Älgjakt!

Nu ska ni få höra mina vänner!

Idag har jag Malin Olsson varit på älgjakt med min kära sambo! Mycket... intressant?
Vi skenade tvärs över skogen fram och tillbaka och jag höll bara på att slå ihjäl mig ett par gånger. Ni kan ju tänka er hur det är när det regnar och man går på stenar med blöt mossa. Eller att skena omkring i typ lövskog med fullt av hala grenar på marken. Nära-döden-upplevelse!!

Men jag överlevde dessa timmar. Dessvärre sköt vi ingen älg. Men Vicke hade skjutit en lite tidigare och fy fan vad stora dom är! Huvudet är typ lika stort som hela min hund. En sån vill jag inte möta ensammen i skogen precis..
Jag tyckte han blängde lite på mig den där stora älgen när han låg där på backen. Skulle inte förvåna mig!

Så ja.. Där har ni vad jag har styrt med idag!

Ha det gött!
Mvh Malin storjägarn Olsson



Hemmapyssel!

Idag har jag valt att prioritera hemmet. Å det behövs verkligen!
Så tvättmaskinen går för fullt sen ett par timmar tillbaka, disken är omhändertagen och köket börjar se ut som ett kök.

Hundarna fick varsitt märgben förut å de vänder till som fan rent ut sagt! Så dammsugaren får jag nog vänta med att rasta. Skurmoppen med!

Var även nere i källaren och rotade och hittade de här små snurridutterna. Jag köpte dem för flera år sen för att jag tyckte de var lite fina. Men när jag sen kom hem tyckte jag inte alls att de var lika fina. Utan jag fick för mig att folk skulle tycka de såg ut som lussekatter, för det var min första tanke. Så de sattes aldrig upp.
Men idag slog jag till och slängde upp dem på vardagsrumsväggen!



Så nu sitter de här på våran vägg, mina lussekatter!


Kanelbullens dag!

Igår var det kanelbullens dag. Jag missar aldrig en sådan dag! Jag menar klart man äter kanelbullar när det till och med står skrivet i almnackan. Det är ju skitbra! Det är nästan som att man är tvungen att äta flera stycken då. Alla borde få kanelbullar hemlevererade en dag som denna.

Så.. Hur många kanelbullar åt Malin igår då? Jo ni förstår, jag åt inte en enda!!! Hur fan gick det till??

Så nu är det jag som äter kanelbullar resten av veckan. Det har jag all rätt till tycker jag..






Många kanelbullar med mkt socker levereras till mig!


Extraknäck, bra skit!

I förra veckan ringde telefonen och efter det samtalet hade jag fått ett litet extraknäck!
Det är alltid bra att ha lite sånt. Så jag började redan dagen därpå och det funkar. Städat lite renoveringslägenheter så det har blivit att städa bort en hel del med slipdamm och så. Kanske inte världens roligaste men det funkar som sagt. Jag har något att sysselsätta mig med och det blir lite extra kronor på kontot. Det tackar man ju inte nej till!

Hittills har jag inte så mycket uppbokat denna veckan. Men jag hoppas att det ska ramla in lite jobb.
På lördag åker jag, Henke och Heffa till Skåne för att gå på Boerboelträff. Det ska bli himla nice!!
Det kommer iaf vara 2 av Heffas syskon där, en tik och en hane. Sen så klart massa andra dog och Boerboelfolk. Sååå kul :))

Nej nu ska jag sätta fart! Vi ska ge oss ut i spårskogen och se om vi kan lägga lite spår till Heffa bl.a. Får se om hon har tänkt spåra det hon ska idag. Det gjorde hon inte igår. För då spårade hon matte!

Hej hopp!

RSS 2.0