Lugn lördagkväll?

Ja de e ju frågan om den blev så lugn som den såg ut å bli tidigare på kvällen..? Haha! Hur som helst så kom Anna hit å först blev det att fara till Hultan för å hämta pizza=) Yammie! Ja insåg för den delen att de enda jag käkat igår var två chokladbitar! Tur man är duktig å ser till att man får i sig ordentligt med mat om dagarna;)
Efter pizzan vart de å lira Guitar Hero hela kvällen å halva natten:p Fram te klockan 1.00 höll vi på! Men attans va kul vi hade! Eller ah vi hade en break på lite mindre än en timme då vi va ute på lite jävelskap! Haha!

Trötta va vi iaf när vi la ner spelandet klockan 1! Men vi orkade iaf planera att vi skulle dra te vimmerby idag om vi vaknade typ senast 9.30:p Men de trodde ingen av oss att vi skulle så de va väl inte så seriös planering! Anna e nog inte vaken än men ja väcktes av min kära sambo klockan 8.45!!! Fan för honom! Men men... That´s life=)

I eftermiddag ska jag köra julkortege med pållarna i Hembygdsparken=) Anna ska följa med oxå! Kuligt=) Å så får Sixton dra vagnen och Dutchess får följa med bakom=) Så det blir väl å dra te stallet vid typ 14.00 om man ska hinna bli klar te 16.00 med allt glitter å styr=)

Men nu ska ja gå å käka nåt!
Ha de!

På bilden: Anna lirar Guitar Hero:p
Spelar Guitar Hero=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0