Slut..

Ja då var det snart slut på detta året. Ett nytt väntar. Och vad ska man säga? Det kan ju bara bli bättre så klart!

Många saker som ska glömmas och många nya saker som ska göras! Jag tror detta blir super!

Så..

Gott Nytt År till alla vänner och alla som jag känner!

Å ha en bra kväll och natt, för det ska jag ha!


Bra bil!

Ja den där golfen den är så förbannat bra ska ni veta. Ikväll ställde den till med en ordentlig röra! 
 
Först började den koka. Efter det startade den inte. Sen fungerade inte vindrutetorkarna. Å som om inte det vore nog så fungerade inte lyset heller!
Ja det räcker och blir över. Men nu är allt fixat å vindrutetorkarna å lyset kom igång bara sådär! Behövde inte göra nåt.. Ja man blir inte klok på den där bilen.. Dags å byta kanske? Svar JA!

Jag frös med under tiden som vi fixade allt! Jag frös så mkt att jag skakade. Så mkt att fötterna pekade som avklippta fiolsträngar ungefär! Ja då förstår ni hur kalla mina fötter var. Jag har inte fått upp värmen än. Kommer antagligen inte få det förrän nästa år.. Ganska synd om mig nu!

Så nu ska jag bädda min sköna säng å sen försöka sova. En värmedyna skulle man äga just nu! Eller någon som värmde mig skulle funka lika bra;) Nästan bättre!



Tack så hemskt mkt för hjälpen!! Utan dig hade jag nog lämnat aset å gått hem på mina kalla avklippta fiolsträngar!

Inlåsta nycklar & Semlor

Dagen igår började inte så bra..

Står där i kylan och skrapar rutan på min startade bil när jag plötsligt hör hur den låser sig! Nej nej nej! Det var min första tanke. Känner på alla dörrar inkl. bagageluckan. LÅST! NEJ!
Ringer vaktmästare, Elin, Mathias, Ellen, Håkan, Chefen å alla jag kan komma på!!

Men det löste sig till slut iaf..

Vad som var problemet var ju att jag hade startat bilen så nyckeln satt ju i. Å extranyckeln till bilen var i lägenheten, nyckeln te lägenheten i bilen. Hm. Händer sånt här bara mig?

Dagen fortsatte sen med jobb. Å jäklar vilket snurr det var! Jag gjorde semlor i full fart samtidigt som jag skötte kassan och annat. Det fanns att göra iaf!
Men det är kul när det rullar på. Då går tiden snabbt.

Nu är jag ledig i 8 dagar.. Å som mina jobbarkompisar sa. "Vad fan ska du göra då?" Ja det kan man undra! Ligga å sola å ta ett dopp.. Kunde man gjort! Om det varit sommar..

Nu har jag iaf vaknat sådär 2,5 timme för tidigt! Så städning står på schemat och efter det promenad med Chicko.

Gillar verkligen när min katt ligger allra längst bort på fönsterbrädet å tittar hotfullt på mina ljuslyktor som lyser så fint! För att sedan ramla ner därifrån!! Så nu ligger han här snällt bredvid mig i soffan, utan hotfull blick och utan ljuslyktor. Vilken underbar onsdag!



Saft å klänning!

Händer det inte nåt på nyårsafton så får jag väl helt enkelt dra på mig min nyårsklänning å sittan ensammen hemma å dricka saft och äta kakor. I bästa fall dricka Loka å äta minimorötter!

Men det vore ju ganska tragiskt egentligen. "Gott Nytt År Malin! Väldans fin klänning du har och vilka goda kakor du bakat!":) Näe.. Det går ju inte!

Men.... VART är festen???


Party party

Då var snart denna helgen slut. Men det har varit en ganska bra helg måste jag säga!

I fredags var det ju så klart Metropol som gällde. Blev förfest hos mig å sen bar det av mot Metro i bil eftersom vi trodde vi missat bussen:p Haha. Men det hade vi ju inte.. Men vad gör väl de. Fram kom vi iaf!
Himla kul kväll! Men det brukar ju vara kul där på juldagen så:)

Igår tog man det lugnt tills man kom på att man inte festat tillräckligt på Metro.. Så det var bara å korka upp igen å ta sig en sen återställare!
Först bar det av på förfest hos Lina. Å efter det vart det Pumpen. Gillar ju inte pumpen sådär värst men tror vi var det enda gänget jag visste härifrån som festade så det var ju bara å hänga på:p Inte sitter ja hemma å tråkar för mig själv iaf!

Det blev väldigt onyktert kan jag säga men vi höll oss på benen och somnad inte! Helt okej kväll för att vara pumpen med. Men det där dansgolvet tog vi nog max 7 danssteg på under hela kvällen:P Hur som helst, en trevlig kväll/natt;)

Idag var man ganska seg. Men jag kan ju inte bara ta det lugnt för de så Anna & Jag drog till Kalmar för att shoppa loss lite. Så nu har jag köpt en klänning som jag ska ha på nyår. Vart festen nu blir..
Blev även ett par stövlar med lågt skaft inhandlade. Me like!
På Hööks blev det en grimma te Cosmos å en jacka som jag ska ha i stallet. Mkt bra!:)
Å sen hittade vi lite annat smått å gott förstås:)

Nu är jag jäkligt trött så jag ska väl försöka ta mig till sängen snart å sen försöka sova! Imorn är det jobb igen som gäller. Skönt å komma tillbaka efter lite ledigt:)


Go go!

Julafton

Då var dagen kommen. Julafton så klart!
Har inte precis nån julstämning ännu:S Men det är bara att göra det bästa av situationen!
Har inte sovit nåt inatt.. Hann inte gå å lägga mig helt enkelt. Slagit in alla julklappar å styrt med lite av varje;p

Så vid 8 drog jag till stallet för att fixa stallet å äta julgröt med alla.. Men kände inte riktigt för att så det var inte kul om man ska va ärlig:/ Men men..

Nu ska jag fixa det sista på en julklapp här sen försöka lista ut vad jag kan ha på mig i eftermiddag. Svårt! Funderar även på om man skulle locka håret. Borde man ju hinna! Får se.

Å egentligen borde jag försöka sova tre kvart eller nåt. Vore ju dumt om man somnade i julmaten sen! Eller somnade ifrån Kalle Anka eller nåt liknande. Ingen jul utan Kalle!

Nu ska jag iaf fortsätta med den sista julklappen!


GOD JUL allihopa för tusan iaf!


Wrrraaaw!

Idag blev man väckt vid 4! Tidigt tidigt när man somnade mellan halv ett å ett. Men inte surar vi för det! Humöret är på topp idag och det känns jäkligt bra! Är lite sådär lagom wild and crazy och har nu rockat loss till ett antal låtar här på backen. Inte illa. Jag som brukar vara trött långt in på dagen när ja går upp såhär tidigt. Men inte idag!
Jäkla massa snö det har kommit bara sådär. Men ingen julstämning för det. Å det är julafton IMORN!! Herregud. Inte klokt. Vart tog detta året vägen? Don´t know!


Tankarna finns ju där nånstans men fan.. Man kan inte hänga upp sig alltför länge på saker som inte är värda nåt. So go girl and just live your life!


Go go!


Lever sitt egna liv?

Dagen började med att jag blev väckt runt halv fem. Hua! Men det var ju dags å gå upp så av med täcket och tassa upp på golvet som var ngt kyligt.
Fixade iordning mig för att sedan åka till jobbet.

Igår var jag duktig och täckte framrutan så jag skulle slippa skrapa den. Tacken för det vart att inte en enda ruta var frusen! Kunde ju blondie listat ut..
Slängde mig in i bilen och bad de allra finaste orden jag kunde, vred om nyckeln och bilen var STENDÖD!! Gah!
Men ett par samtal senare var ju det fixat och jag fick skjuts till jobbet. Enda fram till dörren på baksidan, vilket lyx!

Bilen är nu igång iaf. Startade direkt när jag kom hem. Vi behövde bara visa den startkablar, batteri och allt annat;) Respekt! Ja den där Goffen lever allt sitt egna liv!

Ikväll har Elin och jag varit i Vimmerby en vända. Lite kvällsshopping. Men vad spelar det för roll att dom hade öppet till 22? Vi hann ju knappt med nåt å det slutade med att vi fick slänga ut oss själva från sista butiken. Illa!
Men fick iaf ett par julklappar inköpta. Men får nog bli en tripp till Vetlanda imorn efter jobbet.. Måste hitta något som jag kan ha på mig på juldagen! Inte klokt vad svårt det ska vara.

Men nu ska jag ta en dusch sen får det nog bli sängen. Kanske slår in ett par julklappar med eftersom de inte slog in sig själva igår eller under natten..



Go go!




Personalmöte

Glömde ju berätta att jag var på personalmöte idag. Det var ett bra möte. Man fick julklappar!
Ännu bättre var det att det innehöll Leilas bakbok så nu behöver inte chefen komma tillbaka. Det fixar vi själva nu ju! Klart de ju!
Han tycker nog vi är lite stela som 80-åringar med. För vi fick även varsinn helkroppsmassage. Eller också är det för att jag jämt klagar om min rygg och nacke. Men det är ju bra! Bra att han är rädd om oss.

vet inte om han tycker vi är lite feta med. För efter jul börjar personalfriskvården på Hagadal. Då blir det motion en gång i veckan och helkroppsmassage en gång i månaden. Inte illa. Det kan vi behöva som sliter så hårt på det där kondiset. För det gör vi ju. Oftast!:p

Men för att inte glömma att det faktiskt var ett personalmöte vi var på så kan jag berätta att vi ficvk lite ris och ros. Mest ros så klart! Flitiga vi! Å bättre blir vi. Fetare med antagligen;) Men vad gör väl det om 100 år. Vi ska ju ändå börja motionera mera.. Efter jul! Eller efter nyår. Eller en annan gång. Den som lever får se.

Julstämning?

Vad sjutton är det för nåt? Inget som finns här på backen i alla fall. Inte ens en liten liten gnutta. Inte nån julstämning alls! Bara en jäkla massa snö!

Sitter här å känner doften av nytvättat! Mmmm! Luktar ljuvligt! Så nu slipper jag jobba naken imorn. Tror det är bäst så! Chef och kunder blir nog lugnast om jag har kläderna på.

Imorn är det jobb som gäller då som sagt. Så jag ska upp vid halv fem. Men sova är väl inte å tänka på. För det vet jag inte riktigt hur man gör för tillfället! Bara ett par timmar innan det är dags å gå upp.
Så nu funderar jag på om jag skulle slå in lite julklappar. Men känner inte riktigt för att. Fast jag kan ju slå in lite julklappar. Å lite en annan dag. Ja så blir det! 

På onsdag ska jag jobba igen. Å igen å igen! Men bara lite. Sen ska jag nog till Vetlanda. En liten tur! Å bara handla lite! Bine ska nog med. Å sen får vi se om nån mer är sugen. 

Vad mycket lite det blev. Men hellre de än lite mycket! 


Värdelös, lurad, utnyttjad å helt åt helvete!

Det finns en anledning till att du vill hålla dig sams med mig. Endast en! Det är för att du ska veta att jag inte gör något mot dig som för med sig något negativt. Det är den enda anledningen. För jag vet att du är livrädd för det. Men jag tänker inte gå den vägen. Jag kommer inte vilja veta av dig mer. Detta har nått sin gräns. För länge sen.. 

Jag tänker försöka ta mig upp ur detta förbannat djupa hål som grävts. Å det är tack vare dig som jag sitter i skiten! Det är du som fått mig att känna så här, att man är totalt värdelös. Du som lurat mig till både det ena och det andra. Du som utnyttjat mig under tiden som jag hoppades på något som bara var jäkligt långt bort. Det är du som fått mig å känna mig helt åt helvete!

Jag är verkligen ute och cyklar nu. Jag känner att till och med själv. Inte bra..
Men jag skiter i vilket nu. Det får bära eller brista. För jag orkar inte med denna såpan längre.
Ett slut på det hela är den enda lösningen.. Men när kommer slutet?

Jag vill inte äta. Jag vill inte sova. Jag vill inte vara hemma. Jag vill inte gå ut. Jag vill inte jobba. Jag vill inte fira jul. Jag vill inte fira nyår. Jag vill inte göra nånting.


What to do?

Snökaos var det här! Tut tut!

Detta blir ett snabbt inlägg! Ungefär lika snabbt som... Ja, snabbt helt enkelt!

Dagen började med att telen ringde 3.45... Jag sov! Larmet på telen ringde 4.00.. Jag sov! Larmet på telen ringde 4.09.. Jag vaknade! 9 min för sent. Hua. Å så snozzade jag till 4.30. Det var nog dumt..

Drog till stallet för att släppa ut pållarna. Och vad händer när jag ska åka hem!? Jo min bil är död! Well... Inte helt död. Men sådär halvdöd om ni förstår.
Men vi hoppar över lite sen startade den iaf!

Börjar köra mot Hultsfred eftersom jag ska börja jobba vid 7. Kommer knappt halvvägs sen är det kört. Goffejävel!
Men för att inte gå in på detaljer så säger vi att jag parkerade där en stund. Det låter bra!

Ikväll har Elin & Jag varit ute och kört med två av pållarna. Våra små kälkar:D Himla kul det där! Jag hade nog glömt hur kul det var! Det var ju trots allt många månader sen det var snö ute!
MEN! Det betyder inte att jag gillar snön för de. Jag tycker inte om den alls.

Nej nej! Stressad nu! Godnatt!
Imorn är det jobb som gäller. Sen ska jag göra mig iordning på sådär 2 kvartar å sen dra på Cabarét på Metro med jobbet. Trevlans! Förhoppningsvis..

Näe godnatt med er var det!



Go go!

Vakna!!

Jag tycker det är för jävligt! Undra vart samhället är på väg. När ska alla vakna och inse att det har gått för långt?
Jag säger bara stackars männsikor! Ungar som hänger sig när dom inte är mer än 11 år pga att dom är mobbade. Hallå!? Är det inte dags att vakna å se till så att barnen i skolan mår bra? Förstå hur jobbigt det måste vara att vara så ung och gå till skolan med en stor klump i magen, inte kunna sova om nätterna, inte vara sig själv osv osv.
Ta alla dessa våldtäkter och skit som sker med. Jag hörde om ett försök idag. Som inte var långt härifrån. Ruskigt nära!
När det dessutom är anhöriga inblandade tänker man definitivt till. Jag tycker det är för jävligt!
Detta är bara två saker som gör mig upprörd! Men vad fan gör vi åt det? INTE mycket! För jävligt är det!


Lite irritationer bara såhär en tisdagkväll! Godnatt!


Go go!


Kalmar och snö

Vad jag tycker om snön är lite si och så. Bra att det blir ljusare ute av den, och lite mysigt är det ju med. Men samtidigt tycker jag bara att det är kallt och mkt som blir jobbigt när snön lägger sig på marken. Så jag tror att jag tycker att det är mest negativt med den. Alla är vi olika!

Idag bar det av till Kalmar på shopping med Ellen och Ewqe! Dessvärre skulle Ewqe ta tåget mot Eskilstuna halv tre så det blev inte jättemkt shopping för henne. Men Ellen och jag fortsatte våran shoppingtur. Hade vi tagit oss dit så var det ju klart att vi skulle slå på med en heldag!

Det blev allt möjligt inhandlat. Men en hel del julklappar med. Duktigt! Så nu har jag inte sååå många kvar.

Dagens citat: "Det tar vi i Vimmerby". Ja det kommer bli en tripp in till Vimmerby nu nån dag för mig och Ellen. För det var vissa saker (ganska många) som vi inte hittade i Kalmar som vi tror/vet finns i Vimmerby. Tänka sig!

Dagens bästa var nog inne på Kompaniet! Vi står å väntar på kassörskan när jag plötsligt får se jeans som är en sådär 40-50 cm långa..

Jag: Är det där barnjeans?
Ellen börjar gapskratta och jag fattar ingenting!
Jag: Ehm?
Ellen: Ja antagligen!!!
Sen skrattar vi båda två så vi knappt kan andas.
Det där är så typiskt mig! Ibland blir jag faktiskt lite mörkrädd för mig själv.. Klart som korvspa att det är barnjeans om dom är små!

Vägen hem från Kalmar var inte den roligaste. Jäkla väder! Ja just precis. Jag hatar snön.. Vad var det jag sa!

Hann inte mer än slänga in grejorna förrän det var dags att dra till Vetlanda med Vicky. Har hämtat Zack:) Nu är ni väl nyfikna på vem Zack är så klart. Men jag tror att jag håller på det ett tag till. Ni får helt enkelt lugna er ett par dagar. Nå, iaf nån dag!

Nu är det sova som gäller här. Men det är ju ganska överskattat verkar min hjärna tycka. Så antagligen blir det att vara vaken ett tag till. Men ska iaf vara duktig och stänga av datorn nu. Snart. Om nån minut... Eller nån timme:p



Go go!


Måndag

Måndagar är verkligen inget å ha. Man borde ju vara pigg efter helgen. Men inte då. Man är trött som fan efter allt festande! Japp så är det. Men man ska ju leva livet medans man kan, imorn kan det vara för sent.

Jobbat lite idag. Men inge kul när man är förkyld. Men jag ska inte klaga! För min baksmälla som jag led av igår har gått över nu. Det hjälpte visst att sova. De ni! Eller vänta.. det var ju bara nån konstig influensa som passerade;) Glömde!

Idag har man fått svar på lite.. Eller egentligen igår. Men idag fick man definitivt svar! Men jag är ju inte dum.. Inte alla andra heller. Man kan ju se med egna ögon och läsa mellan raderna. Då får man veta en hel del.
Men nu kan man iaf gå vidare förhoppningsvis. Nu har man det fritt fram och kan glömma det som varit.
Men trots detta. Så tänker man tillbaka vad h*n ville med allt. Jag kanske var nåt h*n trodde man kunde ha för stunden för att stilla saker och ting. UTNYTTJA kallas det!
MEN! Vi skiter i detta nu. Blickar framåt å ser till de ljuspunkter som finns. För några finns det allt;)

Ikväll blir det måndagsmys! Igår var det ju söndagsmys! Hihi. Nu ska jag ta en dusch å få upp värmen innan mitt besök trillar innanför dörren:p



Go go!


Herregud!

Igår blev det Vetlanda med Vicky! Kul ställe å festa på måste jag säga. Drog ett par groggar här hemma på backen innan vi åkte racerbil dit. Nissan Micra. Det är grejor de!
Men för att göra en lång historia kort så drar vi en sammanfattning av denna fartfyllda kväll. Den lyder så här: Försök till våldtäkt, skallning och platt tv i golvet! Å sist men inte minst, MASSA SPRIT!

Kvällen satte sina spår. Med andra ord har jag kämpat mig igenom denna dagen. Jag har mått skit! Å mår inte bra än. Men är det fest så är det. That´s it!

Söndagsmys blev det ikväll! Trevlans;) Tårarna har runnit längs kinderna pga skratt och huvudvärk! Haha.


Nu ska jag snart krypa ner i sängen med mannen i mitt liv! De ni;)
 





Det var så genomskinligt så det finns inte. Men det var ju bra. För jag måste säga att jag nog fick ett svar på min fråga... Duktigt! Eller egentligen.. INTE så klyftigt gjort av dig!


GO GO!!






Fredagsmyyyys

Ljusen är tända och doften som fyllt min lägenhet består av inget mindre än After Eight! Ljuvligt!
Å nej. Jag äter inte massa onyttigt. Däremot har jag hämtat mina ljus idag som jag beställde på ljuspartyt för ett par veckor sen. Blev väldigt nöjd. Doften är (som jag alltid säger) KALAS!

Chicko och jag ligger nedbäddade i soffan och har kollat Idol. Jag hoppas Calle tar hem att ikväll. Han är ju bara för skön! Erik är jätteduktig, men Calle är nåt speciellt med! Erik kommer ju klara sig fint ändå om han inte tar hem att ikväll. Så är det ju bara. Likaså Calle om han skulle hamna på andra pall.

Den som lever efter pausen får se!

Nu är det ju cirkus Möller. Himla bra alltså! Passar min humor perfa såhär en fredagkväll. Hihi!

Under tiden som vi kollat tv ikväll har datorn gått varm. Msn å denna där:) Himla mkt skrivande har det blivit å vilket har resulterat i att jag nästan skulle dragit iväg på roadtrip imorn!! Men vi insåg sen att det passade bättre med en helg då jag är helt ledig:) Längtar! Spännande med så klart!

Imorn är det då jobb igen som gäller. Se om det blir lika mkt som det varit idag. Antagligen inte.. Lördagarna brukar vara rätt lugna.

Nästa helg ska vi ut med bageriet. Vart ska detta sluta!? Men tror det kan bli kul:) Chefen har lovat mig att Ellen ska få ett eget bord där det endast serveras vin och räkor! (Hon hatar det!) Haha. Ja sa att vi kunde ju se till i baren att vad Ellen än säger att hon ska ha så ska dom bara javisst å sen servera henne vin istället! Han tyckte det var en utmärkt idé! Stackars Ellen;) Jag tror det blir en lyckad kväll iaf! Såvida vi inte blir utslängda;)


Go go!

Negativ

Detta kommer antagligen bli ett ganska negativt deprimerande inlägg. Men jag kan inte hjälpa det. Jag skriver om mitt liv och det är deppigt och tungt för tillfället..
Å du/ni som inte vill läsa, behöver inte!

Denna kvällen har varit väldigt tung. Många tankar som snurrat i mitt huvud.
Jag undrar om allt någonsin kommer bli bra. För tillfället känns det inte så. Hur mkt jag än försöker så ramlar jag tillbaka på ruta ett. Totalt jäkla värdelöst!
Försöker att tänka positivt och framåt. Men det hjälper inte. Inget hjälper..
Börjar tappa allt hopp nu...

Jag vill verkligen bara att allt ska bli bra. Vill kunna vakna å må bra. Gå utanför dörren med en bra känsla och inte som nu. Må dåligt..

Jag vill kunna åka till stallet utan att tänka massa negativt. Komma dit å verkligen känna att det här är mitt intresse som jag älskar utöver allt annat. Inte känna att hästarna är på helt fel plats å att det är jobbigt att sätta sin fot där.

Jag vill kunna åka till jobbet utan att börja tänka massa negativt på vägen dit. Jag vill att det ska vara som förut. Då jag gillade mitt jobb mer än allt annat. Då det var superlätt att kliva upp på morgonen och jag skyndade mig till jobbet för att få så mkt tid som möjligt där.

Jag vill kunna somna skapligt om kvällarna utan massa tankar och ångest. Inte ligga vaken halva och ibland hela nätterna å tänka på allt som varit och är.


Ja.. Det är mkt jag vill. Skulle nog kunna sitta hela natten och skriva.. Men det tänker jag inte göra. Det leder
ingen vart antar jag.

Å som grädde på moset har jag tagit sprutan mot svininfluensan idag. Vilket jag för stunden ångrar. Mår piss!
Armen kan jag knappt röra, ännu mera ont i nacken, yr å mår illa. Så frågan är. HUR mår man imorn?? Den som lever får se..

Go go!


Full fart!

Ja nu hinner man inte med å sova minsann.. Eller är det för att man är så uppe i varv tro. Skit samma. Man överlever ändå tror jag!

Igår gick jag upp 3.30. Somnade strax efter 1.. Men vad gör väl de. Vi skulle ju till Ullared!! Kul!
Så jag var å släppte ut pållarna innan och fixade allt stallet. Pållarna för övrigt tyckte nog att matte hade blivit knäpp som kom nästan moitt i natten! Men sånt är livet.

Sen var det bara å hem å duscha å fixa iordning sig för att sedan köra till Ullared:D Natta, jag och Angelica!
Första stoppet blev på Donken i Vetlanda. Lite frukost behövdes ju! Men bara en liten sådan.

Väl framme var det inte lätt å hitta parkering. Va massa bilar så det fick bli parkeringshuset som inte hade hunnits fylla. Men vi var inte lata så.
Väl inne var det faktiskt inte så mkt folk som vi trodde att det skulle va. Men det var ju skönt de. Vi drog åt varsitt håll å shoppad loss. För det är så man gör på Ullared! Man går åt varsitt håll å shoppar loss allt man kan:p

Blev en hel del inköpt! Men vet ändå knappt vad jag köpt! Haha. Det är som vanligt..
Men lite som jag kommer ihåg är iaf en ny väska till datorn, en taklampa, julklapp te syrran, täcke och godis till Chicko å godis te matte. Å sen blev det ju så klart lite annat smått å gott. Sånt som är bra å ha helt enkelt:)
Vi träffade även Fhilip och Fredrik där. Dom satt där på varsinn stol för att signera sin bok "Tårtgeneralen".

Helt klart en lyckad dag iaf! Kul å komma iväg lite:)
Efter denna dagen var jag helt slut! Inte så konstigt kanske.. Men inte var dagen helt slut. Nej nej. Doris fyllde ju 1 år så Chicko och jag var tvugna att dra dit på lite kalas;)
Av Chicko fick hon schampo, ett litet ben å hundbacon:D Yammie! Å så fick hon ju lite pussar av Chicko med;)

Inatt blev det ungefär 5 timmars sömn iaf. Sen var det bara att upp och hoppa. Jobbdags! Å jag kan säga att jag var jävligt trött. Hade sån jäkla ångest! Hade lika gärna kunnat blivit off road på vägen till jobbet. Fick dra på musik som man blev pigg av å hissa ner rutan ett par gånger för att inte somna. Blää!
Men det ordnade upp sig efter ett par timmar. Lite iaf. Trött var man ju men inte som när jag var hemma och på väg till jobbet iaf.

Ikväll har jag varit i stallet och fixat hos pållarna. Men blev ingen motion av dem. Jag liksom saknar motivation till att nu. Det är bara mörkt, regnigt och trist ute nu. Usch!


Go go!


Lite bilder från dagen:





Nej! Det blev inget perukköp;)


Inte nån hatt heller. Synd Natta;p Haha


Tant Nathalie:)

Vetlanda is the shit!

Ja hastigt å lustigt kom Vicky å ja på att vi skulle festa! Så fort som fasen fixade jag iordning mig å drog hem te Vicky. Vi satt där å drack lite å sen hittade vi en chaufför å drog te Vetlanda. Mathias hakade på med! Haha.. Vilket gäng!

Stadshotellet blev det! Himla drag var det där. Kan man inte tro;) Haha.
Å dricker man gin å äter hamburgare med senap på... Ja då är man nog ganska full! Haha. Det är nåt som varken Vicky eller jag kan förstå:p Men kul hade vi iaf! Tror nog det får bli å festa i Vetlanda snart igen.. Eller vad säger du Vicky??
Vi bjuder på denna!

Idag har jag inte gjort alltför mkt. Käkat pizza med Vicky å sen varit ute på körtur med pållarna:) Mysigt! Hade bjällror å tomteluvor på dem med. Så det hördes nog när vi kom körandes genom Målilla:P
Cosmos fick ha bjällerkrans på sig för första gången med. Å vad gjorde det honom? Han brydde sig inte ett dugg om den:) Min duktiga pålle! Dutchess hade små bjällror på sig med. På grimman då. Å det var ju heller inte farligt! Dom är så duktiga båda två:)





Nu ska jag ta det lugnt ikväll.. Har så jäkla ont i nacken å har haft det i snart en vecka:S Inte bra.. Hade ju ingen värk inatt iaf;) Den där spriten är allt lite bra! Hihi.


Go go!




Hoppas verkligen att du förstått nu.. Kan inte hålla på sådär. Du är värd någon mkt bättre än honom. En sån idiot.. Hm.

Det går ju inte!

Näe.. Inte kan jag sluta blogga! Har saknat detta å gått å tänkt på det sen jag tog det beslutet att jag skulle göra ett blogguppehåll.. Men nej. Det kan jag inte. Jag saknar å skriva här helt enkelt! Å då är det bara en dag jag inte skrivit nåt:p Haha. Så nej! Det blir inget blogguppehåll!

Gårkvällen spenderades hemma med Chicko. Skönt å va ensammen å bara va faktiskt. Kikade Idol å jag måste säga att jag vart chockad. Vem trodde att Calle skulle gå vidare till final? Inte jag iaf! Jag var helt säker på att det skulle bli Tove och Erik. Men fan vad fel man kan ha.
Men jag gillar Calle med. Tycker han är cool! Go Calle. Men tror ändå att Erik tar hem segern. Vi får se nästa vecka..
Men Tove.. Hon kommer ju lyckas med nåt bra med om hon själv vill. Det är jag säker på!

Träffade ju även Viktor igår. Himla goding! Länge sen man såg honom nu. Men nu stannar han tills imorn så förhoppningsvis ska jag hinna träffa honom idag efter jobbet å en stund imorn innan han åker hem:) Myyys!

Nu ska jag fixa mig för jobb! Lördag med Ellen ju! Himla kul:p



Go GO!



Tråkigheter!

Detta är min blogg. Vilket innebär att jag skriver om precis vad jag vill. Den handlar till mesta delen om mitt liv. Här uttrycker jag hur jag mår, vad jag känner å vad jag gör. Å det är helt upp till mig själv.
Jag söker inte uppmärksamhet, tröst eller nåt annat. Å det sista jag vill är att någon ska tycka synd om mig! Det är verkligen inte därför jag har en blogg. Jag har en blogg för att kunna skriva av mig. Tycker det är skönt å kunna göra det.
Så den som vill läserden. Å den som inte vill behöver inte läsa. Svårare än så är det inte.


Men just för att jag hör så mkt skit om denna bloggen så kommer jag antagligen lägga ner den ett tag. Med andra ord inte skriva nånting. Så länge den inte fixar det själv. Men det gör den väl inte förstås..

Gårdagen och idag har varit hemsk.. Sov ett par timmar inatt bara. Vilket inte slutade så bra. Men men. Kan inte rå för att. För sömnen har varit dålig många dagar nu så man går väl på övertid helt enkelt. Men det funkar ett tag till tror ja! Bara jobba 2 dagar till ju sen får man förhoppningsvis sova på söndag!

Men har iaf fått upp humöret lite mer ikväll:) Msn är bra! Någon har fått mig på andra tankar. Tack!

Nu ska jag snart försöka vila min nacke å hoppas på att ja somnar! Men det sista är jäkligt tveksamt..

Vad ska man göra i helgen mer än å jobba? Sova hos sin bästa vän kanske;)


Go go!


Burr!

Startade dagen med att dra till stallet! Åh fy vad trött jag var. Helt sjukt. Men jag tog mig iväg iaf å piggnade sen till. Men inte alltför mkt.
Släppte ut pållarna, fodrade, fyllde vatten å fixade allt i stallet. Skönt å ha det gjort iaf så man slipper stå med sånt på kvällen när man jobbat.

Sen var det dags för jobb. Var en ganska lugn dag. Men som vanligt kommer det massa folk sista timmen. Så även idag satt det folk där tills klockan var kvart över fem. Men det gjorde ju inget för ja hade ju lite å styra med:)

På hemvägen satt jag fast i en jäkla lång bilkö.. Hade hänt en olycka vid Ödhult typ. Vet inte vad det var som hade hänt men fick iaf sitta i kö i typ mer än 10 min. Inte kul! Hade inte tid med det heller. Skulle ju hem å motionera pållarna innan det blev natt. Men till slut så kom man förbi iaf.

Drog ut te mor å gänget en vända som bjöd på lite käk. Snabbkäk vart det! Å sen äntligen iväg te stallet å ta en körtur med pållarna. Men kallt var det ute ikväll! Usch.. Tycker inte om de.. Jag vill ha sommar:(
Å jag tänker INTE lägga på några vinterdäck än:/

Just nu sitter jag hemma med tända ljus! Mys:) Fryser gör ja! Men får hoppas jag får upp värmen snart. Min stjärna lyser så fint i fönstret nu! ÄNTLIGEN!!

Imorn är det jobb igen. Upp vid 4.30.. Jag orkar inte!!! Hinner ju inte med å sova:S Eller rättare sagt så kan jag verkligen inte sova:/ Så surt! Men vad gör man.. Å när jag väl somnar vaknar ja hela tiden å det är skapligt svårt å somna om.. Ledsamt!


Go go!


Gardinerna som jag gillade i butiken. Men som jag redan tröttnat på efter ett dygn!


RSS 2.0