Göteborg!

Bilen är städad och redo, häst -och hundvakt är fixat och mina grejor är inte packade!

Imorn drar vi till Götet för att återvända till Målilla på söndag.
Det ska bli så himla skönt att komma iväg på lite semester! Vi kommer sysselsätta oss med Liseberg, partaj, shopping, god mat, spa och annat härligt! Gud vad underbart.

Så ja, ni får klara er utan inlägg här nu på ett par dagar. Men det är ni ju vana vid! Inga bortskämda läsare här inte!

Ha det gott! För det ska vi ha! Wopawopa!


Dessa djur!

I torsdags kväll hittade Heffa på hyss igen!

Fanta och hon var hemma ensamma ett tag. Henke kom hem och hämtade dem och tyckte de hade varit jätteduktiga som inte hittat på något bus.
Men sen efter ett tag började Heffa kräkas torrfoder. Vilket är väldigt konstigt då hon äter färskfoder och inte torrfoder!!

Så det konstaterades ganska snabbt att ah! Hon har lyckats bryta upp locket på Fantas fodertunna. Och mycket riktigt så fattades det en hel del där i när vi kollade. Typ ett par liter!

Så fredag morgon när vi vaknade så hade hon svällt upp till över det dubbla om magen. Ringde runt och kollade lite med några och ingen trodde att det skulle vara så farligt, det var ju trots allt "bara" hundmat.
Men jag ringde iaf till veterinären för att kolla med dem. 5 minuter senare hade vi en tid bokad på djursjukhuset!

Det var inte alls bra då det kan sätta sig på njurar, lever o.s.v. De kan få en proteinkick med då de får så mycket protein i sig.
Väl där röntgade de henne och kunde där konstatera att hon hade en hel del med foder i magsäcken. Så det var bara att kräka henne. Det kom upp myyyycket mat kan jag lova!
Men så till det tråkiga..

Rätt vad det var så började Heffa bli vinglig och orkade inte stå på benen. Detta tyckte vi var väldigt märkligt då hon har blivit kräkt en gång innan och då blev hon inte det minsta vinglig.
Och när veterinären kommer in så förklarar hon att det blivit ett missförstånd. Så Heffa har fått för hög dos av denna morfinspruta.
Just i denna stund så kändes det som om hela himmeln rasade ner på mig!

Min lilla Heffa som jag skulle få ta med mig hem blev istället inlagd med dropp. Usch..
Så det var ingen glad matte och husse som åkte hem från djursjukhuset. Men vad kunde vi göra..

Idag har vi varit och hämtat lilla Heffa som är piggare. Känns skönt att ha henne hemma igen.
Och visst. Missar händer! Även veterinärerna kan göra fel. Men det känns som varför jag!? Tycker lilla Heffa har haft tillräckligt med otur.
Men men. Nu är hon hemma igen iaf :)


Nästan samma!

Det har gått ett tag sen jag skrev här nu. Sorry!

Men livet rullar på. Jag är ungefär samma Malin som jag var för ett par veckor sen. Jag har min Henrik kvar, vi bor i vår lägenhet i Målilla, vi har 2 hundar, en häst och jag har bytt jobb. Ja, bytt jobb har jag ju! Jag har lagt grädden på hyllan och tagit fram margarinet istället! Här ska lagas mat nu iställe för att baka tårtor. Great!!

Nästa helg åker vi äntligen, ja jag menar verkligen ÄNTLIGEN, till Göteborg! Vi skulle varit där för flera helger sen typ! Men pga jobb och annat så har vi helt enkelt fått skjuta på det hit och dit. Men nästa helg ska vi dit. De med bastu!
Det ska bli hur skönt som helst. Vi ska snarka på hotell tills grannarna börjar klaga, åka karusell tills vi spyr och gå loss i baren tills dom skickar ut oss. Here we come!!!

Men tills dess kör vi på med jobb. Känns som jag kan stå ut med det. Absolut!

Nu ska jag iaf ge mig ut på en sista runda med hundarna. Sen ska jag bara slappa i soffan. Kanske somna en stund för att sedan vakna när Henke kommer hem om ett par timmar. Han är i skogen å skjuter svin! Eller ja, jag hoppas fan att han skjuter minst en! Jag menar, annars kunde han ju lika gärna legat hemma under täcket med mig ;)


Ha det gott allihopa! För det ska jag ha!


Midsommar

Ja även i år inträffade visst midsommar, fantastiskt!

Efter mycket om och men drog Henke och jag iväg ill Öland. Natta och Peppe var snälla och gav oss sovplats och rum i deras stuga :) Tusen tack för det!

Vi kom dit på fredagen och packade upp och fixade iordning i vårat rum.
Sen var det bara upp med groggarna och sätta igång.

Henke och jag drog in till Strand i Borgholm för att skaka rumpa och ha en alldeles underbar kväll. För det hade vi verkligen! :)

Lördag morgon och vi vaknar upp pigga och glada. Inte ett dugg bakis! Skönt de. Lite frulle slank ner och sen fixade vi oss och drog in till Köpstaden i Färjestaden.
Shoppingen var rätt lugn tyckte jag. Vi handlade bara lite!
Sen shoppade vi loss på Kvantum innan vi drog hem och satte igång grillen.

Vi var 5 pers i stugan och vi köpte nog kött till 25 personer!! Men va fasen bättre med för mycket än för lite iaf ;)

Kvällen spenderades i Palles stuga med folket där. Det bästa var nog när Henke drog i sig en snapps med Bäska droppar! Den minen alltså! Haha fy fasen vad vi garvade! Tror med att Jonna är den enda som fångat den minen på bild. Vi får se om vi får en skymt av den framöver ;)
Tack folket för denna kväll/natt!

Söndag och vi sov ut lite grann. Skönt! Vi vaknade av alldeles underbart väder. Så himla hett och solen stekte för fullt. Jag drog snabbt på mig bikinin å slängde mig ut genom altandörren för lite stek.
Men jag blev inte alltför långvarig! Det var bara fööör hett! Men ett litet tag blev det iaf :)

Sen packade vi allt och begav oss in till Kalmar för lite shopping. Å slutligen körde vi hem till lilla Målilla igen för att hämta hem vovvarna. Å jodå, de blev överlyckliga när vi kom!! Våra godingar :)

Så jag tycker nog allt att vi hade en bra midsommar! Så tack alla som var med <3 Ni är underbara!!

RSS 2.0