Roadtrip!

I torsdags var det jobb 8.30-20.00. Efter det la jag ta mig tusan i högsta växeln!

Stallet, hem för att duscha, slänga ihop packning, käka lite å sen drog jag helt enkelt på roadtrip.

Väl framme väntade härliga människor, god dricka och partaj!
Det blev en underbar kväll trots att min ankomst blev lite sen. Å om jag var rund om fötterna!? Ja lite kan man nog säga! Glad i hatten!? Oh ja!

Det bästa var nog när en trodde att han köpt skivor med The Boppers. Han var svinglad över det! Tills jag och en sabbade det.. Vi ville kolla på skivorna, vilket vi fick med. Men vi insåg ganska snabbt att det inte var The Boppers. Den ena skivan var Darin. Den andra var någon liten tjej.
Vi garvade så vi låg dubbla. Men det gjorde inte han som köpt dem för 300 spänn. Han var vansinnig.
Detta slutade med en liten olycka sen. Men han överlevde fallet ;) Haha. Stackare..

Fredagen var det slapp och "mingel".
En solig fin dag som inte kunde blivit mycket bättre. Kunde ju kanske ha blåst lite mindre. Men hellre lite blåsigt än massa regn.

På kvällen drog jag hem till Målilla igen. Inte så sugen på det! Men ska man jobba så ska man:)

Hur som helst ett trevligt dygn med många skratt! Skönt att komma hemifrån lite och bara få va. Inte känna pressen på sig att vara hemma och hela tiden behöva göra massa saker. Det behövs ibland!


Snart är sommaren över. Jag börjar få sån ångest! Känns som jag har suttit inne och jobbat hela sommaren :S Jag klagar inte för det! Absolut inte. Jag är svinglad över att jag har detta jobbet nu. Det räddade ju min sommar!!
Men jag saknar Öland lite och Strand. Har bara varit där en gång i år :S Inte likt mig!
Saknar alla dagar vid sjön med. Inte blivit alltför många sådana. Men sånt är livet. Man kan inte få allt här i världen:) Man får vara glad för det man har helt enkelt!



Nu ska jag fixa iordning mig för att dra upp till Palle och gänget då man fick inbjudan nyss. Trevligt:)




Bad day..

Då var snart denna helgen förbi och jag är evigt tacksam för det. Helgen har inte varit som det var tänkt att den skulle bli. Men men. Det blir väl inte altid som man tänkt sig.

Men hur som helst får man ge med sig ibland och göra det bästa av situationen. Så är det..
Var och en kan även lära sig att ta sitt ansvar och inte bära sig åt som fan.

Att man ska behöva va som en mamma åt vissa och hela tiden se till så att den å den gör rätt för sig. Nej tack! Det är inte mitt jobb. Väx upp och ta ert ansvar för fan!
Jag engagerar mig inte mer.


Denna dagen har verkligen varit som rubriken säger, Bad day.

Jag mår bara illa och tankarna bara far omkring i skallen. Om och om igen snurrar frågan "Hur tänker folk?".

Jag säger inte att det är fel på alla och att jag aldrig gör fel. För så är det verkligen inte. Jag gör fel ofta. Varje dag! Kanske till och med flera gånger om dagen. Absolut!
Men ibland blir man faktiskt fundersam på hur folk tänker och hur dom bär sig åt..

Punkt.


Ledsen, besviken, arg och fundersam..


Strand Borgholm

Söndag och jobb. Inte så jättelockande men va fan. Dubbelt betalt och säkert massa moln på himlen. Nu kör vi tänkte jag och drog till jobbet.

Efter 8 timmar i kassan, lite träsmak i baken och förbannat festsugen så bar det av hemåt för att ta en dusch och fixa iordning sig.
Groggen i näven, brillorna på och lite packning sådär så bar det av.

Det var mig en alldeles underbar kväll med bra start. Ett par stopp på vägen för att parkeringsfesta, köpa in lite bra-å-ha-grejor och så vidare.

Väl framme blir det lite mer parkeringsfest och jag strippar mitt på ön då jag kommer på att jag ska byta klänning. (Ja jag hade ju naturligtvis med mig lite ombyten). Bra och ha!
SEN trampade vi in på Strand och festade loss som aldrig förr.
Drack drinkar så det stod härligt till och skakade rumpa värre än någonsin.
Groggvirket gav sån power att jag inte kände hur varmt det var. Var inte utanför dörren en enda gång under kvällen och tur var väl det. Har hört att det var svinkallt.

När Strand stängde kom jag tydligen på att jag skulle stanna kvar på ön. För idag vaknade jag upp i ett svinkallt tält på kapelludden. Där fanns endast en sovsäck och fy helvete så obekvämt jag sovit! Just då saknade jag min säng mer än någonsin. Hua.
Jag ska aldrig mer tälta! Kom på inatt att det inte var rikitgt min grej.

Sen blev det hemfärd. Jag var mest trött..

Men under dagen har jag kommit igång och hunnit med en tur till Salsnäs bland annat. Annelie, Wernersson, jag och hundarna. (Chicko & Izzie)
Det blåste ju Gudrun där så mycket bad blev det inte. Werner var i och jag var en bra bit ut när det kom nåt i vattnet och simmade. Det var som en bläckfisk!! Jag skrek och sprang upp. Jag ville inte gå igen. Å kommer nog inte göra det mer det här året.

Uppe på land blev vi överfallna av både blindingar och getingar. Så vi drog hem..

Å ja här sitter jag nu. Men ska sätta igång med lite annat nu.

Ha det bra, för det ska jag ha!





Äntligen äntligen :P

Höhö;)


Jag bara älskar sommaren! Finner inga ord för hur underbart det är med detta väder.
Bara glassa omkring när man inte jobbar å bara njuta av all sol. Behöver inte ha massa kläder på sig. Kan äta hur mycket glass som helst. Sköna sommarkvällar. Raw å grr å wohoo helt enkelt.

Ja. Lite överdrivet kanske. Men fan ja tycker ju bara om sommaren!

Idag har ja bara glidit omkring mesta delen av dagen. Mycket skönt! Njutit av min lediga dag, tagit en fika, badat å ja allt möjligt soft! Me like!

Imorn är det jobb hela dagen. Lördag jobb. Söndag jobb. Måndag LEDIG! Men ge mig söndag kväll för tusan!!



Jag ångrar ingenting! Denna lycka, denna styrka, denna energi. Mm. Detta är jag!




Njuter!

Ja det är precis vad jag gör nu. Detta underbara väder. Så härligt att vi verkligen har fått sommar. Jag finner inga ord!!

Men här kommer liten rapport Torsdag-Söndag!

Torsdag: Jobb ett kort pass mellan 8.30-13. Sen tog jag helg och detta firades med en liten tripp till Hesjön med Malin. Badade och stekte en stund. Himla skönt. Sen bar det av till Annelie för att hämta Chicko som hon kidnappat:P
Men hann inte så långt innan Elin ville upp till Hesjön. Så det blev en tur upp dit igen med mera sol och bad. Underbart!

Körtur på kvällen med pållarna och dogsen. Elin med då så klart!

Fredag: Min lediga dag. Efterlängtad! Blev Hesjön med Angelica. Sola och bada kan man ju liksom inte göra för mycket! Var där ett par timmar innan jag drog hem för att hämta Myrra och sen dra till stallet. Hon red ut på Cosmos och jag cyklade bredvid. Dom är så duktiga!!

Sen blev det bad av Cosmos och sen packning och fix inför lördagen. Mycket som ska göras men jag var nog rekordsnabb för jag var klar i stallet innan 20.00. Brukar ju ta till 22 minst!!

Hem för att hoppa i duschen och fixa iordning sig. Sen blev det käk och lite och vidare upp till byn. Meningen var att jag skulle skriva ut en vägbeskrivning. Istället hamnade jag på en altan med någon som gick mannekäng. Å ja det funkade ju det också!

Senare blev det å dra ner till Mathias å gänget som partajade. Å herregud vilken kväll det blev! Jag skulle stanna någon kvart men var inte hemma förrän efter klockan 2 på natten.
Kvällen bjöd på både det ena och det andra. Bland annat fågeldans, bad och mycket annat kul!

Lördag: Klockan ringer efter knappt 3 timmars sömn. Jag flyger upp ur sängen för det är ju idag jag ska iväg till High Chaparral och ställa Cosmos.
Fixar iordning mig och resten av grejorna och drar till stallet.
Gör Cosmos klar för transport och sen bär det av. Vi kom bara till Vetlanda. Sen blev det ett milkshakestopp :P
Sen rullar det på hela vägen till HC.

Väl där är det så klart varmt som satan. Men det fläktar lite iaf så Cosmos kan stå i transporten med öppet både fram och bak. Tur!

Gick iaf bra då Cosmos fick 40 poäng (guld) och vart klassvinnare. Så det är vi nöjda med.

Innan det bär av från HC hoppar jag i sjön där för att svalka mig efter en svinvarm dag! Om det var skönt? Jodå. Hur skönt som helst.
Sen blir vi erbjudna sovplats i ett tält av några. Men vi tackar nej, äter glass, och åker från HC.

Ett stopp i Värnamo med käk på Donken. Sen drar Mia och hennes mamma mot Växjö och jag mot Vetlanda.

På kvällen hamnade jag på fest. Men jag höll mig nykter. Blev en tripp till campingen i Hultan. Men där fanns bara ett kvarglömt tält. Oj sa vi och åkte hem.
For runt på hemmaplan och träffade på lite allt möjligt folk.
Men vid 3 drog vi hem. Då hade vi tröttnat på Målillas vilda nattliv!;)

Söndag: Slappdag! Sov alldeles för länge. Men som tur var ringde Ellen och satte fart på mig. Salsnäs nästa! Så där var vi och solade och badade. Chicko var med och invigde sin flytväst. Så nu drunknar han inte som innan.

Hem och släppa av Ellen sen hamnade jag i poolen med Mathias och Höggan. Så jäkla gutt! Mera stek i solen och sen blev det vattenkrig. Hua! Jag fick iaf tag på två vattenpistoler. Mathias stod utan då. Men sen tog han vattenslangen. Då avslutade jag vattenkriget;)

Nu ska det tydligen bli ett kvällsdopp! Haha. Det är ett jäkla badande idag visst! Men gud så skönt. Sen väntar krattning av stallplanen och promenad med Dutchess!


Händelserik helg!

Helgen har varit toppen. Kunde nog nästan inte ha blivit bättre.

I fredags var det jobb då först och efter det selade jag Cosmos och Socker för att ta en körtur med paret. Himla härligt. Vädret var ju toppen med så klart så det gjorde ju inte saken sämre.

Eftersom jag var hemma ganska så sent så blev det en lugn kväll. Jag tvättade lite och funderade halva natten på vad jag skulle ha för kläder på mig på lördagen..

Lördag morgon och en rolig dag väntade. Jag fixade iordning mig lite och sen kom Jonna så att vi kunde dra till Emmenäs och plocka upp Lotta. Slutligen bar det av till Oskarshamn.
Skulle ju på modellfotografering. När vi kom dit blev vi sminkade. Det var lite kul!
Å sen fotografering. Å det var bara så jäkla kul! Jag trivdes som fisken i vattnet;) Så ja jag kan verkligen tänka mig att göra om det:P

Sen blev det en stressig hemfärd. Jonna hade tid å passa så jag fick pressa pärlan lite så att vi inte skulle bli alltför sena;)

Å så vart det pållarna en snabbis, grilla å sedan fixa sig för fest. Detta blev inte heller dumt kan jag lova! Förfest hos Fille och med lite för mycket av det goda i kroppen så blev det ju bara ännu flummigare! Höhö. Men det var kul.
Sen drog vi ut till banan för att festa loss. Å vilket drag! Mycket rolig kväll kan jag lova. Tack allihopa!

Söndag och jag vaknade klockan 7.30. Kul! Nej..
Så det var bara att gå upp och ta tag i sitt liv. Jag tror bestämt att jag var full fortfarande. Men vad gör väl det om 100 år!?

Sen blev det sjön med underbara vänner. Sol och bad. Å gissa om det satt fint. Jo svinfint!
Så där stekte vi i ett par timmar innan det blev dags för käk på hotellet. Fille, Lotta, Sanna & jag. Skönt å bara sitta på uteserveringen och snacka skit.
På kvällen när det blivit lite svalare så var det dags för en partur med Cosmos och Socker igen. Dom sköter sig så fint! Våra duktiga pållar:)

Idag har man jobbat då. Går riktigt bra nu. Man har börjat komma in i att så det känns bra:)
Efter jobbet blev det stallet.
Elin och jag cyklade ner till Konsum och tömkörde Cosmos och Socker. Å båda två var jätteduktiga. Så det tar sig sakta men säkert;)

Nej nu måste jag hoppa in i duschen! Jobb imorn igen..


RSS 2.0