Back at Ica!

Som ganska många vet så var jag för 1,5 år sedan på Ica här i Målilla och jobbade över sommaren. Där är jag tillbaka nu! Vilket jag tycker är perfekt. För jag har ca 10 steg in dit, eller ja, kanske 20! Skit samma, nära är det iaf!

Det är inget fast men allt bättre än inget :) Å slippa åka 700 mil när bensinen kostar miljoner per år är ju ganska skönt. Nästan lite lyx faktiskt!
Så där är jag å far om dagarna nu. Skivar lite skinka i charken, plockar varor och sitter i kassan! Trevligt tycker jag.

Mindre trevligt tyckte min kära hund det var härom dagen när jag jobbade och hon fick vara HELT ensammen hemma i hela 4,5 timme!!
Vad gör man då? Jo man förstör hela dörrkarmen, jajjemen! Duktig vovve!
Så nu vet vi vad vi ska göra med den när det blir varmare ute.. Byta ut den! Ja.. Jag menar dörrkarmen. Hunden byts inte ut!
Vår hyresvärd är utomlands nu med. Så han vet inget om det ännu. Kanske lika bra det..

Så ja.. Lite händer det här i livet nu! Inga jättegrejor men lite iaf. Det är kul!
Framöver händer det antagligen lite mer. Vi ska bara komma dit och kunna bestämma oss för hur vi ska göra med allt. Men det blir nog toppen :)

Om lite mer än en vecka drar Henke till Afrika för att fiska med ett gäng. Stackers mig som får vara hemma!! Men jag överlever nog det med. Ska säkerligen jobba mig igenom den tiden som han är borta så det kommer nog gå fort :)

Gbg Horse Show går av stapeln i slutet av februari. Jag och Elin hade egentligen tänkt att åka. Men det blir inget i år då jag känner att jag helt enkelt inte har ekonomi till det just nu när jag inte haft så mkt jobb på sista tiden.
Känns riktigt tråkigt då jag verkligen var sugen på att åka. Men det är som det är. Bara biljetten kostar ju nästan 700 spänn å så ska man ha boende, käk och kunna shoppa lite på mässan. Så det hade dragit iväg en hel del med pengar där. Så det får bli till nästa år!

I april händer allt känns det som! Vi ska åka till Göteborg då på våran andra Boerboelträff. Roligt! Kul att se alla andra fina hundar och så får ju Heffa träffa massa hundar som hon kan busa med :)
Sen är det hingstbedömning i Vetlanda. Shetlandsponny så klart! Den tänkte jag åka på eftersom det är så pass nära denna gången. Då måste man ju passa på.
Sen har vi pennhipröntgen bokad till båda hundarna. Nervöst! Men jag hoppas att både armbågar och höfter ska vara ok på båda :)
Sen är det tävling i Åstorp i april med. Men jag kommer tyvärr inte kunna åka på den. Eftersom vi röntgar hundarna i Linköping samma dag som jag skulle behöva åka ner.. Så det är bara att inse att det inte går ihop sig. Å att åka så långt samma dag som tävlingen är fungerar inte..
Men vi har nog att styra med ändå i april. Det känns som det är något varje helg!

Nej nu börjar klockan dra iväg! Dags för en långpromme med dogsen och fodra pållarna. Sen ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen så jag orkar jöbba lite imorn med! Ringa Henke med innan jag sover förstås :))




2012

Nytt år, nya möjligheter! Det är väl så man säger va?

Ja vi har ju som sagt passerat 2011 nu och skuttat in på 2012. Känns det som någon skillnad? Njaaa inte än iaf. Men det här året kan ju bara bli bättre. Å med det menas absolut inte att förra året var ett dåligt år, oh nej! Det var ett underbart år. Och på självaste nyårsafton firade jag och Henke ett år tillsammans! Så självklart har detta året varit underbart bra.

Men eftersom man alltid siktar på ett bättre år så kan ju detta året bara bli bättre helt enkelt.
Det kommer nog hända en hel del 2012. Henke och jag har en hel del med planer tillsammans. Men vad det är håller vi inne på ett litet tag till. Det kommer ni få veta framöver :)

Nog om det! Så vad har hänt hittills detta år då. Eller ja, de här 8 dagarna som varit. Inte alltför mkt faktiskt! Vi har tagit det ganska lugnt och gjort de vardagliga sysslorna.
Igår kväll fick vi snö här med. Det har varit en grön vinter fram tills igår. Eller ja, lite snö har vi ju haft men den har försvunnit lika fort som den kommit. Men nu känns det lite som att vi kommer få ha snö resten av vintern. Tur att det inte är så långt kvar ;) Snart vår! Yayyy!

Nej här går ju inte att sitta! Ut i snön och motionera hästar och hundar!

Ha det gött :)

RSS 2.0