Ännu en helg passerad..

Det var den helgen de!

På fredageftermiddagen drog jag till Vimmerby för att hämta hjullagersats te golfen å lite. Efter de tog jag en vända förbi Mariannelund för å gratta Viktor=) Å mysa med lilla Rasmus!! Så himla goa dom där pojkarna!
Viktor blev glad över sin present. Han bara ÄLSKAR ju traktorer å lastbilar. Så han va iaf sysselsatt ett bra tag=) Skönt för Lina med å få lite lugnt ett tag. För annars lever de där gossarna som bara den! Busungar=)

Ca klockan 8.00 på lördagen blev jag väckt av grannen! Där rök min sovmorgon!
Så efter det samtalet var det bara att fixa iordning sig å dra till Hägelåkra för att visa en häst som ska säljas. Å det gick ju bra=) Så vi får väl se om dom köper honom eller ej..

Efter det åkte Vicky å ja upp te Hultan för att fika lite=) Trevlans! Å ÄNTLIGEN fick jag smaka chokladkakan:p Haha! Men den var faktiskt inte så god som ja trodde att den skulle va. Men den va ju ätbar iaf=)

Sen var det dags att dra till stallet för att motionera pållarna. Trodde jag ja! När ja fixat allt i stallet å skulle ta in pållarna så började det regna igen så klart=(
Men vad gör man då!? Jo man får ett ryck å klipper Cosmos:p För andra gången i år.. Pälsen växer ut så fort! Men nu är han nyklippt å fin igen=)

På kvällen käkade ja pizza med Vicky å kollade lite speedway.. För att sedan bli fyllechaffis lite hastigt å lustigt. Ja å Vicky som skulle festa:D Haha. Tar de en annan helg=)
Men gänget skulle ju bara te Hulingen så det var ju inte så långt!
Vi åkte runt å kollade läget lite å stannade sedan på parkeringen utanför Hulingen.. Å där fick vi ju underhållning iaf! Haha! Att vi inte dog av skratt:p Nån mupp som for runt å pekade finger åt oss för att vi bara satt i bilen! Å gick å rotade i soporna. Han hittade även en påse i en utav papperskorgarna. Så den tog han upp sen sprang han iväg å ställde sig å började rota i den. Å som om inte det vore nog så tar han upp en spritflaska å dricker ur den:S Herregud vilket äckel!! Hua!

Klockan vart iaf halv fyra innan jag kom i säng! Blää.. Å idag mår ja inge bra=( Så känns som att jag borde ligga här i sängen hela dagen. Usch. Det är verkligen inte min grej!







Kan bara gratulera! Men du gör ju vad du vill, helt klart. Men kom fan inte å säg nåt nästa gång jag bara PRATAR med någon. Det ska vara lika. Tänk på de..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0