Ska bygga mig en igloo!

Snön bara faller ner från himlen. Jag undrar när det ska vara nog. För min del fanns här tillräckligt med snö långt innan julafton. NU är jag trött på det här. Slutar det inte snöa snart så bygger jag mig en igloo. En alldeles egen igloo! Det vore iofs ganska coolt med en sådan! Ska det fortsätta snöa så får man väl dra lite nytta av fanskapet som bara ramlar ner från himlen.
"Jag vore tacksam om ni kunde sluta damma mattorna där uppe nu. Det blir så förbannat jobbigt här nere med all skit!"

Helgen har bestått av jobb och SNÖ då.. Tacka fan för att jag slipper skotta all denna snö. Jag är jäkligt glad över att bo i lägenhet nu. För jag blir faktiskt trött av att bara titta på hela Målilla som står där med sina snöskyfflar i näven. Stackars er!

Igår hade jag tänkt mig lite fest.. Men det var visst ingen annan som hade tänkt sig det. Så det blev film med lite trevligt sällskap. Tills jag somnade. Men det är så jag gör ibland! Vi tar lite lätt på det.

Idag har jag varit ute med Cosmos och kört i skogen. Hittade en halvplogad väg. Jobbigt tyckte Cosmos perfekt tyckte jag! Det gick jättebra i alla fall. Vi körde bara omkull lite en gång. Men jag lever. Blev bara ett snömonster efter att ha hamnat i en snödriva på sådär en meter. Tackar Coss för den!

Kvällen har spenderats här på backen tillsammans med Natta & Lotta. Sallad från Moliljan och film blev det. Kollade "Upp". Den var rolig. Men dessvärre var det massa hack i filmen så vi missade en del. Tråkigt! Men vi såg i alla fall början, lite i mitten och slutet. Alldeles lagom för att fatta vad den hanlade om.

Eftersom Natta skulle upp och jobba imorn så drog hon hem en stund efter att vi sett klart filmen. Lotta stannade kvar för att prata lite skit med mig och mitt zoo.
Vid ett tillfälle låg vi dubbla av skratt efter att jag kommit glidandes på strumporna tvärs igenom hela rummet. Jag gör ju jämt så. Men har ju inte tänkt på hur det ser ut! Men jäklar vilken glidare jag är!;)

Nu ska jag fortsätta att lyssna på min underbara musik samtidigt som jag kollar lite tv. Det är en bra kombination de! För sova är väl inte att tänka på!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0