Word!

Om du kan tänka på det år som varit,
utan att gråta av lycka eller sorg.
Så har det varit ett bortkastat år!



Skirö..

Körde lite folk till Skirö igår.. Det var minsann livat! Fullt ös hela vägen dit=)
Så när vi släppt av alla blev det en tur in till Vetlanda. Snabbvisit:p
Sen blev det å hämta gänget igen.. Inte mkt mer å säga om det!

Idag har Jag, Elin, Anna,Frida, Sixton, Smiggo, Socker och Lycka varit i Salsnäs å badat=) Himla trevligt var det! Å så fikade vi å solade å så med. Så jäkla gutt väder va det! Så nu har man en rygg som är aningen bränd:p Å lite här å var=) Men de e ju nice!

Hann knappt komma hem förrän det blev å dra te nästa sjö, Hesjön! Henke vill dit å sola lite. Så ja ställde upp så han slapp åka själv! Å det var ju bra att ja följde med! För annars hade han ju inte badat.. Med tanke på att ja knuffade i honom;) Haha! Kunde bara inte låta bli:P Vilket ja fick sota för senare..!

Å nu ska ja snart ta en dusch å lite! Sen smörja in mig med lite hudkräm! Kan nog behövas efter all solning!


Vimmerby!

Ja det blev Vimmerby till slut igår! Hastigt å lustigt=)
Ringde ett gäng från Virserum som ville ja skulle köra.. Hade nästan tänkt å gå å lägga mig men tänkte att man kan väl ställa upp så dom kommer iväg! För man vet ju själv hur man e när man festar å vill nånstans men inte har skjuts! Ganska frustrerande!
Så det blev lite farande! Först från Målilla till Virserum, sen från Virserum till Vimmerby, å så Vimmerby till Virserum å slutligen Virserum till Målilla! Ganska skönt å va hemma.. Trodde ja!

Ja för när ja kom hem va ju min granne dum i hela huvudet! Först knackade han i väggen med typ... En hammare!? Ja nåt iaf.. Asjobbigt! Men tänkte att jaja.. Han ger väl sig! Näe! Det gjorde han inte.. Han drog igång nån maskin. Typ borrmaskin? Det lät som fan!! Ja höll på å bli tokig! Tänkte att ja skulle slå in dörren hos honom om han inte slutade.. Men som tur va höll han inte på länge.. Så ja tänkte att okej! Nu försöker ja gå å lägga mig då.. Men kunde inte somna! För han drog på sin jävla tv på högsta volym! Hördes asväl:S
Men vid halv sju ca somnade jag! Å skulle tvätta klockan 7 för ja hade tvättid.. Men jag insåg ganska snabbt att näe! Det går inte hålla på så här om helgerna å inte sova nåt. Så ja klädde på mig, gick ner å bokade av tiden å sen gick ja upp å la mig igen! Arg som ett bi!
Men har sovit ett par timmar iaf=) Typ 3.. Så det får räcka! Kan inte sova mer ändå..

Fick ett samtal idag med! Så nu ska ja börja jobba på onsdag! Så jäkla gutt=) Så det blir å köra bröd mellan Hultan & Vimmerby i sommar å sen stå i kassan på Take Away fiket i Vimmerby! Ska bli kul=) Å bra med pengar dessutom!!

Näe.. Nu ska ja åka å rida å köra å lite=)

Händer ikväll? Alltid nåt så klart:D

Fredag

Ja då var det fredag igen! Helt sjukt vad tiden går fort..
Lämnade Dutchess igår som sagt. Gick bra! Hon verkade trivas där å dom vart helt förälskade bara ja öppnade transporten! Så det var ju tur det=) Å Linn verkar va en helgo tjej. Å kunnig framför allt. Hon hade koll på läget så det känns bra. Men tråkigt är det ju för min del förstås! Saknar min lilla Duttan=(

Idag har jag inte gjort alltför mkt! Varit ute å kört med Sixton, Goldie och Anna=)
Sen blev det Hägelåkra för å ta in Plexus=) Fixade lite där sen hem å fixa iordning mig lite å sen nu är ja i Rosenfors.
Så ska väl snart dra tillbaka te Målilla.

Kattvakt denna helgen åt min egna katt:p Haha! Lilla Selma=)

Blir kanske en sväng in till Vimmerby ikväll.. Kolla läget! Får se=)

Å imorn kväll blir det nog lugnt skulle jag tro..

Då var dagen kommen=(

Japp då var dagen här.. Dagen då Dutchess ska flytta till Tingsryd!
Känns ganska tungt och jag vet att jag kommer sakna denna lilla kringlan. Ingen Dutchess som surar mot dom andra i hagen, ingen bakom vagnen på körturerna å ja.. Ingen Dutchess nånstans!
Men jag vill ju att hon ska gå på travet så då är det ju bara å göra så här=)
Det blir säkert bra! Familjen hon ska va hos verkar bra! Så himla trevliga och så. Så jag hoppas Dutchess kommer trivas å att dom gillar henne lika mkt som jag gör:D Min fina tjej! 

Blir även en tripp till Börjes när vi ändå är där. Lite onödig shopping:p

Näe nu ska jag te stallet å mysa med min lilla pålle innan hon ska åka! Sen blir det å hämta transporten å fixa lite...

Party party!

Japp denna helgen blevd et minsann fest för hela slanten!

I fredags blev det Harrys! Klubb 29.. Så jag, Vicky och Anna började förfesta hemma hos mig. Å det var minsann glatt här innan det va dags å dra vidare till nästa förfest i Vimmerby!
Där festade vi loss sen gick vi te Harrys=)
Ganska mkt folk tror ja det var! Var ganska onyktert.. Men kul hade vi=) Men desvärre tröttnade vi en stund innan det stängde. Så vi drog te Palma å käkade pizza!
Satt där ett bra tag å insåg efter ett tag att vi inte hade nån skjuts hem.. Smart:p Frågade alla möjliga.. Men nästan inte några som va hemma denna helg.. Blev erbjuden sovplats i stan.. Men nja! Skulle inte tro det..

Men till slut kom vi hem! Blev å åka taxi med en tant som körde som en biltjuv:p Men bra va ju de! För vi kom hem fort=)

Fastnade vid datorn hemma å satt här å pratade skit.. Så ja gick å la mig en stund senare för att vakna tre timmar senare.. Då var jag måttligt pigg å gla! Men ja tog iaf ett par glas juice sen cyklade jag till stallet:p
Släppte ut pållarna å fixade där.. Sen cyklade ja hemt för å vila.. Trodde ja! Blev istället å fixa iordning sig å dra te Hultan med Vicky! Va på systemet bakis å jävliga:P Sen solade vi med. Vilket inte va de bästa med tanke på att vi mådde ännu sämre efter! Men men..

SEN skulle ja hem å vila.. Men inte då! då slängde ja i mig lite käk. Som denna dag var nudlar! Haha! Sen va de bara å stressa bort te Hägelåkra för å kolla syrran när hon tränade med Tubbie dör Eva. Gick verkligen kalasbra! Hästen var så avslappnad å gick så himla lugnt. Härligt å se!

Efter det tränade jag lastning med Tubbie.. Å ja.. Det gr framåt måste jag säga! Men det tar sin tid. Men nu går han iaf upp på rampen utan å vara stressad. Lugn och fin i blicken och utan å springa ner mig. Så det ska nog gå vägen. Bara man ger det tid..

Hann knappt träna klart förrän det var dags å dra te vårat stall å släppa in pllarna å lite..

SEN va det äntligen dags å dra hem.. Men inte blev det å vila inte.. Utan snarare å göra sig iordning å så till kvällen=)

Å denna kväll blev det ju då Oskarshamn. Så vi drog dit å förfesta med ett smått galet gäng:p Å tanken va att vi skulle till Scala sen.. Men vi kom inte riktigt så långt;) Haha! Utan vi blev kvar på förfesten som alla andra! Å där stannade vi hela natten.. och morgonen! Men det var himla kul=) Kul med lite nytt folk!

Idag är man lagom seg.. Drog en shake på Donken innan vi drog hem Vicky å ja=) Gott!

Å nu måste jag åka å ta han om pållarna.. Ska ut å köra tre stycken! Puh!

Ännu en lugn helg!

Ja detta var andra helgen i rad som man va lugn.. Ganska skönt men ändå lite tråkigt! Fast iofs.. Den va ju inte så lugn å tråkig som förra helgen iaf!

Igår kväll var jag hos Elin å kollade Eurovision. Vicky var oxå där=) Å så varvade vi med lite annan musik när vi inte gillade de låtarna som va med;) Sen blev det hemåt å vända en sväng... Hihi;) Sen tillbaka te Elin & Vicky!
Ah sen hände det väl inte så mkt mer.. Va lite chaufför te Hultan med. Annars lugnt!

Idag är ja aningen seg! Sovit två timmar inatt:/ Men men.. Va gör de om 100 år?:p

Så nu ska ja ta tag i mitt liv å dra te stallet för å motionera pållarna=)

Full fart!

Ja idag klev jag upp 7.30. Fixade iordning mig och drog till stallet för å släppa ut pållarna=)

Sen fixade jag i stallet en vända.. Tills jag och Annelie fick i uppdrag att åka ner till Svakroma å städa.. Människan sa att det såg ut där nere.. Men han sa inte att det såg ut så in i helvete där!! Vi höll bara på å svimma när vi klev innanför dörren:p
Men vi tog tag i det hela å röjde som bara den! Så när vi gick där ifrån ett par timmar senare luktade det rengöringsmedel å blänkte riktigt fint=) Å det tyckte herrarna med! Så det var ju tur=)

Sen bar det av å åka å handla lite åt dem eftersom det skulle komma några dit.. Va ju därför det skulle va rent å fint. Så en hel del med kakor blev det:p Men det var ju det dom beställt så! Dom hade även fått en ny kaffemaskin där nere! Så mitt i städningen tog Annelie å ja en paus för å smaka den omtalade Chockomilken! Å jodå den var god=) En cocostopp fick vi i oss med:p 

Sen var det dags å ta tag i alla pållarna.. Började med att dra ut på en körtur i skogen med Sixton och Dutchess. Som tur var så fick jag lite sällskap av Vicky! Det är ju alltid guld värt=) Så det blev en tur upp i skogen vig Hägelåkra. Å mina pållar va sega som kola idag.. Tills vi vände hemåt! Då jäklar va de ingen kola längre!! 

Efter detta var jag duktig nog å tog ut Goldie på en körtur. Så körde ut mot motorbanan en vända. Å trots att hon är så pass fet, så är hon väldigt pigg! Så det ska nog gå å banta ner henne=) 

Å när jag ändå va i farten så tog jag även en liten promenad med Flamman! Hon ville ju oxå ut å röra på sig=) Hon är för go den där lilla pållen! Så liten å söt:D 

Å som om inte detta var nog.. Så blev det att dra till Hägelåkra en vända å hjälpa syrran med Tubbie! 
Å sen hem till mor å gänget en vända för att låna datorn.. Ja.. Full fart! Inte varit hemma sen 8 idag på morgonen=( Så nu ska det bli å dra hem snart! Skönt de=) 

Tisdag..

Idag blev det att sova till iaf 9.30.. Skönt med lite sovmorgon=)
Så jag tog tag i lite städning hemma.. Men tappade ganska snabbt suget och åkte till Annelie för att hjälpa henne skriva en sak på datorn. För hon skriver ju så sakta själv säger hon så därför fick jag det jobbet;) Haha!
Men det var ju inte riktigt bara å skriva av det som stod på dessa 3 A4! Utan skulle ju formulera om det så att det lät bra med! Men det fixade ju jag:p Men klockan drogiväg minsann! Kanske för att man pratar så mkt skit samtidigt (A) Haha!
Men till slut vart jag klar å bra blev det tyckte hon! Tur de=)

Så bar det av upp till pållarna för å fylla på vatten åt dem! Alla fyra stod å hängde vid uteboxarna.. Mätta kan jag tro:p

Efter det var det bara å dra hem å göra sig iordning lite! Sen drog jag te Hultan för å lämna ett papper där å med mig fick jag även två däck som skulle lagas! Alltid e de nåt=) Iaf så var det inte jag om kört punktering denna gång:D

Sen var det dax å åka hem å ta hand om alla pållarna! Så ja tog en körtur med Sixton och Dutchess i skogen! Härligt var det=)
Å efter det blev det en ordentlig rykt av Flamman! Det behövdes kan ja lova. Hon fäller ju nåt så förbannat! Men nu är hon nog fasen ett par kilo lättare:p
Sen var jag dktig å tömkörde Goldie. För den damen behöver verkligen röra på sig:S Inte klokt vad tjock hon är! Men det ska vi nog försöka få bort=)

Å nu ikväll har jag bara tagit det lugnt!
Natta var ju med te stallet en stund! Så det var trevligt å träfa henne! Var ett tag sen.. Även att man går hemma har man mkt å göra! Konstigt det där..



Skiner iaf!

Uppdatering!

Ja lite segt med uppdateringen här nu.. Men har inte haft ork å tid till å skriva! Blir lite knas nu när man inte har nån dator hemma:/ Jävla skit!

Men helgen som va var lugn som bara den.. Lite väl lugn för att jag ska tycka det är okej! Hade astråkigt.. Hände verkligen inte nåt=(
På lördagen satte iaf Elin å ja staket på Lasseberg. Sen blev det å släppa Sixton, Dutchess, Smiggo & Socker där. Å fy fasen vad dom käkade:p Så nu blir dom ännu fetare:p

I söndags var jag åt Högsby hos min moster för å hämta hem hennes två ston, Golden Me och Flaming Star! Det gick bra och dom var snart på plats i hagen! Det gick ganska lugnt till som tur var... Men Sixton är otrogen mot Dutchess!! Han har ju gått å blivit kär i Flamman istället!! Unge:p

Idag blev det att stiga upp 7.45. Så drog jag till stallet för å släppa ut pållarna. Å lat som man är så orkar man ju inte gå från stallet te hagen två ggr.. Så ja tog 6 stycken shettisar å gick:p Folket som körde förbi på vägen tittade å pekade! Haha! Måste varit en kul syn! Ett helt stuteri:p Men det gick ju=)

Sen blev det att gå tillbaka å fixa i stallet. Å efter det plockade jag in Sigge och Dutchess för å ta en låååång skogstur! Å de va mysigt=) Men matte frös lite! För det va inte jättevarmt idag:( Men det tycker ju hästarna om iaf när det inte är så varmt!
Sen efter det kom Vicky så tog vi en promenad med Goldie å Flamman=)
Stackars Flamman har för den delen blivit utstött från flocken=( Tycker så synd om henne! Får stå i ena änden av hagen bara!!

Skulle ju även fylla på spån i uteboxarna idag! Men fanns ju ingen som kunde hjälpa mig. Så vad gör man då? Jo man ber en 12 åring om hjälp.. Så får han lära mig hur jag kör lastmaskin:p Precis! Så nu har Emil kärt mig hur man kör å så.. Så nu kan ja det=) Va kul!

Näe här kan ja inte sitta hela kvällen! Huvudvärken blir nog knappast bättre iaf :S

Helgen!

Ja i helgen vart det minsann partaj!
I torsdags bar det av till Växjö med bästa Anna=) Blev shopping.. Lite av varje=) Å en helt underbart kul å trevlig dag med! Mkt skratt som vanligt när vi är i farten:p Men det e ju vi som e som vi e;)

Efter en hel dag på stan så tog vi upp Henke i Växjö.. Sen bar det av mot Öland! Aningen efterlängtat!
Var ganska kyligt på ön när vi kom dit.. Men vi skulle ju inte bada:D Så vi överlevde!
fest blev det å förfesten var i Palles å deras stuga! Spelade stort plockepin! Mkt kul:p
Sen drog vi till Strand! Kalasbra kväll! Kul kul=) Så nu längtar man ju inte alls till sommaren eller så:D

Fredagen blev lugn! Hemfärd från Öland å lite bara=)

Lördagkvällen blev de fest igen!! Hulingen :O Men en riktigt kul kväll där faktiskt.. Träffade på galna Jonna! Haha! Kul hade vi=) Å mkt annat folk!

Å idag är man lite småseg! men har kollat träning för Eva Angantyr idag. Syrran å Yubbie va med=) Å de gick ju bra!

Å nu är ja stressad som fan:p Måste kila:p

RSS 2.0