Utkast: Sept. 25, 2011

Då var vi på väg hem från Falkenberg! Haft det kanonbra verkligen!

Seg resa dit igår bara. Men efter lite om och men kom vi fram! Installerade häst, hundar och oss där vi skulle bo. Helt okej ställe förutom att det luktade gris utanför. Tack gode gud för att stanken inte kom in i huset.. Då hade vi nog fått åka å köpa ett tält och tältat nån kilometer ifrån.

Shopping på Ullared hann vi med på eftermiddagen/kvällen. Det blev mycket bra-å-ha-grejor men även lite onödigt. Men så är det ju alltid.

Avslutade kvällen på Donken. Mycket intressant vistelse! Jag tror inte vi går in på några detaljer ;)

Idag då ringde klockan vid 5! Min första tanke var "Döda mig". Lite väl kanske men är man trött så är man! Upp kom vi iaf och iväg till stallet för att slänga in häst och grejor i transporten sen bege sig mot 3-årstestfinalen.
Sune var ensammen i sin klass så han kammade så klart hem 1:a priset. Men med en bra kritik! 9:a på traven, 8:a på galoppen och 7:a på skritten. Så helt klart nöjd matte!

Å ja.. Bara resan kvar hem som sagt. Vi har sådär 16 mil kvar. Seeegt! Men så är det! Bara å stå ut, desto skönare är sängen när vi kommer hem ;) För det blir nog inte mycket kvar av denna dagen.

Ha det gött!

Mot Falkenberg!!

Imorn drar Elin och jag till Falkenberg och kommer hem igen på söndag!

Med oss ska vi förstås ha våra dogs, Heffa och Lycka. Och så ska vi även ha med en pålle, Sune.
Imorn är det Ullared som står på schemat när vi har lämnat av Sune i stallet där han ska bo.

Sen på söndag är det dags för Sune att vara med på 3-årstestfinalen!! Så vi håller tummar och tår för att det ska gå bra :)

Tror vi kommer få det superkul!
Så ha det bra här hörrni! För det ska vi ha! :)

Tjoflöjt!

The spider!

Igår hände en mindre trevlig sak här hemma!
Jag kom ner i sovrummet och stötte på en spindel av modell svinstor!!! Jag skrek för glatta livet och sprang som ett stucket svin upp för trappen.

Sen tog jag hundarna och åkte iväg, skrev på min status på fejjan att någon var tvungen att döda den innan jag åkte hem igen, tränade hundarna och sen fick jag äntligen tag på en spindelmördare!

Linus var stackaren som fick komma hit. Men tror ni att den satt kvar på väggen när vi kom ner? Nej!
Vi letade och letade men nej, ingen spindel någonstans..

Så inatt har jag sovit uppe på soffan i tvrummet! Jag har smygit ner halvvägs i trappen och lyst med ficklampa för att hitta den jäveln. Men nej! Han finns inte. Jag är livrädd! Han borde ju finnas nånstans. Å den var större än en snusdosa så jag tycker inte han borde kunna gömma sig så väl..

Well well.. Idag är det jag som springer skyttetrafik mellan trappen och tvrummet! Jag ska fasen hitta den jäkeln. Jag har meddelat Linus att han har spindeldödarjour tills den är död.

Hör ni inget av mig framöver så dog jag förmodligen av rädsla senare idag..

1 september 2011

Jaha då har vi rullat in i en höstmånad. Känns skittråkigt om jag ska vara ärlig.
Jag kan inte låta bli att få lite panik över att sommaren är slut. Har gått med denna ångesten ett bra tag nu! Inte konstigt att man blir deppig.

Men men det är bara att fortsätta att köra på. Vi får se det som så att det är nu man kan plocka fram alla ljus och tända dem om kvällarna. Och det är ju faktiskt ganska mysigt :)

Så det tycker jag att vi styr med här hemma idag! Ja så får det bli. En röjning och mysa till det lite :) Det blir great!

Ha det gott så länge :)

RSS 2.0