Linköping!

Japp idag bar det av till Linköping för att träffa Johan! (Näe! Vi är inte tillsammans bara för att jag är här!) Skulle egentligen tagit tåget hit men tog bilen eftersom det blev så bökigt då sjukhuset ligger en bra bit ifrån station. Så golfen å ja brummade iväg:D

Väl framme på  det STORA sjukhuset så gick ja å letade lite fram å tebax innan ja fick beskrivning av Johans mamma vart han låg=) Hittade en trött men ändå fräsch Johan på våning 19! Han låg där i sängen med en gipsad näve rakt upp i luften. Stackarn!
Så nu ska han antagligen ligga här i ca 8 dagar=( Dom måste ha koll på honom hela tiden så därför får han stanna så länge. Å så skulle han inte hinna hit om det skulle hända nåt å dom måste operera igen.. Så de e bäst att han stannar här:) Men han har ett eget rum med massa godis å en tv så han mår ganska bra iaf=) Skönt de!

Så nu har vi legat här i hans säng å kollat tv nästan hela dagen. Tycker synd om honom men ändå skönt att det gick som de gick. Skopan kunde ju faktiskt lika gärna träffat skallen! Å då hade det inte varit mkt med honom. Så tur i oturen!

Nu ska ja gå å lägga mig i sängen igen å passa på å va lite social med honom=) Å imorn åker jag antagligen hem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0