Fredag..

En ganska fartfylld dag idag faktiskt! Började med att gå te stallet vid 8 för att släppa ut pållarna.. Så var även Kea där så vi skulle bygga klart det allra sista i sadelkammaren, nämligen taket! Skitkul å skruva plåt i taket.. Not! Men det blir iaf va bra när det blir klart=) Så imorn ska de sista plåtarna på plats sen är det bara att börja måla väggarna! Kul!

Idag kom även hovslagare Nina=) Började med att verka Dutchess hovar lite å gröpa ur där hon fått lite röta! På den ena hoven fick Nina bort allt! Så det var kanon. Men den andra hoven va de lite mera på.. Så där ska jag tvätta med väteperoxid nu var fjärde dag, så ska det bli bra trodde Nina=) Får hoppas på det bästa!
Sixton fick nya skor och skötte sig bra som vanligt! Mattes duktiga pojk=)

Sen bar det av hemåt för att göra sig iordning lite! Å så åkte Anna och jag te Hultan för att sola och handla lite gott te kvällen=) Å när vi kom hem kom vi på att vi skulle dra te Erlingsson för å se om han hade nån bra film å låna oss. Ah prick 20.10 fick vi order om att vi skulle va där.. Å så klart va vi där exakt 20.10 som han sa=) Duktigt Malin! Inte dåligt av mig å hålla tiden;) Vi hittade 2 filmer som verkade bra! Men orkade bara se en:p Blev Zack and Miri make a porno! Riktigt rolig film! Skrattade en hel del=) Å näe.. Den va inte så farlig som den låter ;) Haha!

Å nu har Anna precis åkt hem! Å nere på soffan ligger Johan i den ena änden å Mathias i den andra:p Lika utslagna båda två! Så går det när man jobbar å ligger i hela dagarna:p

Nu ska det iaf bli tv en liten liten stund sen blir de sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0