You drive me CRAZY!

Ska det vara så svårt?
Vad är det du inte förstår?
Kan du inte bara läsa vad jag skriver och sen acceptera det?
Ska det vara så svårt å
LÅTA MIG VA?

Så svårt att ge fullständigt fan i vad jag gör?
Ge fan i vad jag säger?
Lämna mig ifred.

Så en sista gång..
Låt mig va, Lämna mig ifred!

Det är det enda jag begär. Kanske tycker du det är mkt jag begär.. Men det är iaf det enda..


You don´t know
You don´t know anything about me








Oro..

Idag när Anna och jag skulle släppa ut Dutchess efter körturen så såg vi att väggen på stallet hade givit vika på baksidan.
Även taket på framsidan buktar in och vi har tillbringat hela eftermiddagen åt att få bort snön från taket.
Det knakade i att så vi trodde det skulle rasa in vilken sekund som helst.

Men än så länge står det kvar. Vi hoppas det inte brakar ihop under natten. Hästarna får gå ute även om nätterna nu då vi så klart inte vill riskera deras liv.

Känns så klart riktigt tråkigt det här! Vårat stall.. Många tankar som snurrar inne i huvudet nu. Vart man ska ta vägen om det verkligen brakar ihop? Alla grejor där? Allt vi gjort där osv.
För vissa är det kanske bara en gammal ladugård eller ett ruckel. Men för Elin och mig är det så mycket mer! Det är just i denna byggnaden som vi håller på med våran hobby. Våra älskade pållar bor där!

Men men.. Man får väl vara glad över att vi fick syn på det. Tänk om vi inte upptäckt att? Då hade vi plockat in pållarna nu i eftermiddag och så hade det kanske brakat ihop inatt med hästarna inne i stallet. Tanken far fram å tillbaka i min skalle hela tiden. Tänk om om OM! Usch..

Tack till de personer som hjälpt till vid stallet idag! Det är guld värt!

Blond eller bara trött?

M: Vet du hur man vet att man har en råtta i skafferiet?

Jag: Hmm.. Näe faktiskt inte?

M: Han har parkerat ostbågen utanför!

Jag: Hahaha så jäkla trög du är!

Det går en stund och vi pratar om annat...

M: Du fattade inte den där med råttan förut va?

Jag: Klart jag gjorde! Ostbågen ville ju inte gå in i skafferiet för att råttan kunde ätit upp den då råttor gillar ost!

M: Hahahahaha! Malin.. Båge du vet.. Typ motorcykel!

Jag: Ehm.. Jaha! Jag menade ju så, typ!


Djupa andetag!

Har varit full rulle mesta delen av dagen! Först blev det jobb 7-14. Ganska lugn dag men fanns ändå att göra. Lite röror och sådär..

Sen bar det av hemåt för att hämta ut Börjespaketet som hade kommit. Beställde i fredags eftermiddag och idag anlände det. Det kallar jag snabb leverans! Med tanke på att det var ganska mkt grejor och det brukar ta minst en vecka att få hem sakerna.

I paketet fanns bland annat ett fleecefodrat regntäcke till Cosmos. Med hals dessutom!! Å bäst av allt var att det passade på honom med. Var lite nervös över att det skulle vara för stort.. Men det var ju lugnt. Så det ska han ha när det kommer massa hemsk nederbörd framöver. Inte vill han förstöra håret heller;)

Blev även en liten kort promenad med Cosmos. Men en väldigt liten sådan! Sen slängde jag in de andra pållarna å drog sedan hem för att hoppa in i duschen och fixa iordning mig.

Kvällen har spenderats på Bambugården tillsammans med Lina, Lotta & Natta. Så himla trevligt har vi haft det ikväll. Satt där i över två timmar. Och vi hade kunnat sitta där längre om det inte hade varit för att det var dags att stänga! Trevligt trevligt. Så det lär vi ju så klart göra om inom en snar framtid:)

Nu ska jag försöka krypa ner i sängen och sova snart. Om jag kan vill säga..

Nattinatti!

Såhär fin blev han!


Linapose;)


Bjuder på den!


Nattisen:)

Ska bygga mig en igloo!

Snön bara faller ner från himlen. Jag undrar när det ska vara nog. För min del fanns här tillräckligt med snö långt innan julafton. NU är jag trött på det här. Slutar det inte snöa snart så bygger jag mig en igloo. En alldeles egen igloo! Det vore iofs ganska coolt med en sådan! Ska det fortsätta snöa så får man väl dra lite nytta av fanskapet som bara ramlar ner från himlen.
"Jag vore tacksam om ni kunde sluta damma mattorna där uppe nu. Det blir så förbannat jobbigt här nere med all skit!"

Helgen har bestått av jobb och SNÖ då.. Tacka fan för att jag slipper skotta all denna snö. Jag är jäkligt glad över att bo i lägenhet nu. För jag blir faktiskt trött av att bara titta på hela Målilla som står där med sina snöskyfflar i näven. Stackars er!

Igår hade jag tänkt mig lite fest.. Men det var visst ingen annan som hade tänkt sig det. Så det blev film med lite trevligt sällskap. Tills jag somnade. Men det är så jag gör ibland! Vi tar lite lätt på det.

Idag har jag varit ute med Cosmos och kört i skogen. Hittade en halvplogad väg. Jobbigt tyckte Cosmos perfekt tyckte jag! Det gick jättebra i alla fall. Vi körde bara omkull lite en gång. Men jag lever. Blev bara ett snömonster efter att ha hamnat i en snödriva på sådär en meter. Tackar Coss för den!

Kvällen har spenderats här på backen tillsammans med Natta & Lotta. Sallad från Moliljan och film blev det. Kollade "Upp". Den var rolig. Men dessvärre var det massa hack i filmen så vi missade en del. Tråkigt! Men vi såg i alla fall början, lite i mitten och slutet. Alldeles lagom för att fatta vad den hanlade om.

Eftersom Natta skulle upp och jobba imorn så drog hon hem en stund efter att vi sett klart filmen. Lotta stannade kvar för att prata lite skit med mig och mitt zoo.
Vid ett tillfälle låg vi dubbla av skratt efter att jag kommit glidandes på strumporna tvärs igenom hela rummet. Jag gör ju jämt så. Men har ju inte tänkt på hur det ser ut! Men jäklar vilken glidare jag är!;)

Nu ska jag fortsätta att lyssna på min underbara musik samtidigt som jag kollar lite tv. Det är en bra kombination de! För sova är väl inte att tänka på!?


TUR för HB!!!

Idag har Hultsfreds Bostäder roat sig med att ta ner alla meterlånga istappar på baksidan av huset. Fan tänkte jag. Ta ner mina fina istappar utanför mitt fönster!!
Men som tur är så verkar det som dom bara skulle ta ner vid balkongerna. Så jag är skitglad över att jag inte äger någon balkong. Tack vare detta får jag ha kvar de här vackra istapparna. Tacka fan för det!

Idag har det varit fullt upp. Dagen började med att dra till stallet för att släppa ut pållarna och fixa allt där.
Sen hem igen för att duscha och fixa iordning sig. Så drog Lotta & jag till Vetlanda på lite shopping. Jag sa när vi åkte dit att jag kommer antagligen inte hitta ett skit. Men oh jo! Jag hittade så det räckte å blev över. Vansinnigt!

Sen bar det av hemåt för att bara byta kläder och dra vidare till gymmet i Hultan. Full fart! Så vi var där och körde slut på oss i 1,5 timme. Nu funderar jag på om jag kommer ha någon större lust att kliva ur sängen när klockan ringer fem imorn bitti. Skulle inte tro´t!

Nu blir det duschen sen försöka sova. Jag är trött i kroppen. Men ögonen verkar inte vilja bli trötta just ikväll..

Inatt kollade jag hockey förresten! Sverige-Tyskland. Plötsligt gör Sverige mål och jag skriker YES! BRA JOBBAT SVERIGE!! YES YES YES!
Sen lutar jag mig tillbaka i soffan igen och funderar på vad fan jag håller på med. Jag, Malin Olsson, sitter å kollar HOCKEY en onsdagnatt. Å dessutom skriker rakt ut av glädje när dom gör mål. Hm. Då är det något fel!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Take care!


37 timmar per dygn?

Precis vad jag skulle behöva! Jag hinner inte med nånting nu. Jobba, hästarna, motionera. Det är vad mina dagar består av. Ge mig bara några timmar till så jag hinner göra lite mer om dagarna.
Inte för jag vet vad jag ska göra mer. Men det finns alltid något. Åka skidor eller så kanske vore nåt.

På tal om skidor! Såg ni Anja Pärsons krasch ikväll? Stackars människa!! Hade ju suttit fint med medalj där. Men icke sa nicke.. Bättre lycka nästa gång! Om inte OS är över för hennes del denna gången..

Ikväll har jag varit ute på promenad. Jag klädde på mig alldeles för mycket kläder som vanligt. Att man aldrig lär sig. Cosmos var ju lika galen som alltid. Imorn ska vi ta en körtur. Galet kul.. Tycker han iaf!

Just det ja! Det kom in en tant idag på jobbet. Hon tyckte jag var så himla söt och tillmötesgående. Å det var så kul att gå till konditoriet å fika för personalen var så trevlig där. Himla snällt sagt av henne. Tack tant Greta! Du gjorde min kväll! (Vi säger att hon hette tant Greta iaf)

Nu ska jag ta mig en dusch. En riktigt varm sådan. Tänker inte kliva ur förrän jag ser ut som ett russin!


Å ett viktigt meddelande med ja. Hultsfredsborna tryckte i sig hela 1086 semlor igår! Dom är inte dåliga på att äta ska ni veta. Å då är bara de semlorna räknade som köptes ifrån oss på kondiset. Tänk å lägga på de från Konsum & Ica med. Hua. Det borde vara som jag skrev igår.. Det finns inte en människa som är mager nu efter gårdagen!

Jag skulle behöva en riktig jäkla fest nu!

Smått stressigt?

Då var dagen kommen, och strax över!  Som jag fasat för denna dagen. I säkert ett halvår har jag gått och tänkt på denna dagen. Jag menar så klart Fettisdagen!

Började klockan 7. Sen var det full rulle med att packa alla semlor som var beställda. Å efter öppning vart det ännu mer packning. Det är inte klokt vad semlor folket trycker i sig! Borde inte finnas en människa som är mager efter denna dagen. Så mycket semlor att jag skulle kunna spy bara av att tänka på ordet "semla"! Det klingar inte precis fint i mitt huvud nu.

Å på tal om huvudet.. Jag gick och la mig med huvudvärk inatt och vaknade med sprängande huvudvärk. Det gjorde ju inte precis min dag idag kan jag ju säga. Men i med ett par värktabletter sen kör vi tänkte jag. Å ja.. Det fungerade ju ett par timmar iaf. Typ tills jag skulle gå hem. Det är ju då den ska gå över. Hey!

Nu sitter jag här och hackar tänderna i soffan. Det känns bra att jag ska ge mig ut i kylan och tömköra. (Smått ironisk) Men jag får väl upp värmen så småningom. Hoppas vi.
Skulle ni få syn på en stackars själ som ligger halvt ihjälfrusen på cykelbanan kan ni plocka upp henne. Det kan vara jag!

Nej bäst att ge sig av. Ha det gott mina vänner och alla som jag känner..

Här ser ni en pytteliten del av dagens tillverkning. Jag tror jag vet vad min dröm kommer handla om inatt. Hua. Det blir en mardröm!


Utställning Norrköping!

Ja idag bar det ju som sagt av till Norrköping. Så Elin & jag lastade Smiggo & Dutchess sen drog vi.. UTAN några hästskötare..

Kallt som fan var det så det första vi gjorde när vi kom dit var att parkera oss i cafeterian för att äta lite lunch. Vad passade bättre än en kycklingbaguett!! Yammie.
Vi tänkte även bjuda domaren på lite godis men vi insåg att han kanske inte skulle bli så smickrad av det..

Hur som helst var det inte Dutchess och min dag idag. Klassvinnare på 38 poäng och silver vart det. Men en fin kritik så vi plockade med oss den hem. Och en ryktsten så vi får bort all den där jäkla vinterpälsen!
Vi tror att Dutchess klär bättre i sommarklänningen än vinteroverallen. Så vi satsar på sommarutställningar..

Däremot hade Smiggo sin dag idag. Gubben kammade hem 40 poäng och guld, Champion valack och dessutom Bästa Veteran!! Stort grattis till dem! Kul för dem eftersom han inte varit riktigt kry på gamla dar.
Men idag var han som en 3 åring. Å för guds skull. Vi får ju inte glömma heller att dom vann en himla snygg väska med!!! Haha. Herregud vilket prisbord..

Hemresan gick ju bra med lite bravader på Donken och Biltema. Men det säger vi inget mer om tror jag inte.. Men att vi inte dog av skratt! Man får ju skämmas;)

Nu är jag skapligt trött... Sitter och lyssnar på Wallander på tvn.. Jag orkar inte titta. Så jag nöjer mig med att lyssna. Som en ljudbok ungefär!

Imorn ska jag sova länge. Halva dagen tror jag. Det ska bli skönt! Så jag sitter vaken ett tag till..

Finner inte ordet...

Vansinnig! Där hittade jag det..

För mer eller mindre hela veckan har jag varit ovanligt explosiv. Jag vet inte varför. Men har gått och haft jäkligt kort stubin varenda dag. Utan att veta varför..
Det är nästan så man får magsår när man tänker på att!

Men men. Fredagkvällen vart lugn. Kikade lite film och somnade 15 min för att sedan vara vaken typ hela natten. Lika kul varje gång!

Idag har jag varit i Hultan med Elin. Handlat inför imorn och så åt vi frukost på jobbet! Yammie!
Handlade lite hos Petra med. Å det var det värsta vilken jäkla hund jag har! Han i kassan försökte bjuda honom på hamburgare, grisknorr, lever å ja gud vet allt. Men inget dög. Chicko hade bestämt sig för att inte äta något som någon främmande människa försökte bjuda på. BRA Chicko!
Men så plockar Elin fram en dyna med teddy på ovansidan. Den här vill han nog ha säger hon. Å ta mig fan! Där sätter han sig mitt på dynan å vägrar sedan att flytta på sig eller följa med mig! Så vad fick jag göra? Jo flytta med mig dyna och hund för att sedan snällt betala den i kassan och gå därifrån.
Så på vägen hem låg det en dyna i baksätet, och hunden satt på den. Lika nöjd som ett barn som nyligen fått godis! Skitunge!

Eftermiddagen och kvällen spenderades i stallet. Har försökt rengöra min skitiga häst som ska på utställning imorn. Det gick jättebra! Så nu är det endast massa damm i botten, en sne bena och massa pälsfällning! Nej fy vad negativ jag är! Jag menar ju självklart att nu är benan jättebra, inget damm i pälsen efter att ha använt superbra torrschampo och inte fäller hon något alls knappt. (Lite smått ironisk) Det kommer gå bra i Norrköping! Vi ska göra så gott vi kan.. Utan att explodera! (Varken jag eller häst)

Nu ska jag sitta här och spela det där förbannade Beje ett tag till. Det är hemskt när man är besatt av en sån sak!

Borde egentligen:

*Packa inför imorn
*Checka passet
*Ta en dusch
*Sova

Men jag gör det om en stund.. Lite senare!



10 Februari 2010..

Vet ni att Natta är så himla gullig! Idag gjorde hon en alldeles speciell bakelse till mig. Bara till mig!! Visst är hon snäll. En Napoleonbakelse utan äpplesylt och grädde. Så himla bra!
Love you long time honey<3

Ikväll har jag varit ute på promenad. Lite kyligt tyckte jag det var. Men jag får väl skylla mig själv när jag kryper ner under täcket i soffan innan jag går ut och går.
Nästa gång ska jag gå först sen krypa ner under täcket i soffan!

Vet ni vad som hände för exakt ett år sen? 10/2 2009 alltså.. Jo det var då jag och en till bestämde oss för att gå varsinn väg. Vi hade då kommit fram till korsningen för att vinka av varandra.
Delade känslor om det.. Men jag väljer att inte skriva om det här! Folk har ju tillräckligt att prata om ändå. Så jag säger varken bu eller bä så kan ingen säga något.

Jag trivs någorlunda med mitt liv idag iaf! Det är huvudsaken. Det är denna här lägenheten som inte är riktigt kalasbra. Men kanske blir det en flytt framöver.. Å kanske kan jag lämna denna hålan med om allt går som jag önskar! Den som lever får se..

Nej nu ska jag ta mig en dusch! Imorn är det jobb som gäller sen simning direkt efter. Sen lär dagen vara ganska slut. Precis som jag!


Take care!


Brås på syster!?

Var hemma hos Familjen Knas förut.
Så jag satt och ljög så gott jag kunde för syster..

Jag: Man kan inte bli gravid hur som helst förstår du väl. Endast en dag på året finns det då man kan bli gravid!

Susanna: Va? Är det på julafton??

Jag: Nej.. Nyårsafton!

Susanna: Åh fy fan! Då jävlar smäller det!!




Vi för en annan diskussion när jag plötsligt säger: Det skulle han säkert vara kapabel till på fyllan!

Susanna: Va? Ska han åka på avel på fyllan!?


Ja vad ska man säga.. Det är så här det blir när min blonda syster öppnar munnen! Att hon aldrig lär sig. För inte brås hon väl på sin storasyster iaf??


Jobba, äta, sova..?

Jobbat morgonen idag. Gick kalasbra. Men vart lite stressigt innan elva då jag var ensammen och hade 60 frallor på beställning. Men som tur var så fick Natta lite tid över så hon kunde hoppa in och hjälpa mig lite. Tack snälla du!<3

Chefen försvann hem på morgonen och sen kom Ellen vid elva. Herregud! Jag säger bara det att det är tur att ingen hör eller ser oss där bakom. Dom skulle förmodligen inte sätta sin fot på fiket fler ggr! Ha! Eller också skulle dom sätta oss på psyket.. Men kul har vi ju iaf. Det är huvudsaken. För jag har hört att det är viktigt att man kommer bra överrens med sina arbetskamrater, och det gör vi iaf!

Efter jobbet skulle jag egentligen ha åkt till V-rum för att hämtat syrran i skolan. Men jag slapp det och istället fick hon åka lastbil hem:P Haha. Jag och mina ihopkok!

Har ringt runt å kollat upp lite lägenheter i eftermiddag. För nu har jag kommit på att jag vill flytta. Trött på backen nu.. Här händer ju inte alltför mycket och känns som min lägenhet är lite väl liten.
Så vi får väl se vad det kan bli.. Ska ev kolla en i helgen iaf!

Ikväll skulle jag egentligen ha varit på spinning. Men tiden räckte inte rikitgt till och så kände jag att jag var tvungen att prioritera mina hästar. Så det blev en körtur med dem istället.

Nu blir det lite tv sen sova. Upp vid 4 imorn.. Känner redan hur jobbigt det kommer vara att ta sig ur sängen när klockan ringer imorn bitti. Urk! Men men. Inte klaga. Jag ska skratta mig lycklig den 25:e istället!


Slarver!

Ja nu har jag slarvat igen! Eller också har jag glömt bort att jag har en blogg.. Whatever!

Helgen har gått så himla fort! Fredag, lördag, söndag, slut! Det är inte klokt egentligen. Vad har jag gjort!?

Jo fredagkvällen spenderades framför tvn. Men innan det så gjordes det kebabsallad i stora lass. Himla god blev den och vi åt tills vi låg alldeles utslagna i soffan. Det tog säkert sju timmar innan jag kunde resa mig upp igen..
Eller också var det för att Kristoffer och Pontus stampade in i köket och började äta gammal tårta som stod utanför på altan. (Konstigt om dom hade ont i magen en hel dag efter detta!)

Men jag lyckades somna en timme till för att sedan åka till stallet, hem och göra mig iordning, sen åka till Kalmar för att gå loss i både den ena och den andra affären. Det är inte klokt vad kul det är! Jag skulle lätt kunna tänka mig att vara miljonär och shoppa varenda dag. Me like!

Blev iaf en klänning, två par stövlar, strumpbyxor, strumpor, en flaska och lite annat smått och gott. Flaskan ska jag ha till min saft. En sån där fin glasflaska var det som inte kostade många kronor alls. Perfekt tyckte jag! Lite grejor till pållarna råkade jag köpa med. Täcke, reflexer och torrschampo tror jag det blev.

Vi hann knappt hem förrän det var dags för fest. Denna kvällen var det Malin, Natta å min tur att festa loss. Det blev lite oplanerat förfest hos Mathias för att sedan dra till La Scala i hamnen.
En trevlig kväll som kommer göras om. Nästa gång ska vi se till att vi får med oss fler också. Det blir bra tror jag!
Idag har jag inte gjort alltför mycket. Sov till "klockan-alldeles-för-mycket". Sen fixade jag iordning mig för att gå och hämta min bil och hund så att jag kunde åka till stallet.
Det var här planeringen sprack..
Jag tänkte att jag skulle ut och köra en tur med pållarna. Men efter ett samtal tappade jag suget totalt! Urk!

Men ikväll har jag iaf gjort lite nytta här hemma. Kikat Wallander med. Nu ska jag fortsätta med disken för att sedan lägga mig lite skapligt. Jag är ledig imorn, sen blir det jobb resten av veckan.


Jag är så himla trött på vintern nu. Jag är osäker på om det kommer bli någon sommar i år. Här är så mycket snö så när all den har smält bort så har det hunnit bli vinter igen på nytt! Det är tragiskt detta här..
I år ska jag gå i sån där ljusterapi tror jag. Det ska visst vara jättebra för såna som blir deppiga inför vintern. Jag måste testa! Det kan ju vara värt att..


Smart och smidig?

Idag när jag hade släppt ut hästarna så skulle jag gå ut med 6 IKEA-kassar överfulla med hö.

Så jag packade på mig alla 6 kassarna så jag skulle slippa gå två gånger som jag brukar göra i vanliga fall. Det gick. Men det tog sin tid!
Sen var jag alldeles för lat för att gå runt där det var plogat. Så istället gick jag bakvägen i en halvmeter snö.
Innan hagen kom jag dessutom fram till en snödriva som var sådär 1,5 m hög. Jag var alltså tvungen att ta mig över denna med 6 IKEA-kassar. Sen ut i hagen för att tippa i dem i lådorna.

Allt detta tog nog dubbelt så lång tid som det hade gjort att gå två gånger och dessutom gå runt stallet där det var plogat.

Ibland börjar jag verkligen fundera på hur dum man får vara!

Om jag lärde mig nåt av att? Tveksamt.. Återstår att se nästa gång jag har morgonen!

Göteborg!!

Ja i söndags var det dax! Dagen med stort D var äntligen här. Som jag längtat:)

Så halv fyra var det fullt ös hemma hos Mathias! Haha. På med musiken så man vaknade till å ja.. Pontus skulle ju fixa det där med låtarna men hur det gick går ju att diskutera..:P

Men till slut var det dags att åka. Så vi styrde bilen mot GÖTEBORG!! Jag, Mathias, Natta & Pontus:)

Resan dit var lååång! Längre än den brukar va. Men fram kom vi till slut och när vi rullade in på Shell i Gråbo och jag såg bilen stå där så skrek jag rakt ut!! Alla bara skrattade åt mig! Men det var kärlek vid första ögonkastet;) Verkligen en bil helt i min smak! Så vi kollade den, provkörde och ja lite så. Jag bestämde mig snabbt för att den här ska jag ha med mig hem. Å så blev det.

Snabb och smidig affär utan konstigheter som han sa killen jag köpte bilen av. Det gillar vi!

Så nu är jag bilägare igen:) Känns himla bra! Å som Mathias sa.. Lätt den snyggaste v40 i Målilla;) Men det finns ju iofs inte så många v40 som är fixade här.. Mest orginal. Men denna är alldeles lagom stylad:) Bilder kommer nog!! Men har inte knäppt nån ännu:P

På hemvägen stannade vi i Jönköping för lite shopping. Kul! Dessvärre blev jag dålig på hemvägen. Var helt säker på att det var magsjuka. För så illa som jag mådde.. Var nära på att få stanna flera ggr för det kändes som jag skulle spy rakt ut! Hua. Men jag klarade å köra hela vägen hem iaf. Men det var på det berömda håret.

Igår var det jobb.. Börjat med "Vårmenyn" nu. Mycket man ska lära sig. Men det får ta den tid det tar. Brukar lära mig ganska snabbt så det ska nog inte vara några problem:)

Idag har jag hittills bara hunnit med stallet.. Släppt ut mina pållar, fixat i stallet och lite så. Har även gått runt mina pållars hage och kollat staketet. Spännt trådarna och lite annat fix.
Efter detta var jag skapligt frusen. Kunde knappt röra fötterna och dyngsur upp till knäna! Jävla snö!





RSS 2.0