Utkast: Sept. 25, 2011

Då var vi på väg hem från Falkenberg! Haft det kanonbra verkligen!

Seg resa dit igår bara. Men efter lite om och men kom vi fram! Installerade häst, hundar och oss där vi skulle bo. Helt okej ställe förutom att det luktade gris utanför. Tack gode gud för att stanken inte kom in i huset.. Då hade vi nog fått åka å köpa ett tält och tältat nån kilometer ifrån.

Shopping på Ullared hann vi med på eftermiddagen/kvällen. Det blev mycket bra-å-ha-grejor men även lite onödigt. Men så är det ju alltid.

Avslutade kvällen på Donken. Mycket intressant vistelse! Jag tror inte vi går in på några detaljer ;)

Idag då ringde klockan vid 5! Min första tanke var "Döda mig". Lite väl kanske men är man trött så är man! Upp kom vi iaf och iväg till stallet för att slänga in häst och grejor i transporten sen bege sig mot 3-årstestfinalen.
Sune var ensammen i sin klass så han kammade så klart hem 1:a priset. Men med en bra kritik! 9:a på traven, 8:a på galoppen och 7:a på skritten. Så helt klart nöjd matte!

Å ja.. Bara resan kvar hem som sagt. Vi har sådär 16 mil kvar. Seeegt! Men så är det! Bara å stå ut, desto skönare är sängen när vi kommer hem ;) För det blir nog inte mycket kvar av denna dagen.

Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0