En Ellen-dag:p

Ja det vart typ Ellen för hela slanten idag:p

Vaknade av att solen sken in genom mitt fönster. Gud så underbart! Härlig känsla=)

Fixade iordning mig lite snabbt och drog sedan ut i skogen här bakom för att gå morgonpromenaden med Chicko. Det var riktigt härligt. Blåste lite men va ändå ganska skönt ute.

Sen fixade ja iordning mig lite till sen drog jag, Ellen och Bobben till Dövestad. Jag fick ju (som vanligt) äran å köra dem dit då:p
Dom skulle ta sin första körlektion!! Ellen var inte så positiv när vi åkte dit. Hon var så inställd på att det inte skulle gå bra. Men det gick kanon! SÅ duktiga var dom=)

Efter det drog ja te stallet för att ta hand om mina egn pållar. Borstade massa på dem å fixade lite med Dutchess man. Delade den å så.. Måste ju va fin tills på söndag:D
Sen bar det av ut på promenad med Dutchess och Cosmos. Men blev inte så lång promenad. Gick bara ner runt Konsum å vände. Men en alldeles lagom kvällsrunda eftersom klockan var ganska mkt och det var rätt kyligt.

Å så var det dax för Ellen igen! Drog te hennes mamma för å få med oss lite käk hem från Moliljan=) Sen kollade vi Twilight! Å ja vad ska man säga? Jävlar vilken film! Riktigt bra=) Måste ses om å ja längtar tills 2:an kommer!!

Nu ligger jag i min säng å ska snart sova. Om grannarna har tänkt å lugna ner sig vill säga. Annars blir det nog å va vaken ett bra tag till:/

Trevlig lördag!

Eller inte..
Ja kvällen blev ju inte precis som det var tänkt. Som vanligt detta här med skjuts. Men så är det när folk bangar..
Det började bra här med lite förfest hemma hos mig. Men sen sket det sig ganska rejält. Å inte hjälpte det att man löste skjutsen sen.. Festen tog slut å människorna försvann.

Men ja gav inte upp för det iaf! Så det blev å fortsätta med andra=) Å de va faktiskt riktigt trevligt! Tänka sig=) Så klockan drog iväg å klockan vart över två:p Ooops! Hihi!
Men det var väl tack vare att jag å överpositiva människor hamnade i samma lägenhet:p Haha. Men det va ju inte illa som sagt=)

Nu ska jag städa undan all skit här efter gårdagen! Sen blir det att försöka få i sig nåt å äta. Men har verkligen ingen lust te å äta nåt..
Efter det ska ja upp te Johan å hämta Cosmos täcken som lämnades av där igår=) Å så blir det lite prat hörde ja nåt om.. Vilket ingen har med å göra för den delen! För det finns ju "vissa" som har väldigt ont i magen av att vi pratar med varandra. Men det är ju faktiskt ingen som ska bry sig om det. För ja kan nog sköta mitt liv själv å väljer därmed vilka jag vill prata med å inte prata med. Precis!


Ikväll ska jag smida vidare på mina planer. Det ser rätt ljust ut=) Härligt!

Vetlanda

Startade dagen med att efter tre timmars sömn bli väckt av en tele som ringde! Men det var ju min vagn som skulle hämtas för lite makeover så det va ju bara å hoppa upp=)
Drog te stallet för att visa hur vagnen skulle göras om. Så nu är skaklarna kortade och öglor till bakselen är på plats. (Y) När jag ändå va där passade jag på att ta en cykeltur med Cosmos och borstade även av Dutchess lite=)

Sen blev det en tur till Vetlanda med Anna då. Trevlans!
På vägen dit diksuterade vi vad vi skulle käka denna dag.
Anna: Har dom ingen kina där?
Jag: Jo! Men det är inte alls gott där!!
Anna: Jasså?
Jag: Näe alltså.. Jag vet inte. Kommer inte ihåg! Haha!
Bra mig själv;)

Vi käkade där til slut iaf. Å det va faktiskt inte så gott. Så helt illa ute va ja faktiskt inte:p Fanns typ inget ju å det som va var faktiskt ingen hit!

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag:) Skönt!


Pyssel

Har länge försökt ändra lite här på min blogg för den var tråkig! Å vips så är det gjort=)
Men jag fick allt ta lite hjälp av Dennis! Hade han inte visat mig hur jag skulle göra hade det nog inte blivit av. För detta här med att gå in och ändra i stil -och kodmall, det är inte riktigt min grej! Men nu kan jag det iaf=) Så nu har jag suttit här å fixat fram och tillbaka hela natten:O Fantastiskt vad tiden går fort när man har roligt!

Å på tal om roligt! Lagom kul var det idag här i lägenheten:p Haha! Ja.. Knas knas! Det är tur att man är lättroad. Å tänka sig vad lätt det är att fylla ett litet kök med vatten å nästan kunna simma runt i att sen!

Tidigare ikväll kollades det film här! Män som hatar kvinnor. Å om jag ska va ärlig. Ja vet ifan om filmen var bra för det pratades så dant här så ja såg nog inte ens halva. Men det var ju en trevlig kväll ändå=)

Men vet ni vad! Nu ska ja sova! Klockan är 04.11 och jag ska upp alldeles för tidigt imorn (idag?) förstår ni=)

Vetlanda imorn! (Y)


Tankar tankar!

Idag vaknade jag av ett starkt solsken. Så himla underbart! Det ger mig så himla mkt energi när jag vaknar av att solen skiner in genom fönstret. Sen att regnet öser ner just nu är ju en annan sak..

Jag har så mkt planer för tillfället känner jag. Å så börjar jag få lite panik med. Funderar på vart mitt liv ska sluta. (För jag har väl iaf ett liv!?) Ska jag stanna här i Målilla för alltid? Eller ska jag bara ge allt och flytta härifrån? Ja det är ju frågan...
Har funderat på detta ganska länge nu faktiskt. Å saken blir ju inte bättre av att man har grannar som lever rövare hela tiden. Då vill man bara bort!
Det skulle va så kul, spännande å ja gud vet allt! Skönt på nåt sätt. Kunna flytta till nån ort där man inte känner någon. Bara lära känna nya människor. Nytt jobb. Nya möjligheter. Ja så mkt nytt helt enkelt. Det skulle jag verkligen vilja!
Men så har vi ju då "problemet". Mina hästar! Det är nog faktiskt det enda som håller mig kvar här. Nu tycker alla vänner och bekanta att jag är dum i huvudet antagligen när jag skriver så! Men klart jag inte glömt er eller skiter i er! Ja tänker ju inte dumpa er bara för att ja flyttar. No no! Er kan jag ju hälsa på å ni kan hälsa på mig o.s.v. Men hästarna kan jag ju inte bara lämna här i Målilla. Det sköter sig ju inte självt precis.. Å ta med dem kan jag ju göra. Men då måste man ha stallplats till två pållar. Och det är lite skillnad på priser på stallplatser i "stan".
Men det skulle ju säkert gå å lösa, om man verkligen vill!
Det bästa vore ju om man hittade någon här hemma som ville ta hand om pållarna. Men det blir ju inte heller kul i längden å bara komma hit på helgerna och ta hand om dem då å typ bo hemma hos mor å gänget. Känns inte sådär. Så jag vet inte. Ja låter det va öppet ett tag.

Men men.. Vi får se vad det blir av att. Ska kolla lite lägenheter, stallplatser och framför allt jobb! Så får vi se vart det tar vägen. Kanske blir kvar i Målilla. Det vet man ju aldrig. Men skulle iaf vara kul att göra något med sitt liv, innan det är för sent...

Btw! Trivs jävligt bra i min hellugg som ja klippte igår=) Va ett tag sen ja hade hellugg nu, men helt klart mkt bättre än snelugg!


Kalmar idag igen!

Dagen började med sovmorgon. Inte fel! Faktiskt inte sovit ut nåt denna helg. Så det var behövligt=)
Sen blev det att tvätta å lite. Slängde massa skit med som ja ändå inte har nån nytta av:P

Sen drog ja till stallet för att putsa min gamla sele å sen skicka den till Göteborg. Så nu är den borta!

Å sen va de bara å dra hem en vända för att sedan följa med Vicky och Otto till Läckeby. Otto mådde inte så bra å hade inte ätit sen i lördags så det va ju bäst å kolla upp.
Dom tog prover, röntgade å gick igenom honom å kom fram till att han hade en infektion i magen. Så stackars Otto fick stanna kvar i Läckeby=(

Vicky, jag och Chicko drog in te Kalmar med när vi ändå va där. Käkade å handlade lite. Men inte så mkt. Blev mat till Chicko, ett halsband te Chicko å 2 matskålar. Sen köpte ja även en dörrmatta som ja kan ha utanför min dörr. Klart snyggast av alla i detta hyreshus;) Haha!

Å nu ikväll har det varit lugnt. Skulle egentligen tittat på Män som hatar kvinnor. Men ja tar det en annan dag:p

Har jag förresten sagt att ja bor i ett jävla dårhus? Nu har jag iaf! Hm...


Clinic Vimmerby

Ja då var dagen kommen.. Idag ska jag och Cosmos åka till Vimmerby å va med på en clinic för Ewa Angantyr. Ska bli intressant å se vad min lilla pålle säger om de=) Å intressant vad Ewa säger om Cosmos! Hon brukar ju se en hel del på pållarna=) Spännande spännande! Å så är det ju bra för Cosmos att han får komma ut bland andra hästar. Han är ju bara 4 år så det blir ju ganska mkt nytt för honom. Men det är bara å vänja sig=)


Elin ska oxå med me Socker. Sen Pernilla och Ingela med två av sina. Så det blir nog en trevlig dag på Ryttargården=)

Nu har ja legat här sen klockan 6. Kunde inte somna om. Så nu ska ja dra te stallet å putsa sele! De ni!:p

Klippdax

Idag efter jobbet tog jag tag i klippningen av Cosmos. Men det tog ett bra tag innan ja samlat mig till att! Inte världens roligaste precis:) Men man e ju så gott som tvungen om man ska kunna köra nåt i vinter.
Det blev en helklippning. Å han va så klart snäll=)

Efter det blev det en promenad. Men bara en liten. Mest för att Cosmos skulle få sträcka lite på benen. Vi fick även med oss Linus som sällskap! Så det blev lite skitsnack:p

Imorn är det jobb igen. Näst sista dagen? Mm.. Den som de visste!


Köpt pålle!

Cosmos som varit hos mig på prov i ca 3 veckor är nu min! Tina och Egon var här från Öland idag så då gjorde vi upp affären=)
Så nu kan jag bara hoppas på många roliga år framöver med Cosmos. Å det känns som det kommer bli bra=)

Blev även en körtur med Dutchess idag. Körde till Dalsbacken för att hämta hem Flamman. Å konstigt nog gick det jättebra å ha Flamman bakom vagnen. Ja som trodde hon skulle bråka! Men inte då! Hon tyckte de va skitkul å sprang på som bara den=) Sötponny!

Skulle ha tagit en tur med Cosmos med men va helt slut. Konstigt nog.. Så ja åkte hem för å samla lite energi. Men det slutade inte så bra. Somnade å vaknade ca halv nio. Å då va de ganska kolsvart ute! Men får ta en vända imorn istället=)




Söndagarna är verkligen värst! Jag hatar när jag får massa tid över till å tänka. Men vad gör man!? Lätt å sysselsätta sig precis hela tiden.. Näe.. Blääää! Ge mig en ny dag!

Släpp allt..

Sov. Bara sov för fasen!
Släpp allt. Precis allt..
Tänk inte.

Hoppet är det sista som lever kvar!

Försöker se stark ut på utsidan.
Lyckas jag?
Insidan är som om den vore rutten.

Mardrömmar som kommer om och om igen.
Kan inte blunda.
Dom bara finns där.
Vaknar livrädd och hoppas någon ska vara där.
Men det finns ingen.
Inte nån.
Jag vill bara skrika rakt ut!
Få någon att förstå.
Men det går inte. Jag har ingen energi till att berätta.

JAG ORKAR INTE!

Sov, bara sov. Snart är det en ny dag!
Klockan är mkt? Måste sova..



Det var länge sen jag såg en stjärna blinka som du sa. Jag med.. Finns inga stjärnor som blinkar!




Hello!? Stopp!!

Jag känner redan denna press.
Jag vill inte!
Låt mig bara va. NU.
Det är precis som sist. Jag vill inte.
Panik!

Det är inte ditt problem vad jag gör.
Jag fyller mina dagar med vad jag vill.
Du kan inte tala om för mig vad jag ska göra och inte göra.

Jag känner ingenting.
Eller jo.. PRESS!
Jag blir pressad av å bara tänka på dig.
Glöm allt! Glöm mig!
FÖR JAG VILL INTE!!
Varför inte bara förstå?




Det finns bara en i min hjärna nu. Så försök inte få mig att inse något annat. Låt mig bara va.


Chockbeskedet!

Ja idag fick nog alla på jobbet en chock. Fick besked om att vi stänger igen Bakfickan den 20 september. Surt!
Den butiken som precis har kommit igång å börjat gå riktigt bra. Så ska dom stänga den nu.. Helt knas! Men sånt e livet.. Inget vi anställda kan påverka på nåt sätt.
Vad som är ännu mera surt är att jag antagligen bara har 11 dagar kvar att jobba nu. Det känns inte bra!
Jag som trivs så jäkla bra där och verkligen tycker det är KUL å gå te jobbet! Trivs med dem jag jobbar med och vi har verkligen kul på jobbet! Kanske är det för att Ellen, Natta å ja har sån bra humor;) Men så ska dom dra ner på personalen nu då. Å då e de ju bl a jag som ryker eftersom jag är bland dom sista in.
Men men. That´s life!

Nu borde jag iaf åka till stallet för att försöka göra något med pållarna. Men får se hur det går. Har så jäkla ont i ryggen. Har varit så här i nån vecka. Men nu de senaste dagarna har det varit som värst. Igår skulle jag jobbat till halv sex. Men fick byta pass med Ellen å gå hem två istället. Sen låg jag i sängen från att ja kom hem till klockan halv nio på kvällen. Då åkte jag te stallet för å hälsa på mina pållar å gå en vända med chicko.
Lite senare sen fick jag lite sällskap! Kollade tv å sen skulle vi försöka hitta en bil te mig. Men ja va inte så engagerad just då så det blev inte mkt med de:p Haha.

Näe.. Nu ska ja verkligen dra iväg=)

Stopp!

Från å med nu ska ja bara va tyst!
Ska inte säga nåt te någon. För det är ingen som lyssnar ändå.
Kan lika gärna hålla allt inom mig.
Ja.. Det kan jag.
Säger man nåt te någon så får man bara ett jaha, ja, näe eller okej till svar.
Om man nu kan kalla det för svar.

Ingen som verkligen engagerar sig om man försöker förklara.
Det känns jäkligt kul!
Men men..
Jag bär på detta ensammen från å med nu.
Tänker inte tvinga å krusa någon till å lyssna när det ändå inte ger nåt.

Å en sak till!
Det finns ingen som äger mig å kan bli sur för att ja inte vill göra vissa saker!
Ja gör det jag känner för å det jag inte känner för gör jag INTE.
Så e de med att..





Imorgon är en ny dag. Då tar vi nya tag och kämpar på så gott det går!


!!

Hey hey!
You You!
I don´t like your girlfriend!

No way, no way!
I think you need a new one!


:(

Allt bara går åt helvete.
Finns inget som fungerar längre känns det som!
Allt.. Precis allt går åt skogen.

Kan du inte bara fatta nån gång?
Kan du inte bara prata med mig?
Eller iaf lyssna på mig?

Ja ORKAR INTE mer!!
Jag vill bara lägga mig ner å skrika ut.
Få dig att förstå.

Ingenting hjälper..
Kommer bara gräva ett djupare hål för varje dag som går.




Fan!


Hallå!!!


Detta trycker ner mig nåt fruktansvärt!

Orkar inte gå med dessa tankar i skallen dygnet runt..

Kan inte somna på kvällarna. Vaknar om nätterna.

Vad gör man?

Ja vill inte detta..

Jag vill bara få säga mitt! Men det går inte.

För sent...


RSS 2.0