Bra!

Fick precis svar på SÅ många frågor! Men det är ju bra. För nu vet jag ju vart jag står. Så... Jag gör likadant! Hoppas det smakar! ¨


Go go!

Wild and crazy!

Precis så känner jag mig för tillfället! Helt galen å full av energi:D Så underbart!
Har ja äntligen tagit ett steg till tro?? Hoppas:)

Idag startade jag dagen med sovmorgon. Mkt skönt å behövligt efter denna livade natt! Efter det drog jag till stallet typ direkt för att fixa allt där å ta en cykeltur med Cosmos. Härligt!

Sen var det hem å duscha! Å så jobbet efter de:) Galen stämning åter igen! Förstår inte vad det är som hänt på det där stället:p haha. Men man får inte klaga:)

Nu sen jag kom hem så har jag kollat kameror! Åh gud vilken beslutsångest jag har:S Canon/ Nikon?? :S Hua! Det är verkligen svårt. Vet inte vad jag ska välja.. Men får väl se om ja bestämmer mig till slut!
Just nu har jag bara ont i skallen så nu blir det inte mkt bestämt..


Go go!




Ledig..

Japp idag har man varit ledig! Skönt å vara de när vädret varit som idag! Nog inte så många sådana dagar kvar nu.. Tyvärr!

Men dessvärre blev det att sitta inne halva dagen. Ringt massa samtal.
Å det är ju inte klokt att man ska behöva sitta i långa telefonköer å bara vänta å vänta. Satt 20 min till ett ställe. Sen när jag väl va framme så hann jag knappt säga nåt förrän det bröts:S Så det var bara å sätta sig i kön igen! Så där gick en 40-50 min på bara ETT samtal. Suck..
Men nu är allt klart iaf! Skönt de..

Just nu sitter jag och är så arg så jag skakar! Grannjävlarna! Polisen var här inatt igen men vad hjälpte de??
Det är ett jävla liv där inne nu å kärringen gapar å skriker som fan! Åh så förbannad jag är. Skulle kunna slänga mig ner å tjuta vilken sekund som helst! Jag orkar verkligen inte med detta jävla liv. Fy fan=( 
Jag vill bara flytta härifrån. Vill verkligen inte bo kvar=( Blää!




Go go!

Jobb:D

Jobbat idag. Å ja kan bara säga en sak.. Tummen UPP för det!
Stämningen lika bra som alltid. Å lite kul är att vi även fått igång chefen nu med:p Haha! Så nu håller han på å dummar sig lika mkt som resten gör:p
Jag fick även ett nytt namn idag av honom! Dalsbacken. Hm! Men tycker han de e kul så=)
Vi hade fått massa Halloweenkakor, bakelser å tårtor idag! Niklas å Natta som bakat så fint:)

Efter jobbet drog jag å köpte en fjärrkontroll som jag lyckades flirta till mig;) Haha! Klart man ska ha lite rabatt:p
Men det skulle va en sån som passar till alla. Men inte till min DVD så klart=( Så får byta den!

Varit i stallet med så klart. Tog en cykeltur med Cosmos. Dutchess fick nöja sig med å bli borstad=) Men det va ju inte illa det heller. Tänk på de pållar som inte blir borstade!! Just de:)

Ikväll har jag tagit det lugnt. Varit ganska nyttig med! Käkat minimorötter:D Å så hittade jag ju vindruvor i kylen med! Duktigt Malin:)

Sen har det nog inte hänt så mkt mer idag.. Eller jo för tusan! Chicko å jag var ju hurtiga å va ute å sprang idag på morgonen innan jobbet!! Himla skönt:)

Nu ska jag prata skit på msn sen ska ja sova:) Mkt nice:D (Y)



Go go!

Rubrik?

Ganska värdelöst att man måste välja en rubrik.. Tycker jag!

Idag startade jag dagen med att dra till stallet. Var jag som hade utsläppet:) Linnéa å Elvira kom ju också igår kväll, så idag släpptes dom ihop med gänget! Å det gick ju kalas=)

Sen bar det av hemåt för att tvätta, ringa vaktmästaren å sen ut på joggingtur! Skönt var det med en runda=) Chicko var med också men han låg ca 3 km efter:p Haha!

Å så var det dags för jobb när det var avklarat. När ja kom dit hade dom pyntat med pumpor, spindlar å spindelnät! Hihi. Så fint så=)
När jag skulle hem var det kolsvart ute! Usch. Tråkigt..
Men väldigt mysigt på jobbet nu när det börjar bli mörkt innan stängning. Kan man tända ljus å massa mys:D Så nu trivs jag bara ännu mer där! Så jag hoppas jag får vara kvar ännu ett tag till:S

Imorn skulle jag ha varit ledig egentligen. Men dom undrade om ja kunde hoppa in å jobba då med. Å så klart ja kunde:D

Nu ska det bli sängen! Är trött å hade tänkt orka å hinna med å ut å springa innan jobbet imorn:)



Go go!


Hulingen fulingen!

Jobbade ett par timmar igår. Natta, Ellen & jag:p
Förstår inte varför det blir så galet jämt när vi jobbar tillsammans! Igår höll jag på å sätta eld på stället. Skulle doppa mandelbågar i choklad å den chokladen som ligger i den varma grejen hade inte smällt för att Natta nyligen hade fyllt på. Så skulle jag ta av den å värma i mikron. Å rätt vad det var började det ryka å massa. Då hade det gått hål i plastbunken!!! Så den tålde nog inte de:S Å det rök som fan om chokladen å luktae apa! Haha. Ja herregud! Men det konstiga var att Natta värmde i den bunken innan, å då höll den ta mig fasen:P
Men men.. Det gick ju bra.. Den här gången!
Annars gick det ganska bra. Ellen å ja var klara nästan helt i tid!! Inte illa;)

På kvällen blev det fest=) Förfesten var uppe i byn å det var en jäkla massa folk där! Kul=) Natta å ja ville ta hamnen men ingen annan förstås=( Så det fick bli Hulingen. Inte min favorit precis..
Men det var helt okej för att va Hulingen. Ganska mkt folk! Så det fick väl duga=)

Idag har Sune kommit hem efter att ha varit på sommarkollo:p
Å jäklar vilket race det blev i hagen!! Dom sprang som galningar hela bunten så jag kan nog hoppa den där körturen jag hade tänkt å ta idag. Känns som att dom har fått motion så det räcker:p

Imorn blir det visst jobb! Chefen messade för en stund sen å frågade om ja kunde hoppa in imorn. Å så klart ja kunde:D


Jo! Just ja.. Jag ska fan börja motionera mera från och med idag! kanske från å med imorn:p För jag har gått upp 1,5 kg:S De e illa! Så mera motion=)


Mkt märkligt!

Tycker det är jävligt lustigt att man inte kan skriva nånting på sin blogg eller nåt förrän det missuppfattas! Ta reda på lite fakta innan du talar så kanske det slipper bli massa liv varje gång! Tragiskt!

Jag behöver inte fråga om jag får göra något eller tänka något. Jag gör precis som jag vill å känner för. Just nu känner jag för att dra te stallet. Sen känner jag för att festa. Då gör jag det med.


Vetlanda!

Blev en tripp till Vetlanda med Natta idag=) Kul var det! Länge sen vi hittade på nåt nu.
Först skulle vi ju iaf handla på Intersport. Men det gick ju inte så jävla bra eftersom dom endast hade Team Sportia där:p Haha. Smartskaft!

Efter det var det Karlsson som gällde. Skulle köpa fleecetäcke till Cosmos. Visste att dom hade bra där som verkligen PASSAR! Alla är ju så stora i halsen annars=( Men de här är jättebra passform på.
Men väl där så hade dom ju förstås bara ROSA! Men vad gör man då? Jo man tvekar som fasen å sen köper det fort som fan:p Haha. Stackars Cosmosen som får ha ett rosa täcke. Men det fyller ju sin funktion iaf=)

Men än var det ju inte nog med tokigheter!
Skulle även besöka Jem & Fix för att köpa bänkskiva. Detta blev intressant ska ni veta:p
Vi visste att den skulle vara 3 meter lång och vara i ek. Lätt tyckte ju vi=) Men ha! Så fel vi hade!
Det skulle finnas två nästan likadana tydligen. En ljusare å en lite lite mörkare. Men efter en sådär 20 min hade vi lyckats hitta rätt:p Bra vi va å ja va ett antal papperslappar fattigare!
Att få in den i bilen var en konst med ska jag lova. Fick fälla säten hit och dit å kräla som fasen mellan de fällda sätena:p Men in kom den å det fixade vi alldeles själva! Stora starka vi;) 
Sen var det ju bara att konstatera att vi hade ett perfekt bord som man kunde använda till å sätta en grogg på eller så:p

Nästa stopp var Donken å sen Godishuset!! Alldeles för mkt gott blev det:p Men vad gör väl de om 100 år!?

Hemresan gick ju iaf utan knasigheter och sen var det bara å lägga i turbon te pållarna=) Var ju bara en timme tills Idol började!!
Men blev inringd som kock för att 8 pers ville ha tacos:p Så klart att ja fixade det=) Så det blev inte alltför mkt Idol för mig. Men efter maten hann jag ju se lite iaf=)

Nu ligger jag här i min säng och kan inte sova:S Men borde snart göra det!
Jobb imorn. Blir en sån där knasdag med Natta å Ellen:p Haha! Alltid lika bra stämning med oss på jobbet;D



Live your life!



Wihoo!

Mkt positivt nu=)

Igår vart det å jobba 4 timmar längre än vad jag egentligen skulle. Och det är ju bra tycker jag=) Pengar behövs!
Efter det lämnade jag in bilen på lagning. Så nu låter den inte som fan längre:p Haha! Har verkligen låtit som fan märkte ja när jag körde hem den från verkstaden igår efter lagningen. Hua! Men nu är det ju fixat=)
Han kollade även kopplingen med. Men han sa att det kanske inte var kopplingen. Utan han tyckte vajjern såg kosntig ut.. Å han gjorde nåt med den å den slirade inget på vägen hem heller.
Men ska ändå byta både koppling å vajjer tror ja sen sälja=)

Idag har vi bokat biljetter till midnattsvisningen av New Moon!!! Ett dygn innan världspremiären:D Ska bli riktigt nice=) Läääängtar!!

Sen ska jag ju snart till Skåne med! Men får nog fixa min lilla bil först:D Så ja kan ha den dit=) För man vet ju aldrig med den där kopplingen:p

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut med Chicko å efter det blir det å dra å jobba=)


Ännu en helg passerad..

Det var den helgen de!

På fredageftermiddagen drog jag till Vimmerby för att hämta hjullagersats te golfen å lite. Efter de tog jag en vända förbi Mariannelund för å gratta Viktor=) Å mysa med lilla Rasmus!! Så himla goa dom där pojkarna!
Viktor blev glad över sin present. Han bara ÄLSKAR ju traktorer å lastbilar. Så han va iaf sysselsatt ett bra tag=) Skönt för Lina med å få lite lugnt ett tag. För annars lever de där gossarna som bara den! Busungar=)

Ca klockan 8.00 på lördagen blev jag väckt av grannen! Där rök min sovmorgon!
Så efter det samtalet var det bara att fixa iordning sig å dra till Hägelåkra för att visa en häst som ska säljas. Å det gick ju bra=) Så vi får väl se om dom köper honom eller ej..

Efter det åkte Vicky å ja upp te Hultan för att fika lite=) Trevlans! Å ÄNTLIGEN fick jag smaka chokladkakan:p Haha! Men den var faktiskt inte så god som ja trodde att den skulle va. Men den va ju ätbar iaf=)

Sen var det dags att dra till stallet för att motionera pållarna. Trodde jag ja! När ja fixat allt i stallet å skulle ta in pållarna så började det regna igen så klart=(
Men vad gör man då!? Jo man får ett ryck å klipper Cosmos:p För andra gången i år.. Pälsen växer ut så fort! Men nu är han nyklippt å fin igen=)

På kvällen käkade ja pizza med Vicky å kollade lite speedway.. För att sedan bli fyllechaffis lite hastigt å lustigt. Ja å Vicky som skulle festa:D Haha. Tar de en annan helg=)
Men gänget skulle ju bara te Hulingen så det var ju inte så långt!
Vi åkte runt å kollade läget lite å stannade sedan på parkeringen utanför Hulingen.. Å där fick vi ju underhållning iaf! Haha! Att vi inte dog av skratt:p Nån mupp som for runt å pekade finger åt oss för att vi bara satt i bilen! Å gick å rotade i soporna. Han hittade även en påse i en utav papperskorgarna. Så den tog han upp sen sprang han iväg å ställde sig å började rota i den. Å som om inte det vore nog så tar han upp en spritflaska å dricker ur den:S Herregud vilket äckel!! Hua!

Klockan vart iaf halv fyra innan jag kom i säng! Blää.. Å idag mår ja inge bra=( Så känns som att jag borde ligga här i sängen hela dagen. Usch. Det är verkligen inte min grej!







Kan bara gratulera! Men du gör ju vad du vill, helt klart. Men kom fan inte å säg nåt nästa gång jag bara PRATAR med någon. Det ska vara lika. Tänk på de..

Gah!

Blir så trött på detta! Snacka om berg -och dalbana!
Ena stunden känns det så himla bra att kunna prata med dig. Medans jag skulle vilja spy på dig andra stunden. Fan att du aldrig ger dig. Blir så trött..

Du bara måste vräka ur dig nåt. Du behöver inte ens ringa mig om du inte kan va tyst om vissa saker.. Du kan hålla det för dig själv.
Men just ja! Höll på å glömma.. Du mår ju som bäst när du märker att nåt gör ont inne i mig.. Fy fan!



Knäcker mig totalt...

Går för fort..

Ja dagarna går alldeles för fort! Man hinner inte med helt enkelt. Men men. Tur något går framåt iaf.
I helgen vart det lugnt på fredagkvällen. Kollade lite Idol och så. Lördagen bestod först av jobb. Innan chefen gick hem så sa han till mig att de nog skulle bli lugnt för att det var marknad i Vimmerby. Så ja bara aha okej..
När ja öppnade stod det fullt med folk utanför å väntade! Sen stod ja i kassan å tog kunde i 55 min!!
Sen kom Ellen å då fick ja hjälp med att fylla på baguetter å så. Men gud vad folk vi hade! Sålde slut på alla tårtor å det rullade bättre än någonsin! Så himla härligt=)
När vi stängde klockan 14 hade vi mer än dubbelt så mkt som vi brukar ha i kassan. Riktigt bra dag! Då känns det bra å kul=)

På kvällen vart det lite fest. Vi började med förfest hos Palle sen drog ett ganska rejält gäng te hamnen. La Scala blev det så klart=) Å hej vad trevligt det blev! Å faktiskt så vart det en hel del med folk sen. Så kvällen var helt klart lyckad!
MEN! Kvällen höll ju på å gå åt skogen! Det var precis innan vi skulle åka hem.. Vicky å ja gick för att käka pizzaslice! Det är ju trots allt standard efter Scala:p Å så va det STÄNGT!! Fy fan vad illa=(
Men vi överlevde natten sen tack vare Shell!!:D

Söndagen är ju en seg dag vare sig det är dagen efter eller ej! Ja låg i sängen bra länge innan ja tog mig upp! Drog te Hultan för att hämta Henke sen ut te mor å dem för å äta lite.
Efter det vidare till stallet. Men eftersom vädret inte var det bästa så fick pållarna vila. men istället var jag duktig å smörjde Cosmos sele=) Mkt bra gjort tyckte ja:D Så nu är den ren och fin igen.
Kvällen tillbringades hemma framför tvn med glass och fruktcocktail. Yammie=)

Idag har jag jobbat lite. Känns så skönt å få åka till jobbet! Nu tycker väl alla att ja e knäpp:p Men ja trivs himla bra där=) Så mysigt å jobba på ett kondis! Så jag är mer än glad så länge jag får vara kvar där.
Efter jobbet drog jag hem för att hämta Chicko sen vidare till Elin. Vi satt där å kollade tv, pratade å lite när telefonen plötsligt ringer. Får en konstig blick av Elin å ja fattar ingenting förrän hon plötsligt säger: En katt har blivit påkörde vid Hemgården! Ja blev alldeles kall å tankarna snurrade vem de va. Selma, Tjocken, Älsa, Helmer eller SIGGE?? Det var Siggemannen:'( Han låg där precis som om han sov. Men när man kände på honom var han alldeles stenhård. Hela Sigge var hård.
Johan ville ju så klart ha honom begravd hemma hos sig. Så jag fick bära honom hem=( Fy vad hemskt! Johans lilla Sigge finns nu inte mer. Han har lämnat sin husse för evigt och kommer aldrig mera tillbaka=( R.I.P Sigge! Endast ett halvår ung=( Man får väl trösta sig med att han nog inte fick lida iaf. Han var heller inte blodig eller nåt. Å han låg inte jättemånga meter från vägen så han dog nog ganska snabbt=(

Söderköping

Idag var det dags för en resa med Ellen igen. Så vi lastade Cindy och sen drog vi till Söderköping. Ja vad gör man där då kan man ju undra!? Jo man åker till hästtandläkaren=)
Cindy är ju tvungen att besöka tandläkaren just i Söderköping en gång i halvåret då hon har en fraktur på ena sidan.
Som Ellen misstänkte hade det bildats foderinpackningar bak i tanden vilket gör att det luktar apa! Men det fixade ju tandläkaren sen fick hon medicin med för att hon hade nån konstig sak på tungan. Så nu får vi hoppas att Cindy blir frisk=)

På vägen hem stannade vi så klart i Linköping för att shoppa loss på Hööks.
Ellen drog på stort å shoppade upp halva butiken:P
Jag däremot skulle bara ha ett par handskar och ett fleecefodrat regntäcke till Cosmos. Som för övrigt var så stort på honom så han säkert skulle kunna ha det som tält! Suck..

Å inte kunde i åka hem utan att besöka Donken!? Näe.. Så det blev dagens middag:p SEN kunde vi åka hemåt=)
China var ju även med! För vi va ju tvugna å ha nån som kunde stå hos groggy Cindy under tiden vi shoppade loss på Hööks;)

Väl hemma blev det bara hem å vända i stort sätt å byta kläder. Sen hade jag ju mina pållar å ta hand om. Blev en cykeltur med Cosmos och Dutchess fick nöja sig med lite snabb rykt å mys. Men det verkade hon gilla med så=)

Men detta här går ju inte!
Godnatt på er å hoppas ni är lika trötta som jag kommer va imorn när klockan ringer (A)

Helgen

Ja i helgen har man haft att göra iaf! Men inte ska man klaga för det=)

På lördagen jobbade jag 9-15. Drog sedan hem för att bada häst. Men som vanligt kommer det saker emellan! Först drog ja te mor för att käka mat där. Sen hem byta om å dra till stallet... Trodde jag ja! Näe fick köra hem Mathias först. Å de gick ju inte på 10 min precis..
Men sen bar det av till stallet. Å då hade klockan hunnit bli så mkt att det var kolsvart ute. Å regnet det bara öste ner. Men var ju tvungen å bada Dutchess så det var bara att traska ner i mörkret till Svakroma.
Stod där å badade häst i ösregnet. Usch! Men vattnet var ju varmt iaf så Dutchess frös nog inte=)

Sen var det bara å på med täcke på henne å traska tillbaka till stallet. Väl där var det dags att byta täcke å fixa manen på henne. Å slutligen byta täcke en sista gång å sen fodra. SEN hem å duscha å få på sig torra kläder. Inte dumt=)

Resten av kvällen fixade jag hemma med alla kläder å allt som skulle packas inför söndagen. Det tog sin tid innan ja hade bestämt mig:p
Men klockan 2 var jag i säng och somnade till slut!

Söndag.. Då var dagen kommen! Jag och Ellen drog till Norrköping med Dutchess. Utställningsdax! Som vanligt massa stress på morgonen. Har ju varit hästvakt denna helg med så var tvungen att åka till Hägelåkra först å släppa ut Plexus & Mowitz.
Men vi sa vi skulle åka klockan nio å klockan va ca 9.05 när vi körde från stallet, så för en gång skull höll vi tiden ganska bra:p

Det var riktigt pissväder på vägen dit. Å väl i Norrköping regnade det å haglade som bara den. Usch! Men efter ett tag vart det fint å solen tittade fram. Sen höll det sig så resten av dagen. Skönt de=)
Dutchess fick poängen 98788=40 poäng. Vilket gav ett guld!:D Så nu har hon 2 guld=) Härligt!

Mia var ju också med så klart! Hennes fina Lucky Look blev Reserv BIS!!! Stort grattis till dem! Kul=)

Väl hemma var man helt slut. Å tror klockan var halv tio tio nånting. Puh! Lång dag. Men kul var det=) Tyvärr sista utställningen för i år. Men vi tar nya tag till nästa år=)

RSS 2.0