2012

Nytt år, nya möjligheter! Det är väl så man säger va?

Ja vi har ju som sagt passerat 2011 nu och skuttat in på 2012. Känns det som någon skillnad? Njaaa inte än iaf. Men det här året kan ju bara bli bättre. Å med det menas absolut inte att förra året var ett dåligt år, oh nej! Det var ett underbart år. Och på självaste nyårsafton firade jag och Henke ett år tillsammans! Så självklart har detta året varit underbart bra.

Men eftersom man alltid siktar på ett bättre år så kan ju detta året bara bli bättre helt enkelt.
Det kommer nog hända en hel del 2012. Henke och jag har en hel del med planer tillsammans. Men vad det är håller vi inne på ett litet tag till. Det kommer ni få veta framöver :)

Nog om det! Så vad har hänt hittills detta år då. Eller ja, de här 8 dagarna som varit. Inte alltför mkt faktiskt! Vi har tagit det ganska lugnt och gjort de vardagliga sysslorna.
Igår kväll fick vi snö här med. Det har varit en grön vinter fram tills igår. Eller ja, lite snö har vi ju haft men den har försvunnit lika fort som den kommit. Men nu känns det lite som att vi kommer få ha snö resten av vintern. Tur att det inte är så långt kvar ;) Snart vår! Yayyy!

Nej här går ju inte att sitta! Ut i snön och motionera hästar och hundar!

Ha det gött :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0