men inte så konstigt..

Sen blev det en vända ut till R-fors för att träffa brorsbarnen och dess föräldrar. Men bara en snabbvisit.
Dom är för goa de där barnen:) Rasmus och Chicko gillar varandra! Så söta är dom tillsammans!
En bild på Rasse!


Kvällen tillbringades tillsammans med honey! Mycket mys blev det. Å filmtittande. Men eftersom båda var trötta så somnade vi ifrån filmen.. Å vaknade strax efter två. Så då la vi oss tillrätta i sängen och somnade om. Jag var nog inte fullt medveten om vart jag var just då:P

Idag på morgonen har det varit mys fram tills klockan ett. Skönt de:) Bara ligga och ta det lugnt! Behövs ibland. Å speciellt efter denna helgen!

Nu ska jag dra till stallet för att motionera Cosmos.

Vad som händer ikväll får vi se. Lugnt antagligen! Är ju Johan Falk. Så den filmen ska jag se iaf. Å kanske får man lite sällskap då Mr slipper åka å jobba ikväll:D

 

Idag bär det av!

Massa mys igår kväll! Tills någon somnade.. Ehm. Haha. Men jag var faktiskt trött!!

Idag har man jobbat ett par timmar på förmiddagen.
Å nu ska det tvättas, packa och så vidare. För sen bär det av:D Mot SKÖVDE! Får se när jag kommer hem;) Haha!

Trevligt med sällskap på vägen dit med! Ska nämligen plocka upp en liftare i Hultan innan;) Haha.

Nej nu måste jag skynda mig! Ont i skallen å fan så hade tänkt hinna vila en liten stund innan med! Å så hinner förhoppningsvis jag och honey ses en stund innan vi drar åt varsitt håll:')

Ha det gott allihopa här hemma! För det ska jag ha i Skövde:b



Är det fest så är det! Jonna! Känner du dig träffad till denna röra!? Haha. Skål säger vi ikväll;D

Öland mitt i vintern!

Mja.. Lite tog jag väl i nu kanske. Men inte är det mycket liv på Öland denna årstiden. Det har vi konstaterat idag, Lotta & jag.
Men vi hittade vad vi sökte iaf på GE Motorsport. Så snart rullar pärlan igen. Imorgon för att vara exakt.

Det blev även ett par extrastopp på vår lilla roadtrip. När man ändå är i Kalmar å far liksom. Så nu är man något fattigare. Men vad gör det om 100 år..
En trevlig tur var det i alla fall.

Men dagen var inte lika trevlig idag på jobbet. Det var massa att göra. Hade bland annat långbord med 20 ungar och 5 vuxna. Behöver jag säga att det var livat i serveringen!?
Men det är kul. Vart bara lite ont om platser då jag fick in ett annat gäng på 8 personer i samma veva. Men det fanns ju lite platser kvar i alla fall. Man får trycka in folket lite här och var så funkar det!

Efter jobbet hade jag tårtleverans till Mörlunda. Så det var bara att slänga sig i bilen, hem och hämta hund, hämta Lotta och dra vidare. Stannade även till hos min gentleman som fixade allt med karta, nummer, laddare och ja allt i stort sett! Hade han inte gjort det hade jag antagligen inte hunnit iväg idag! TUSEN TACK!! Du är min ängel!

Nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horn. Det har mer eller mindre blivit en kvällssyssla. Men hon är bra. Och det hjälper mig att komma ner i varv lite. För nu rullar dagarna snabbare än någonsin och mycket stress blir det.
Tyvärr inget sällskap ikväll.. Ja förutom Chicko & Zack då. Men dom pratar inte så mycket..
Men imorn blir det sällskap igen. För då jobbar inte herren:) Sen åker han iväg och är borta tills måndag. Bläää:( Å jag åker iväg torsdag med då.. Men kommer antagligen hem fredag igen!

Nej nu blir det sängen! Jobb imorn bitti igen..

Helgen!

Helgen gick alldeles för fort. Kanske för att jag jobbade hela fredagen och nästan hela lördagen. Men jag ska skratta mig lycklig den 25:e istället! Å jag trivs på mitt jobb, så jag gråter inte.

Lördag kväll hade jag lite besök här. Blev film, prat och som vanligt massor av skratt. Alltid lika trevligt! Men sen for mitt besök hem och jag skulle sova. Trodde jag! Vart tvungen att åka och hämta lite folk i Hultan istället. Fyllekajor! Men tjänade ju 400 spänn på den resan så va fan! Skit i de..

Söndagen bestod av slapp, stallet och tvätta. Kvällen spenderades hemma på backen med sällskap även denna kväll. Börjar nog bli lite bortskämd tror jag! Vi skulle kolla Ice Age 3. Men det blev inte riktigt så. Kollade Johan Falk istället sen somnade vi. Mysigt!

Ja det var den helgen de. Kort och gott bestod den alltså av jobb, fyllechaffis, stall och mys. Det mesta av det bästa!

Idag på morgonen var det nog ingen som var så sugen på att ta sig ur sängen. Men jag fick ge mig upp för att åka till stallet och ge pållarna mat. Grabbsen låg kvar i sängen och latade sig! ORÄTTVIST!

Sen bar det av till jobbet för min del. Strålande dag måste jag säga. Å ganska lugn dag på jobbet för att vara måndag. Men lite skönt det. För jag är verkligen trött nu. Skulle behöva en lång sovmorgon snart. Bara få vakna när man vaknar och inte behöva höra den där värdelösa väckarklockan. Den klingar dåligt i min hjärna!

Efter jobbet planerade jag att åka hem och cykla en vända med Cosmos. Men fan heller att jag skulle! För när jag skulle köra iväg med min bil så hördes det nåt konstigt ljud ifrån höger framdäck typ.. Så det visade sig att en fjäder var av. Körde den försiktigt bort till ett garage där vi hissade upp den och kollade läget. Å den var verkligen av!
Så Henrik tyckte inte att jag skulle köra med den då den kan hoppa ur helt om jag kör i något gupp eller liknande. Så nu står pärlan i Hultan i garaget.. Suck! Snacka oflyt!
Men han erbjöd sig att byta den i alla fall bara jag får hem en. Jäkla snällt!

Så får hoppas att jag får tag på en fjäder imorn. Ska ringa runt lite så får vi se om någon har hemma i Vimmerby. Hoppas! För på torsdag är det tänkt att jag ska dra mig uppåt landet en bit. Men utan bil tar jag mig nog inte så långt..

Vi hade ju personalmöte idag med. Å ja jag måste säga att det vart positiva besked! Så nu finns det nog en liten ljusning i det hela:)

Nu säger jag godnatt! Så jag orkar upp när klockan ringer imorn..




Ganska illa..

Nu är jag trött. Jag, Malin Olsson, är trött. En lördagkväll å allt! Det är sällan jag är så här trött som jag är nu. Men det är kanske inte så konstigt heller..

Dagen startade med jobb. Ensammen förstås..
Men idag var det iaf lite lugnare än det var igår. Så det gick ganska bra.
Fast detta var ju helgen innan löning. Så det vaqr riktigt bra dag för å va det. Brukar vara svindött innan löning! Men det tackar vi för.

Jag var dessutom klar klockan 15.00 idag. Det händer inte alltför ofta. Hade väl ett bra tempo efter stängning helt enkelt. Bra jobbat!

Sen blev det en vända till affären och efter det styrde jag pärlan mot Rosenfors. Man får ju passa på när mamsen ringer och vill bjuda på mat! (Hade antagligen inte orkat laga mat själv idag heller!) ¨

Sen blev det en tur upp till byn. Fixade iordning lite hö te pållarna och så. Å efter det stannade jag till för lite prat på farmen i väntan på att hämta mat på Moliljan åt ett gäng. Det tog sin tid kan jag lova. Sådär 1 timme mer än jag hade räknat med! Säger bara en sak.. MANLIGT KÖN! Så nästa gång får dom antagligen hämta sin mat själva!
Efter det blev det en promenad med Henke. Länge sen vi pratade ut nu. Så det fanns en hel del å prata om. Promenaden tog nästan en timme. Himla skönt var det. Å trevligt förstås! Så klart var Chicko med också. Han ligger för övrigt här på soffan å sover som en liten gris!

Jag borde nästan sova med. Men inte nu. Jag gör det sen. Ska väl få lite besök här ikväll om herren blir klar någon gång:P

Magsjuka eller bara stress?

Dagen har varit hemsk kan jag säga direkt.
Jag låg och hade ångest hela kvällen igår och så gott som halva natten. Vred och vände på mig flera gånger om och undrade hur FAN jag skulle klara av en fredag ensammen. Vi som knappt hinner med allt när vi är två. Hm.

Men fick nog allt 3 timmar sömn till slut. Allt bättre än inget.

Sen iväg till jobbet idag på morgonen. Var så trött att jag inte ens orkade göra iordning håret. Och då kan jag säga att jag är trött när jag gör så. Det händer inte ofta!

Från att jag kom till jobbet tills jag lämnade det, har jag gått på högvarv. Som en duracellkanin ungefär.
Batterierna har inte tagit slut än. Jag har liksom inte hunnit varva ner ännu. Men jag gör så gott jag kan. Så just nu lyssnar jag lite på Melissa Horn. Försöka varva ner lite innan det är dags att försöka sova.
Jag är svintrött. Men ändå för pigg för att sova? Klurigt det där.

Mår så fruktansvärt illa ikväll. Hoppas verkligen inte det är någon magsjuka på väg. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu.
Så vi får väl hoppas att det beror på att jag stressat mig genom hela denna dagen utan en matbit. Men sånt är livet. Vad gör man? Kan ju inte sätta en lapp på dörren å skriva lunchstängt heller!

Imorn är det jobb igen som gäller. Ska bli skönt med dag 6 av 6 denna veckan. Sen är jag ledig hela söndagen. Förstå det! En hel dag. Vad ska jag göra då tro? Sova? No way! Jag ska gå på högvarv som vanligt så klart! Pållarna ska ha motion, jobbarkläder och så ska tvättas, lägenheten ska städas och jag ska ha sol på hela himlen så jag kan ta mig en lång härlig promenad! Lotta kommer ju imorn med. Så henne ska jag hinna med och träffa tänkte jag. Å så kommer Natta hem på söndag. Så det blir å träffa henne med. Vi har en hel del å prata om nu när hon varit borta..



Om du bara kunde vara här nu.. Du får mig att le. That´s it!

Vem f*n är den skyldige!?

Idag hade jag planerat att glida till jobbet i leggings, lång skjorta, skinnjacka, stövlar och brillor. Men istället blev det jeans, luvtröja, kappa, tjockstövlar och mössa! Inte lika hett!
Jag var mer eller mindre vansinnig när jag kollade ut genom fönstret och såg snön ösa ner! Jag slet i mitt hår, spottade och fräste och svor som en huligan. Arg var jag! Jag ska ju ha vår har jag ju sagt!

Men det var bara att dra iväg till jobbet. Jag predikade för chefen hur mycket jag hatade snön. Hur mycket jag hatade denna vintern som tydligen aldrig tar slut. Hur mycket jag ville ha vår.
Det hjälpte ju inte så mycket. Men det kändes bra efter i alla fall.
Jag efterlyser numera fanskapet som beställde snön tills idag!

Dagen forsatte inte mycket bättre. Kaos på jobbet skulle jag nog vilja säga. Jag som stod och sa att det är onsdag.. Det blir en lugn, snöig jävla dag.
Inte då! Folket var som tokiga. Det bara forsade in folk, en efter en. Det var som om dom var uteliggare hela bunten och ville in i värmen! Men nej då. Jag klagar inte. Jag gillar när det kommer mycket kunder!

Sen fortsatte dagen ganska lugnt. Men inombords var jag allt annat än lugn. Fick ett chockbesked idag. Jag är fortfarande chockad. Detta gjorde mig verkligen ledsen, orolig, förbannad och allmänt chockad helt enkelt. Detta händer bara inte en gång till. Det är bara inte sant.
Jag orkar inte med sånt här en gång till.. Inte just nu.

Men det är konstigt.. Nu när allt bara är så bra och underbart så ska det ske tråkigheter. Varför!? Jag måste helt enkelt ha en jävla otur..

Nu ska det i alla fall bli en tur ut till R-fors. Sen blir det hem och ta en långdusch. Skönt.
Sen får vi väl se om man får lite sällskap ikväll:)




Det trodde ni inte om mig va!?

Hur många trodde att jag, Malin Olsson, var en så skicklig bagare att hon gör så här fina tårtor??
Näe tänkte nästan det. Inte en enda!

Men det ska ni få veta att hon är på väg att bli en riktig mästare på det där. Det har numera blivit en tisdagssysselsättning. Baka en tårta varje tisdag. Ja då kan jag nog göra fina tårtor snart! Det tror vi på!
Tur att dom inte äts upp utav mig.. Då skulle vikten antagligen gå upp lika mycket som kunskapen. Å det vill vi inte!

Här har ni ett dåligt bildbevis på tårtan som gjordes idag av mig! Inte illa.

Se till å njut broder. För jag gjorde den bara för din skull! Grattis på din dag!


Söndag. Sköna lugna söndag.

Söndag igår Måndag idag. Ja det var ju ganska logiskt kanske..

Vad som inte är lika självklart är att jag faktiskt haft en nykter helg! Det kanske inte är så märkvärdigt. Nej nej. Men vad som är konstigt är att jag inte varit sugen på fest för fem öre och inte varit rastlös en enda kväll!! Hörde ni det? Jag har inte varit rastlös en enda kväll. Ja det är konstigt!

Istället har jag fyllt helgen med filmkvällar, tvätta bil, stallet, middag med lite släkt, städa, tvätta och ja allt annat som hör till. Så himla skönt! Jag är verkligen nöjd med denna helgen känner jag. Så skönt!

Bilen är ren, katten är ren, hunden är skitig, jag är halvt om halvt och lägenheten är ren! Det är ju nästan perfekt. Snart är jag tiptop med! Duschen väntar innan det bär av till jobbet. Eller var det Jönköping!?;) Haha! Näe en annan gång får de nog bli:)


Jag känner verkligen enorm energi nu om dagarna. Bra energi! Å det bästa av allt är att jag tar till vara på varenda minut. Får himla mycket gjort faktiskt. Det känns bra.
Antingen är det vädret som gör att.. Eller något annat! Vem vet.. Kanske en kombination? Så kan det vara:) Glad!



Hur bra går det inte att städa när man har nya, snygga städredskap till hjälp!?



Pärlan!

Blöt perser=Ful perser!

Som om jag inte hade nog med sysslor idag så satte jag igång med att borsta igenom pälsen på Zack. (Min katt) Därefter kom jag på att jag nog borde bada honom.
Så jag slängde in kattskrället i duschen och sen var helvetet igång. Bada perser var fasen inget att leka med ska jag lova er.
Och när jag väl lyckas få ur allt schampo ur pälsen så fick jag krama ur säkert 14 liter vatten ur pälsen. Efter det torka honom med en handduk och där fanns nog 8 liter vatten i den sen!
Slutligen var det bara hårfönen kvar. Jag tror bestämt att det tog 40 min att föna honom! Satan vilken päls det är.
Så nu har jag bestämt mig. Nästa gång blir det någon annan som får ta hand om detta!




Vila i frid.

För ett tag sedan överlät jag min katt Selma till Elin och Micke.
Anledningen till att jag gjorde detta var att jag inte ville stänga in henne i en lägenhet när hon är van vid att vara ute. Å så visste jag ju hur mycket Elin tyckte om lilla Selma! Å det är ju inte så konstigt. För en katt som är så speciell.. Man får nog leta efter sådana missar!

Men igår tog det hela slut.. Selma ville över vägen tyvärr och det kom en bil och körde på henne:(
Hon dog direkt så smällen var antagligen hård.
Nu sover "våran" finaste Selma utanför Elin och Mickes hus.


R.I.P Selma


Skönaste katten i stan!


Andas, äta, sova? Nej! Stressa? Ja!

Jag far ta mig fan runt som en vante överallt! Är det inte det ena så är det de andra. Jag har nu förbrukat ännu en dag. Tiden springer iväg.. Alldeles för fort! Det dröjer nog fasen inte länge till förrän man är 40.

Till en början blev det sent i säng inatt.. Hade besök och kikade film hela kvällen och halva natten. Så jag gick å la mig vid 2 ungefär. Men vad gör väl det.. Trevligt var det minsann!

Sen var det upp tidigt idag på morgonen för att jobba. Trött, trött och ännu mera trött. Det är dagar som de här man bara vill ha magsjuka, köra in i en bergvägg eller bara gå i ide ett tag.
Men jag lyckades ta mig iväg till jobbet utan magsjuka, krock eller annat trams. Jag kan om jag vill, men skulle nog vara bättre om mina morgnar började senare!

Dagen rullade på bra för övrigt. Lagom mycket att göra!

Sen bar det av till Vimmerby direkt efter jobbet. Jag, Natta & Lina. Mycket trevlig tripp ska jag säga er!
For runt i lite affärer och jag som inte skulle köpa något kom hem med både det ena och det andra. Tänka sig vad man kan shoppa loss på bara nån timme, två eller tre. Ska vara jag till de kan man nästan tro!

Det roligaste som hände på denna resan var nog inne på Jysk. Jag skrattade så jag höll på att dö! Till och med så mycket att jag nästan kissade på mig! Jag låg dubbel av skratt och tårarna rann värre än någonsin. För att inte tala om hur lite jag kunde andas. BOOING! BOOING! Haha ja herregud! Ni är för bra ni brudar<3

Efter mycket om och men bar det av hemåt igen. Vinkade av Lina och Natta för att sedan gasa vidare mot backen! Väl hemma hann jag inte mycket mer än in i min lägenhet förrän jag fått på mig stallkläderna och drog iväg uppåt byn. Full fart!
Blev en körtur med Cosmos ikväll igen. Det vi styrt med den senaste veckan är övergångar. Men det är förbannat nyttigt! Tänka sig vilken lyhörd och lydig häst det blir av all denna träning.

Nu sitter jag här helt utslagen. Vilket kanske inte är så konstigt efter de här dagarna som varit nu.
Å på två dagar har jag ätit två frallor. Idiotiskt. Ja, jag erkänner faktiskt det!
Men så är det när pioriteringen är upp och ner. Förlåt mamma, jag ska äta imorn.. 


Mitt hjärta slår ett par extra slag när tanken når mig. Men jag stoppar det, för jag är rädd för att misslyckas.. Jag vet att om man inte vågar chansa. Kan man heller inget vinna...  But this is my life..


Ett måste till tvätten!

Satt och kikade runt på Bolagret lite. Och erkänn. Hur snygga är inte de här tvättpåsarna!? Nästan så jag måste klicka hem dem direkt!

Å för att kunna göra det utan dåligt samvete. Så säger jag att det är för att slippa störa grannarna med mina prasslande IKEA-kassar som jag nu bär min tvätt i trappa upp, och trappa ner..



Förlåt mig själv! Jag vet att jag inte skulle shoppa något onödigt denna månaden. Men dessa är verkligen behövliga! Nu!

Full av lycka i hela kroppen

Fick precis hem min lilla goding igen! Hörde det ringde på dörren och in kom en svart chihuahua i 320 km/h. Det kunde lika gärna varit en bomb som exploderade! Men så klart var det Chicko.
Har man varit utan matte sen klockan halv elva så är man GLAD när man väl får se henne igen!

Jobbat hela dagen idag. Trevligt! Gjorde tårta idag med. Men så klart kom kunderna å "störde". Så jag fick inte göra klart min. Så Natta fixade det sista med marsipanen. Men istället får jag göra hela någon annan gång! Kul det där ska jag säga er! Kanske blir en riktig tårtmästare av mig en vacker dag. Man kan aldrig vara riktigt säker..

Jag vart ca en halv timma försenad från jobbet. Men det gjorde faktiskt inget idag! För det var ljust när jag gick hem!! Kan ni tänka er det!? Ljust när jag slutar jobba kväll! Det gjorde hela mig lycklig. Nu känns det verkligen att det börjar gå mot ljusare tider.
Å för att inte tala om solen vi har varenda dag. Alltså det gör mig så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Varenda morgon när jag vaknar och ser solen titta in genom fönstret. My God alltså! Me like! Ja jag finner helt enkelt inga ord för hur glad jag är. Inte bara för vädret så klart. Utan hela jag är full av glädje i hela kroppen.

Efter jobbet blev det en promenad runt nästan hela Målilla. Skönt! Nu är det ju inte så jättekallt om kvällarna heller. Bara ett par minus. Å det tycker jag är okej! Såg ni det? Jag skrev att jag tycker ett par minus är okej! Det är inte dåligt de..

Sen blev det en tripp till stallet för att sedan skynda hem å kolla halv åtta hos mig. Men idag hade jag antagligen dött om jag varit med där! Varken förrätt, varmrätt eller dessert föll mig i smak. Inget klingade sådär bra i öronen i alla fall. Men vem vet, kanske smakade det bra! Jag väljer nog att inte testa då jag varken gillar musslor, fisk eller whiskey. Då smakar det bättre med minimorötter, köttfärssås och annanas! (Å nej jag menar inte att kombinera dem!)

Nu ska jag hoppa in i duschen strax. Imorn är det upp tidigt för att ge pållarna mat och sen jobba. Tror jag ska försöka hinna och orka med en lite längre promenad med Chicko innan jobbet också.
Efter blir det antagligen klippning. Det behövs verkligen. Jag ser ut som ett skogstroll i skallen just nu. Urk!



I mitt nästa liv ska jag bli hund...

Vårkänslor? Ja tack!

Söndagkvällen spenderades hemma framför tvn med sällskap. Mycket trevligt! Först vart det Wallander så klart. Å efter det blev det någon film som egentligen var ganska värdelös. Men vi kollade hela i alla fall. Kunde ju varit bra i slutet!

Mycket prat och skratt vart det emellan! Haha.. Herregud!

Jag: Har du tänkt på hur förbannat ont det gör att bita sig i tungan?

M: Haha ja! Det gör ont..

Jag: Ah jag vet! Man vill bara dra ut tungan å blåsa på den liksom!

M: Hahahaha! Hmm..

Jag: Vad sa jag? Hörde du hur det lät?

Haha ja.. Vad ska man säga! Det bara är så att jag talar innan jag tänker. Men bra att jag kommer på mig själv ändå;)

Idag har jag varit ledig. Solen har skinit som bäst. Kan det bli mycket bättre!? Jag tror knappast det!
Så det har varit en ganska lugn dag. Varit ute i det fina vädret.
Tog mig en körtur med Cosmos och Socker. Skönt för dem att få komma ut lite.

I eftermiddag/ kväll har jag varit med Elin i Vetlanda. Skulle hämta hundmat. Men vi kunde ju så klart inte hålla oss ifrån lite shopping. När man ändå är där liksom.
Så vi sprang in på Gina och hittade oss lite. Efter minishoppingen blev vi hungriga och drog till Donken. Å ja vad ska man säga om de. Jag och Elin satte tänderna i våra nuggets samtidigt och både skriker "Aaaah"! Haha! Verkligen precis samtidigt. Haha ja herregud. Inte lätt.. Men dom var ju faktiskt fläskigt varma!

Sen var det bara att dra hem för att byta om och dra till stallet. Ge pållarna mat och häva ner massa hö. Så nu klarar vi oss ett par dagar igen. Har man väl vågat sig upp på den där skullen så är man glad om man slipper gå upp där på ett tag igen.
Idag knakade det härligt i hela stallet. Hua! Vattner rinner in både här och där också.. Vart ska detta sluta!?

Nej nu ska jag ta en dusch. Sen kanske man skulle försöka sova lite. Imorn är det jobb som gäller hela dagen. Ellen, Natta & Jag! Vilken underbar dag vi ska ha brudar!


Party igår!

Nu har det blivit några blogglösa dagar igen. Men jag har helt enkelt inte hunnit! Dagarna har fyllts med jobb, hästar, motion å ja det vanliga kan man väl säga.. Men nu är jag här igen!

 Fredagkvällen spenderade Anna och jag hos Mathias. X-boxkväll! Det blev bilspel så klart, för mycket annat fanns det inte å välja på. Men det var kul! Mycket skratt blev det. Trevligt!

Igår var det jobb för hela slanten. Gick bra. Men det fanns att göra kan jag säga. Å oturen fortsätter. Denna dagen var det smörgåskylens tur att gå sönder. Måste vara Natta och jag som burit på oturen denna veckan!
Men vi tar nya tag veckan som kommer och hoppas på att allt håller sig helt.

Igår kväll blev det lite fest. Förfest hos Jonas. Å sen efter MYCKET om och men så bar det av till Oskarshamn. La Shit så klart! var en hel del folk där. För att inte tala om hur många det var bara från Målilla. Tror det vart 12-13 stycken eller något sånt. Alltid kul!

Idag mår man som man förtjänar.. Bra med andra ord! Så nu ska jag snart bege mig till stallet för att ta en körtur med Cosmos. Får se om Dutt också får följa med. Hon är lite öm sedan rötan kom tillbaka.. Vi får kolla på att lite!
Efter det ska det bli en promenad i detta underbara väder. Eller också tar jag en joggingrunda. Inte bestämt mig än! Men vore skönt nu när det inte är så förbannat isigt ute längre..

See you later!

Kan man väl göra en annan dag!?

Min motivation till att städa idag är inte särskillt stor. Finns ju 100 andra saker att göra en dag som denna då solen lyser som bäst!

T.ex:

* Ut å gå

* Ut å springa

* Åka till Vimmerby

* Ut med pållarna

* Eller helt enkel.... Städa..

Har redan skjutit på att ett par dagar nu. Så Hey! På med partymusiken å fram med moppen. Här ska städas!

See you later!


Energi!?

Dagen startade med ett samtal klockan 4.55 för att vara exakt. Underbart tänkte jag och somnade om därefter.
5.05 vaknade jag igen av att det ringde på dörren. Så jag svepte täcket om mig, öppnade, sa Hej, stängde och gick och la mig igen. Sen sov jag i hela 10 min innan klockan ringde igen!! Det är inte illa.

Sen var det bara att fixa iordning sig, ta med huvudvärken å dra till jobbet. Samma visa varje gång!
Det var mig en otursdag idag för oss alla tror jag. Var inte mycket som gick som det skulle. Stressigt var det med. Men som chefen säger. Ni ska aldrig bli stressade, ni ska hoppas på att det alltid kommer såhär mycket folk! Å jag tycker nog inte jag blir så stressad när det blir mycket folk.. Jag vill ju att det ska finnas mycket att göra. Annars går tiden så förbannat sakta!

Efter jobbet var jag helt slut. Hade egentligen ett par ärende å göra innan jag skulle lämna Hultan. Men jag orkade inte helt enkelt. Så det blev att dra hem direkt. Underbart väder tänkte jag. Så var det meningen att jag skulle städa. Men inte kändes det så kul i detta väder. Så jag drar till pållarna å sen tar jag en promenad istället. Trodde jag ja! Somnade hemma och vaknade inte förrän klockan var över halv sex ikväll. Såhär i efterhand kan jag nästan tro att någon slog mig hårt i skallen så jag svimmade!

Men men. Fick lite sömn iaf. Skallen känns något bättre. Kanske är det sova som gäller för att det ska gå över? Ja vi får väl se. När jag kan å hinner ska jag sova mer. Just nu kan jag inte..

Imorn är det en ledig dag. Enda lediga dagen denna veckan. Så himla skönt ska det bli! Då ska jag försöka hinna med att städa, ut med pållarna, promenera och simma. Det är vad jag planerat. Kanske blir det något mera som kommer till. Man vet aldrig. Kan också hända att det inte blir något gjort alls..

Nu ska det bli en lång varm dusch iaf! Alltid lika skönt:)  

Riktiga tipptattare är vad det är!

Idag bar det av till stallet typ direkt efter jobbet. Full fart!

Elin och jag skulle fixa ett litet hus till våra pållar så dom kan gå in där om dom vill. Så det var bara å ploga upp hagen och välta en container! Sen drog vi in en hel rundbal med halm med så dom slipper sova på backen. Klart!

Å det blev ju kanonbra. Så nu slipper dom bo ute i kyla, blåst och snöblask. Nu kan dom gå in i sitt tipptattarhus om dom skulle känna för det.

Det klingar ju egentligen inte så bra i öronen: "Våra hästar bor i en upp och nervänd container".
Men dom har åtminstonde någonstans att ta vägen nu. Det är huvudsaken. Allt bättre än inget!

Inatt kan jag sova skönt. Mina och Elins hästar har ett vindskydd. Som på en campingplats ungefär! Camping Kyrkbyn..




Elin och Dutchess som gör?


Det är en välbesökt plats det här!


Camping Kyrkbyn

 
En campare som äter sin middag

Mozart i mängder!

Efter ett test på facebook har jag nu blivit avslöjad att jag lyssnar på Mozart i smyg.
Mozart var det här tänkte jag och var så klart tvungen att börja lyssna lite. Kan ju vara som så att det blir lite Mozart i framtiden. Man ska aldrig säga aldrig!

Men nu såhär i efterhand när jag lyssnat igenom 75 låtar så inser jag att nja. Mozart är nog inte riktigt min grej! Så jag lägger gubben Mozart på min hatthylla och fortsätter lyssna på Dr Bombay eller något liknande. Partylistan finns kvar sen brudarna var här i helgen!;) 
 
För övrigt rullar det hela på lite smått oroligt. Dagar och nätter rullar förbi. Det går alldeles för fort. Jag vet egentligen inte rikitgt vad jag fyller dygnen med. Oro kanske? Inte fasen sover jag som jag ska iaf!
Om nätterna vrider jag och vänder på mig ca 120 ggr åt varje håll. Det är inte klokt vad det tar på krafterna.

Jag undrar om jag inte dragit på mig en lättare hjärnskakning med. Sen den där förbannade smällen i fredags har jag bara varit konstig. (Mer än vanligt vill säga). Mått illa, varit yr å för att inte tala om den där huvudvärken. Känns ungefär som om det pågår sprängning av berg där inne. Hua!
Men gå till någon läkare är inte att tänka på! Chefen drar iväg på båt denna veckan så det är fullt upp på jobbet.
Å när jag inte jobbar är det 1000 andra saker som ska göras. Jag får helt enkelt försöka tänka på något annat under tiden som jag knarkar värktabletter. Det löser sig!

Jag bara väntar på att stallet ska rasa. Fy fasen säger jag bara. Oflyt! Väggen har böjt ut sig ännu mera och jag bara funderar på vart det ska sluta. Kommer det rasa ihop tro? Näe det blir ingen vistelse där inne för hästarnas del. Det vill vi så klart inte riskera.

Nu blir det en dusch innan det är dax att försöka sova. Imorn bitti blir det jobb. Längtar! Tidiga morgonar är ju det bästa jag vet..

Take care!

RSS 2.0