Hmm..

Lika dåligt med uppdateringen här som vanligt! Men man hinner inte med å skriva om livet! Så e de bara:p

Helgen som var iaf.. Drack lite hemma! Vi var väl 7-8 stycken från början. Men sen drog typ alla.
Tanken var att det bara skulle bli lite! Men ah.. Blev nog lite för mkt istället.. Ja gjorde något jag knappt minns.. Haha! Tokigt det där.. Men känns som det inte gör så mkt! Vet inte om nån minns:p Lika fulla å glada:o)

På söndagen var det jättehärligt väder! Så jag och Elin tog oss en körtur i skogen=) På vägen hem tog vi upp Johan och Emil som ville åka vagn :O Första gången Johan åker med mig och Sixton! Inte dåligt kan jag lova!! Men lär ju inte hända fler gånger heller så....

I måndags var det också härligt väder! Så Ellen följde med ut på en körtur i skogen! Kul=) Men va lite kallt så de blev inte så jättelång tur=)

Igår (tisdag) blev det att dra te Ellen på morgonen å klippa hennes nya pålle! Antagligen fått värmeeksem då hon har en enorm päls! Så jag klippte henne på halsen å lite så nu får vi hoppas att det blir bättre=) Först tyckte hon att klippmaskinen var jätteläskig! Men efter lite mutning så gick det bra=)
Efter det bar det av hem igen för att fixa lite mat å göra sig iordning! Skulle nämligen ta en tripp te Kalmar=) Köpa ytterdörr, ett fönster och så fick även Sixton följa med så att vi kunde stanna å träna lite tömkörning på vägen hem på Udden!
Så när allt va klart å Sixton var lastad så bar det iväg. Lite segt å dra själv men samtidigt skönt! Skönt å bara få sitta å tänka för sig själv å lyssna på musik å så=) Behövs ibland!

Väl framme i Kalmar.. Var å köpte ytterdörren å sen vidare å köpa fönstret! Å när vi ändå var inne i stan så mötte vi upp Anna för å ta en shake å prata lite skit=) Trevlans!
Å så äntligen sa Sixton! Nu bar det iväg te Udden! Var full rulle i båda ridhusen! I det ena var det lektion med ridskolehästarna. Å i de andra var det full fart med å bygga bana inför en hopplektion med Thomas Hammar! Men vi fick va där inne under tiden i halva ridhuset å tömköra=) Men som vanligt så blir Sixton så seg när vi kommer te nya ställen! Fattar det inte! Hemma är han så himla framåt å har typ för mkt energi! Men borta så gör han det man ber honom om, men inte mer! Lite träligt.. Men han är ju ung än så det kanske kommer=) Bara å försöka komma ut på så många ställen som möjligt å träna!

Idag har jag varit på möte på abfm igen! Gick bra! Så nu e de bara å vänta på alla dessa papper ja ska få hemskickade! Seeeen kan ja börja leta efter en praktikplats=) Ska även gå en truckutbildning kanske! Får hoppas det iaf. Men hon skulle försöka få in mig på den såvida det inte var fullt redan.

Blev även en promenad med Sixton och Dutchess ikväll. Riktigt skönt var det! Imorgon ska det bli en körtur tror jag! Kanske att Dutchess får följa med ut en sväng med. Hon tycker ju det är så kul å komma ut=) Å hennes hovar blir bara bättre å bättre! Så det känns bra att det går framåt.



Förvirrad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0